Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

o mano mažiukas dar vis sėdi vežime, kaip išsinešam i lauka tai tiek trype kad tik greičiau įsodinčiau biggrin.gif
Atsakyti
manau, kad čia labai daug ir nuo vaiko priklauso, ir nuo mamos požiūrio. mano vyresnėlė tikrai mielai važinėtų vežimu, bet nebuvo galimybės, ir ji su tuo susitaikius rolleyes.gif jaunėlė dar vežime... ir tikriausiai dar ilgai ten bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 05 14, 21:41)
manau, kad čia labai daug ir nuo vaiko priklauso, ir nuo mamos požiūrio. mano vyresnėlė tikrai mielai važinėtų vežimu, bet nebuvo galimybės, ir ji su tuo susitaikius  rolleyes.gif jaunėlė dar vežime... ir tikriausiai dar ilgai ten bus  unsure.gif

Ir nuo aplinkybiu priklauso;mes gyvenam ne Lietuvoj,tai i darba vaziuoti reikia tolokai,net su 3traukiniais,parsivezant jinai dazniausiai uzmiega,man labai nepatogu butu visa kelia ja nest rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai iki 1.2men. su vezimuku tik vazinejom,o paskui pati vaiksciojo 4u.gif
Atsakyti
O mūsų mergina nuo mažų dienų kažkodėl nemyli vežimų unsure.gif . Lopšy išbuvo vos iki 4 mėn. paskui pradėjo baisiausiai protestuot - turėjom perkelti į kengūrą. Paskui, kai išmoko sėdėt - maždaug nuo 6 mėn., persikraustė į skėtuką. Bet ir ten ilgai neužsibuvo. Maždaug nuo 1 metų išvis nenaudojam jokio vežimo rolleyes.gif . Paprastai eina savo kojomis, o kai pavargsta prašo ant rankų - tada treniruojam rankų raumenis su vyru pakaitomis... biggrin.gif
Vienintelis vežimas, kurį pripažįsta yra pas mano mamą. Bet jis jai tinka ne važinėtis, o tik miegoti lauke. Į jį pietų miegelio noriai eina iki šiol...
Atsakyti
O musiskei patinka pasivazineti ax.gif nors kuo tuoliau, tuo maziau mums vezimo reikia smile.gif
Atsakyti
mes jau atidavėm vežimą ax.gif kai pradėjo vaikščioti, visiškai nebesedėjo vežime cool.gif
Atsakyti
mums metai, vežimą naudojam kai toliau reikia pavažiuoti arba miegui lauke
Atsakyti
Mes vežiojome tol, kol pradėjo pati vaikščioti. O be to, ji pati norėjo geriau eiti, nei vežime važiuoti. O dabar jei užsimano pasivažinėti, tai turi triratuką, tad kol minti nemoka, o išmokti nori labai ir stengiasi, aš ją stumiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes padovanojome ne per geriausiems zmonems tiek sportini,tiek sketuka,dabar net siek tiek gailimes,nes kol prase pagalbos,stengiausi suprasti ir nors dar dukryte buvo maza-padovanojome,nesjiems labiau jo reikejo,o kaip atsidekojo tai net nepasakosiu-slykstu.cia gal ne i tema,bet siulau visoms mamoms buti atsargioms dovanojant daigtus per s.m.visokiu sukciu pilna..o,kad veziociau pati dar mielai tai tikrai-nes dukra iki stoteles nesu,i lopseli nesu-zodziu visur kaip rankinukas doh.gif
Atsakyti
Vežimuku ir dabar naudojamės (mažylei 2 metukai ir 7 mėnesiai), jei sugalvojam tolimesnius pasivaikščiojimus. Kai pavargsta eiti atsisėda, pailsėjusi išlipa ir vėl pati eina biggrin.gif
Taip pat parduotuvėse mums vežimukas labai praverčia, nes užtrunku trigubai mažiau laiko nei be vežimuko (be vežimuko didelę laiko dalį praleisčiau gaudydama mažylę lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Dolores @ 2008 05 21, 08:44)
Vežimuku ir dabar naudojamės (mažylei 2 metukai ir  7 mėnesiai), jei sugalvojam tolimesnius pasivaikščiojimus. Kai pavargsta eiti atsisėda, pailsėjusi išlipa ir vėl pati eina  biggrin.gif
Taip pat parduotuvėse mums vežimukas labai praverčia, nes užtrunku trigubai mažiau laiko nei be vežimuko (be vežimuko didelę laiko dalį praleisčiau gaudydama mažylę  lotuliukas.gif ).

na,mes isodiname parduotuveje i vezimuka,nes su tom masinytem maximoje-grynas vargas-tikrai spek gaudyti doh.gif
Atsakyti