Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

lauruze labai graus tie nerti auskarai. o cia visa mano kolekcija. http://public.fotki....ADULE/auskarai/
Atsakyti
Merginos, kokio storio turėtų būti juvelyrinė viela, norint lankstyti auskarų "kablius"? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 02 09, 18:12)
o cia visa mano kolekcija.           

ADDULE, man labiausiai patiko tie raudoni su paskirstytojais-širdelėm
thumb_yello.gif
tik gaila, kad nemažai nuotraukų "išplaukusių".. ax.gif
Atsakyti
Lauruže, paskutinieji nuostabūs wub.gif
QUOTE(juratela @ 2009 02 09, 16:42)
Dar norėjau pasitikslinti. Kažkas rašė, kad kristel swarovski kristalai yra tikri. Ar tikrai? Labai suglumino kai kurios kainos ax.gif

auksarankėse jau pridiskutuota šia tema dėl ciklantos, neužveskim čia to pačio balagano doh.gif manau, kad nieks neleistų prekiauti neturint sertifikatų, na nebent kokias skyles turi...

QUOTE(vilmusis @ 2009 02 09, 18:14)
Merginos, kokio storio turėtų būti juvelyrinė viela, norint lankstyti auskarų "kablius"? Ačiū.

manau 0,6-0,8

čia mano paprastučiai:
user posted image

ir zebriukai:)
user posted image
Atsakyti
http://public.fotki..../palydkime-iem/ cia mano darbeliai...
Atsakyti
Garbanele, gražūs tavo darbeliai. Kai kuriuose (man) lyg per daug detalių, bet gražu. Nes kiekvieno fantazija - individuali. mirksiukas.gif Beje, palygint gana geros ir nuotraukos. 4u.gif

Kas čia apie pardavimus prakalbo? angel.gif Ir kodėl? tongue.gif
Natūralu, kai atsiranda žmogus darantis papuošalus, visada atsiranda norinčių juos pirkti, jais grožėtis. Aš tai skatinu ir mane supančius - verkit, mokykitės. Nes nešioti savo susikurtus papuošalus - kaifas. Kažin, ar antrus tokius sutiksi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 09, 20:01)
Garbanele, gražūs tavo darbeliai. Kai kuriuose (man) lyg per daug detalių, bet gražu. Nes kiekvieno fantazija - individuali.  mirksiukas.gif Beje, palygint gana geros ir nuotraukos. 4u.gif

Kas čia apie pardavimus prakalbo? angel.gif Ir kodėl? tongue.gif
Natūralu, kai atsiranda žmogus darantis papuošalus, visada atsiranda norinčių juos pirkti, jais grožėtis. Aš tai skatinu ir mane supančius - verkit, mokykitės. Nes nešioti savo susikurtus papuošalus - kaifas. Kažin, ar antrus tokius sutiksi. mirksiukas.gif

na, as rytoj eisiu detaliu ieskoti, meginsiu verti, o jei gerai seksis, pardavinesiu, nes man labai smagu dalintis wub.gif o parduoti planuoju beveik uz savikaina (kad medziagos atsipirktu) cool.gif nes pati ieskau kuo originalesniu auskaru ir susprantu tas, kurios kankinasi, nerasdamos ju ax.gif
Atsakyti
user posted image

Mergaitės, kam reikalinga ši kilpa? Čia auskaro kilpa auselė? unsure.gif Ar tik kažkoks pusgaminis? tongue.gif

Kai išsididino nuotrauka jau ir pačiai aišku, kas čia per detalė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 09 vasario 2009 - 19:33
mano žaliai mėlyna naujiena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėta. @ 2009 02 08, 22:05)
Grįžtu su naujaisias paprastaisiais vyšniukais  smile.gif

Oi kaip skaniai ziurisi wub.gif

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 08, 22:27)
labai ačiū už gražius žodelius 4u.gif

saule**, tu jau antra tokį patarimą duodi wink.gif kuo toliau žiūriu, tuo labiau ir man taip pat atrodo ax.gif

Man vinukas apacioj isbaigtumo ispudi sudaro ax.gif

QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 09, 08:19)
Mergytės, kurios veriat auskariukus iš svarovskio. Kur gauti smulkutės grandinėlės? Silveryje pardavėjos nesako. tongue.gif

Esu pirkus Kaune Ciklantoj anksciau 4u.gif

QUOTE(vilmusis @ 2009 02 09, 17:14)

Man bent jau 0,7 butu geriausia, nes 0,6 siek tiek plonoka, o 0,8 siek tiek per stora, bet kadangi 0,7 neturiu, tai tada renkuosi 0,8 ir darau kiek imanoma mazas kilputes, man ji patikimesne 4u.gif

QUOTE(freimule @ 2009 02 09, 17:55)

Pirmieji man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 09, 21:45)
mano žaliai mėlyna naujiena 4u.gif
user posted image

gražus darbelis, aš iki tokių niekaip nesubręstu ax.gif

QUOTE(saule** @ 2009 02 09, 23:16)
Pirmieji man labai patinka thumbup.gif

malonu, kad patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 09, 20:01)
Garbanele, gražūs tavo darbeliai. Kai kuriuose (man) lyg per daug detalių, bet gražu. Nes kiekvieno fantazija - individuali.  mirksiukas.gif Beje, palygint gana geros ir nuotraukos. 4u.gif

Aciu uz pastebejimus, butinai i tai atsizvelgsiu, as dar tik pradziamoksle, bet manau, kad po truputuka judu gera linkme... blush2.gif ax.gif
Atsakyti