lauruze labai graus tie nerti auskarai. o cia visa mano kolekcija. http://public.fotki....ADULE/auskarai/
Merginos, kokio storio turėtų būti juvelyrinė viela, norint lankstyti auskarų "kablius"? Ačiū.
QUOTE(ADDULE @ 2009 02 09, 18:12)
o cia visa mano kolekcija.
ADDULE, man labiausiai patiko tie raudoni su paskirstytojais-širdelėm

tik gaila, kad nemažai nuotraukų "išplaukusių"..

Lauruže, paskutinieji nuostabūs
auksarankėse jau pridiskutuota šia tema dėl ciklantos, neužveskim čia to pačio balagano
manau, kad nieks neleistų prekiauti neturint sertifikatų, na nebent kokias skyles turi...
manau 0,6-0,8
čia mano paprastučiai:

ir zebriukai:)

QUOTE(juratela @ 2009 02 09, 16:42)
Dar norėjau pasitikslinti. Kažkas rašė, kad kristel swarovski kristalai yra tikri. Ar tikrai? Labai suglumino kai kurios kainos 

auksarankėse jau pridiskutuota šia tema dėl ciklantos, neužveskim čia to pačio balagano

QUOTE(vilmusis @ 2009 02 09, 18:14)
Merginos, kokio storio turėtų būti juvelyrinė viela, norint lankstyti auskarų "kablius"? Ačiū.
manau 0,6-0,8
čia mano paprastučiai:

ir zebriukai:)

http://public.fotki..../palydkime-iem/ cia mano darbeliai...
Garbanele, gražūs tavo darbeliai. Kai kuriuose (man) lyg per daug detalių, bet gražu. Nes kiekvieno fantazija - individuali.
Beje, palygint gana geros ir nuotraukos.
Kas čia apie pardavimus prakalbo?
Ir kodėl? 
Natūralu, kai atsiranda žmogus darantis papuošalus, visada atsiranda norinčių juos pirkti, jais grožėtis. Aš tai skatinu ir mane supančius - verkit, mokykitės. Nes nešioti savo susikurtus papuošalus - kaifas. Kažin, ar antrus tokius sutiksi.

Natūralu, kai atsiranda žmogus darantis papuošalus, visada atsiranda norinčių juos pirkti, jais grožėtis. Aš tai skatinu ir mane supančius - verkit, mokykitės. Nes nešioti savo susikurtus papuošalus - kaifas. Kažin, ar antrus tokius sutiksi.

QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 09, 20:01)
Garbanele, gražūs tavo darbeliai. Kai kuriuose (man) lyg per daug detalių, bet gražu. Nes kiekvieno fantazija - individuali.
Ir kodėl? 

na, as rytoj eisiu detaliu ieskoti, meginsiu verti, o jei gerai seksis, pardavinesiu, nes man labai smagu dalintis

Mergaitės, kam reikalinga ši kilpa? Čia auskaro kilpa auselė?

Kai išsididino nuotrauka jau ir pačiai aišku, kas čia per detalė.

mano žaliai mėlyna naujiena

QUOTE(Mėta. @ 2009 02 08, 22:05)
Grįžtu su naujaisias paprastaisiais vyšniukais

Oi kaip skaniai ziurisi

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 08, 22:27)
labai ačiū už gražius žodelius
saule**, tu jau antra tokį patarimą duodi
kuo toliau žiūriu, tuo labiau ir man taip pat atrodo 

saule**, tu jau antra tokį patarimą duodi

Man vinukas apacioj isbaigtumo ispudi sudaro

QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 09, 08:19)
Mergytės, kurios veriat auskariukus iš svarovskio. Kur gauti smulkutės grandinėlės? Silveryje pardavėjos nesako. 

Esu pirkus Kaune Ciklantoj anksciau

QUOTE(vilmusis @ 2009 02 09, 17:14)
Man bent jau 0,7 butu geriausia, nes 0,6 siek tiek plonoka, o 0,8 siek tiek per stora, bet kadangi 0,7 neturiu, tai tada renkuosi 0,8 ir darau kiek imanoma mazas kilputes, man ji patikimesne

QUOTE(freimule @ 2009 02 09, 17:55)
Pirmieji man labai patinka

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 09, 21:45)
gražus darbelis, aš iki tokių niekaip nesubręstu

QUOTE(saule** @ 2009 02 09, 23:16)
malonu, kad patiko

QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 09, 20:01)

Aciu uz pastebejimus, butinai i tai atsizvelgsiu, as dar tik pradziamoksle, bet manau, kad po truputuka judu gera linkme...