Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Naujesni toki biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2009 02 12, 19:15)

kokie grazus wub.gif o is ko jie cia padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2009 02 12, 19:15)
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif labai grazu! Kur panasiu karoliuku ir detaliu rasti? blink.gif
Atsakyti
bububla, tikrai gražūs. Man Indija kvepia wub.gif Bet tikrai iš ko jie? rolleyes.gif
Atsakyti
su rankdrabiai.com ir as turejau neatitikimu.. verysad.gif labai jau jie mano uzsakyma supainiojo.. ir issiaikint nelabai pavyko.. ir aisku, uzsakius uz 150 Lt, irgi tikejaus bent kokios nors smulkmenytes.. blush2.gif siaip perliukas.lt moka pamalonint... thumbup.gif ax.gif
bububla, freimule, grazus darbeliai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 12, 19:41)
kokie grazus  wub.gif  o is ko jie cia padaryti? g.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 12, 22:14)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  labai grazu! Kur panasiu karoliuku ir detaliu rasti?  blink.gif

QUOTE(*Ita* @ 2009 02 12, 22:14)
bububla, tikrai gražūs. Man Indija kvepia wub.gif Bet tikrai iš ko jie? rolleyes.gif

Ačiū ačiū ačiū biggrin.gif Tai metalizuota plastmasė, tokiu yra rankdarbiuose įvairių. wink.gif
Atsakyti
Liep@, Bububla, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal truputi ne i tema paklausiu, bet daugiau nesugalvoju, kur klausti, pamaniau, gal jus zinosit 4u.gif Kur galima būtų nusipirkti tokių plastikinių maišiukų (mažų), kur dedami pvz. papuošalai parduotuvėse? Na, tokie permatomi su plastikine juostele, kuri susispaudžia.
Pati susidomėjau papuošalų gamyba, prisipirkau karoliukų smile.gif, tik norėčiau juos kaip nors susidėlioti ir surūšiuoti, ir pamaniau, kad tokie maišiukai labai tiktų, tik niekur nerandu jų pirkti.
Atsakyti
rasiuk, patariu nusipirkt Senukuose dėžutes, brangiai nekainuoja. Bet labai patogu, nes daug skyrelių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 13, 17:35)
rasiuk, patariu nusipirkt Senukuose dėžutes, brangiai nekainuoja. Bet labai patogu, nes daug skyrelių. mirksiukas.gif

As tai irgi senukuose pirkau, bet mazas, o dabar galvoju kad reikejo geriau dideles. O dezutese as laikau maiseliuose, nes man taip geriau matyt kiek kokiu as turiu, istrauki maisiuka ir zinai. Nereikia skaiciuot. Tai man irgi butu idomu, kur tuos maisiukus galima pirkt ax.gif
Atsakyti
Kažkas man sakė,kad raštinės prekėse būna,na bet čia gal gandai tik biggrin.gif pati neperku,gaunu iš visur biggrin.gif
Atsakyti
Kaune bazeje yra pora maiseliu skyriu,tai manau ten ir tokiu turetu buti
Atsakyti