Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

QUOTE(niuka @ 2005 08 01, 21:41)
Sveikutės,

Lygtai seniau kazkada maciau buvo tokia tema, bet dabar niekur nerandu. Kai maciau  mano mazius dar net nevaiksciojo, taigi tema nesusidomejau. O man idomu iki kada savo vaikiukus veziojot ar veziojat vezimuke (sportinuke), kad neatrodytu labai juokingai ir dar labai bijau jei per ilgai veziosiu, tai gali priprasti, kad visad gali sededamas keliauti ir gali nebenoret pats eiti. Maniskiui beveik 2 meteliai, jei vezimo nepasiimu, tai butinai turiu nesti pats niekaip neina, o jei pasiimu, tai kaip i galva sauna kartais eina, o kartais tik sedi ir net lipti nenori.

Laukiu pasidalinant mintimis ir patirtimi.

Mes dar vazinejames sportiniu vezimeliu, nes jam tai labai patinka. Taciau neatsisako ir pats paeiti uz rankytes (vaikscioti mes dar tik pradedam, nes mano suneliui dar tik 1 m. 1 men.) vedamas. Neatsisakysim tol kol pats prades normaliai vaikscioti.
Atsakyti
Nors mano lialiukui jau 1.9 m.,mes vežimelio neatsisakom iki šiol.
Atsakyti
Mes vezimeliu naudojomes labai mazai,nes kai tik pradejo normaliai judeti tai taip ir ropsdavos lauk verysad.gif .Vezimas buvo reikalingas iki 9men.pakol pati savom kojytem vaikscioti nemokejo smile.gif
Atsakyti
Mums 1,10m, bet vežimo dar neatsisakome ir nežadame atsisakyti schmoll.gif . Važiuoju vežimu jos parsivežti iš darželio, nes man per sunku ją nešti, o pati viena ilgesnių atstumų dar neina. Be to jai patinka, o ir man gerai 4u.gif . Labai patogu apsipirkinėti parduotuvėje su vežimu, po to prekes susikraunu į vežimo krepšį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 16 spalio 2006 - 09:17
Mums jau 1,6 metukų.
Paskutinį kartą vežimėliu naudojomės vasarą, kai važiavom prie jūros.
Nors ir vaikštinėti pradėjom tik nuo metukų, bet dabar ištveria ir ilgus pasivaikščiojimus.
Dabar kai orai atvėso ir tenka daugiau apsirengti, pasivaikščiojimai tapo kiek trumpesni 4u.gif
Atsakyti
4u.gif O mes dar pilnai su vežimu važinėjam.Nors jau pakankamai gerai vaikštom ,bet į tolimesnę kelionę dar nesiryžtam.Išlipam pasivaikštom ir atgal į vežiamaitį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 10 16, 09:16)
Mums 1,10m, bet vežimo dar neatsisakome ir nežadame atsisakyti  schmoll.gif . Važiuoju vežimu jos parsivežti iš darželio, nes man per sunku ją nešti, o pati viena ilgesnių atstumų dar neina. Be to jai patinka, o ir man gerai  4u.gif . Labai patogu apsipirkinėti parduotuvėje su vežimu, po to prekes susikraunu į vežimo krepšį  thumbup.gif

ir mano mazius mielai sedi vezime,dar vis ir pamiegodavo jame ,bet atsalus orams teks miegoti namie doh.gif ,o taip buvo patogu jis miega o as galiu neskubedama po turgu pasivaikscioti po parduotuves thumbup.gif
Atsakyti
ATSISAKE I VEZIMA SESTI KAI BUVO 7 MEN doh.gif
Atsakyti
Mes sąžiningai atvažinėjom iki 3 metų ir tada pardavėm savo sportinuką, bet dar ir 3,5 metų jis būtų labai pravertęs kai buvome kelionėje ir reikėjo daug vaikščioti ...

Atsakyti
Na, štai kaip gerai, kad atradau šią temą, nes maniau, kad kai pradės vaikščioti - parduosiu vežimą, pasirodo neparduosim, nes dar gali prireikti smile.gif
Atsakyti
mano bambliui jau 1,10,em, bet jis dar su dideliausiu noru seda i vezima. kartais net supyksta, kai vezima namie paliekam. jame juk nebutina visada sedeti, o kokia atrakcija vaikui, kai isodinus meskina jis pats misko takeliu stumia savo karjieta... biggrin.gif ir i darzely vaziuojam vezimu, nes reikia truputuka i kalna lipt, su ratais viskas daug paprasciau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2006 11 13, 14:56)
mano bambliui jau 1,10,em, bet jis dar su dideliausiu noru seda i vezima. kartais net supyksta, kai vezima namie paliekam. jame juk nebutina visada sedeti, o kokia atrakcija vaikui, kai isodinus meskina jis pats misko takeliu stumia savo karjieta... biggrin.gif ir i darzely vaziuojam vezimu, nes reikia truputuka i kalna lipt, su ratais viskas daug paprasciau.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif . Mano berniūkštis irgi noriai sėda į vežimą ir taip pat kartais supyksta, kai vežimas paliekamas namie. Bet nematau čia nieko blogo. Kam tasyt tą vaiką ant rankų, jei jis gali sau sėdėt mirksiukas.gif . Būna, kad eina pats kuo puikiausiai, o kartais tenka visą kelią nešt doh.gif .
Atsakyti