auksarankėse jau pridiskutuota šia tema dėl ciklantos, neužveskim čia to pačio balagano manau, kad nieks neleistų prekiauti neturint sertifikatų, na nebent kokias skyles turi...
Aš neklausiau apie ciklantą ir nenorėjau jokio balagano čia užvesti. Tiesiog norėjau pasiteirauti pas tas kurios jau esate pirkusios. Ir lyg čia supermama o ne auksarankės forumas, tai aš nežinojau kur kas diskutavo
juratela, ar www.karoliukai-akmeneliai.lt "Ciklantos" internetinis puslapis ir parduotuvė? Nes auksarankių forume taip pat nedalyvauju. Info ten paieškau, bet nesu prisiregistravusi, todėl taip pat ne viską žinau.
juratela, ar www.karoliukai-akmeneliai.lt "Ciklantos" internetinis puslapis ir parduotuvė?
Nes auksarankių forume taip pat nedalyvauju. Info ten paieškau, bet nesu prisiregistravusi, todėl taip pat ne viską žinau.
Mergytės, gal ne kiekviena užsukat į informacinius puslapius. Viena mergina parašė apie naują el.parduotuvę. Gal ir nėra labai nauja, bet aš ją prieš kelias dienas atradau. www.daiwa.lt
Pavarčiau puslapį. Kainos - patrauklios akiai.
O įrankių kokios kainos. Dar tokių niekur nemačiau.