Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškės, Jeruzalė

Kiek mačiau, prie Jeruzalės bažnyčios statomam darželiui jau stogą dengia.
Gal žinot, ar yra galimybė jau dabar registruoti savo vaiką į šį darželį?
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 10 31, 12:46)
Kiek mačiau, prie Jeruzalės bažnyčios statomam darželiui jau stogą dengia.
Gal žinot, ar yra galimybė jau dabar registruoti savo vaiką į šį darželį?

kazkada kai klausiau sake bus galima tik tada kai bus darzelis priduotas (o tai planuoja padaryt tik pavasari) - jis bus privataus tipo ir kaina bus kaip privataus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 10 31, 22:55)
kazkada kai klausiau sake bus galima tik tada kai bus darzelis priduotas (o tai planuoja padaryt tik pavasari) - jis bus privataus tipo ir kaina bus kaip privataus  verysad.gif

o kur galima pasiklausti ir kad nepražiopsoti to pridavimo ir priėmimo...
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 10 31, 22:55)
kazkada kai klausiau sake bus galima tik tada kai bus darzelis priduotas (o tai planuoja padaryt tik pavasari) - jis bus privataus tipo ir kaina bus kaip privataus  verysad.gif

O as maniau, kad bus valstybinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 11 01, 11:59)
O as maniau, kad bus valstybinis  doh.gif

na vien jau tai kad ji stato vyskupija negali but jis valstybinis sad.gif o kadangi ne valstybinis tai kazkaip jam reiks issilaikyt negaunant is valstybes pinigeliu tai ir gaunasi kad kaina bus apie 1000 verysad.gif
mes ir baisiai nuliudom sita suzinoje sad.gif
Atsakyti
beje, Santariskese jau patvirtintas darzelio statymo planas, ji statys naujame kvartale uz ligoniniu (santariskiu namai). Darzelis bus pastatytas 2013 m. Tiek informacijos man suteike Eikos vadybininke. Kiek supratau jis bus valstybinis thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

daugelis, kas gyvena Santariskese, Jeruzaleje ar aplinkiniuose rajonuose ir turi vaiku, susidure su darzeliu problema doh.gif
Siulau prisijungti prie FB puslapio ir kartu padeti skatinti atsakingas istaigas bei savivaldybe statyti nauja darzeli Santariskese bei Jeruzales, Bajoru kalvu, Zaliuju ezeru ir aplinkiniuose rajonuose.

http://www.facebook....25795255?v=wall

Atsakyti
http://www.boruzeles.lt/
gal kas turi ka papasakoti apie si darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2010 11 01, 15:13)
beje, Santariskese jau patvirtintas darzelio statymo planas, ji statys naujame kvartale uz ligoniniu (santariskiu namai). Darzelis bus pastatytas 2013 m. Tiek informacijos man suteike Eikos vadybininke. Kiek supratau jis bus valstybinis  thumbup.gif

Deja švietimo skyrius man suteikė visai kitokią informacija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 22 kovo 2011 - 17:24
QUOTE(Deimante Mazute @ 2011 03 22, 17:23)
Deja švietimo skyrius man suteikė visai kitokią informacija  g.gif

O kokrečiau - kokią? kad nebus statomas? kad nebus valstybinis?
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2011 03 22, 18:23)
Deja švietimo skyrius man suteikė visai kitokią informacija  g.gif

aha, gal galetumet detalizuoti? Ka butent jums sake Svietimo skyrius?
Atsakyti
Labai idomu butu suzinoti ar yra sansu del naujo darzelio uz ligonines? nes dabar tik privatus belieka..
Atsakyti