Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(saule** @ 2009 02 11, 22:07)
Bijau ka sakyt, bet is isvaizdos tai vienas prie vieno tokiu irankius as susipirkau senukuose unsure.gif Tik kainu nepamenu, bet gal 6-8Lt svyruoja.

Aš pirmas dvejas replytes pirkau intern.parduotuvėje (kilpučių darymui ir spaustukams suspausti). Kitas trejas nusipirkau Senukuose (kuo labai džiaugiuosi) ir mokėjau po 9,00 lt. Bet tai čia buvo jau prieš kurį laiką, kainos dabar gal jau ir kitos. ax.gif
Tai gali būti, kad čia vokiškos, kaip ir Senukuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 11 vasario 2009 - 20:21
QUOTE(*Ita* @ 2009 02 11, 20:25)
Supratau tongue.gif  4u.gif
Jau skaičiau, kad abu šie akmenys suteikia energijos, tai gal nesusipyks. Labai noriu auskarų ir vėrinuko iš rož.kvarco ir granato.

yra kažkokios info tam pačiam akmenuku-vaivorykste.lt smile.gif o daugiau tai tikrai nežinau unsure.gif šiaip man nuostabu, kai žmonės domisi akmenų galia bigsmile.gif nes man pačiai tai nifiga neįdomu blush2.gif aš tik pavadinimais daugmaž domėjausi-kuris kurio blush2.gif
Atsakyti
Ačiūkas, freimule 4u.gif Paskaitinėjau, užsirašiau, akmenukais pasigrožėjau. Apsipatenkinusi sėdžiu vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 02 11, 22:44)
šiaip man nuostabu, kai žmonės domisi akmenų galia  bigsmile.gif  nes man pačiai tai nifiga neįdomu  blush2.gif 

Tai aš dar viena iš tų akmenų fanatikių. tongue.gif Įdomu viskas, pradedant akmenų išmagnetinimu-išvalymu nuo negeros energijos (vandeniu) ir įkrovimu saulės spinduliais, smilkalais. Taip darau. Tikiu, akmuo - gyvas, jis mus veikia. mirksiukas.gif
Ir papuošalas, kuriuos darau sau, savo pažįstamiems ir užsakovams, man ne tuščias daiktas, bet su prasme, su meile, su tikslu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 11 vasario 2009 - 21:43

Agatas, oniksas, sidabras
user posted image
Atsakyti
Liep@, tavo auskariukai man ir vel labai patiko.. 4u.gif
beje, cia kazkuri is jusu rase, kad akmenuku-vaivorykstej galima realiai atsiimt ir susimoket uz uzsakyma.. bet ju puslapiuky raso, kad galima tik per pasta.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluutte @ 2009 02 12, 01:18)
Liep@, tavo auskariukai man ir vel labai patiko.. 4u.gif
beje, cia kazkuri is jusu rase, kad akmenuku-vaivorykstej galima realiai atsiimt ir susimoket uz uzsakyma.. bet ju puslapiuky raso, kad galima tik per pasta.. g.gif  ax.gif

mirksiukas.gif
"Pristatymas.
1. .....
........
7. Skubos tvarka, atskiru susitarimu, prekes galima atsiimti Kaune. Tokiu atveju apmokėti galima atsiimant prekes."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 12 vasario 2009 - 00:38
daiwa.lt irankiai po 6 lt thumbup.gif nusipirkau 4u.gif likau labai patenkinta akmeneliais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 11, 21:19)
Aš pirmas dvejas replytes pirkau intern.parduotuvėje (kilpučių darymui ir spaustukams suspausti). Kitas trejas nusipirkau Senukuose (kuo labai džiaugiuosi) ir mokėjau po 9,00 lt. Bet tai čia buvo jau prieš kurį laiką, kainos dabar gal jau ir kitos. ax.gif
Tai gali būti, kad čia vokiškos, kaip ir Senukuose. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 12, 11:30)
daiwa.lt irankiai po 6 lt  thumbup.gif  nusipirkau  4u.gif  likau labai patenkinta akmeneliais  ax.gif
Papildyta:

na as siandiena irgi gavau siuntinuka is daiwa.lt smile.gif
man smeigtukai atrodo storoki g.gif a taip kitomis detalemis tai patenkinta.
Buvau uzsakiu viena akmenuka (tik viena toki) is tu nauju ir ta vieninteli gavau labai brokuota, niekur net nepanaudosiu. verysad.gif 2Lt akmenukas, o jei siust atgal tai tiek ir sumokesiu. nezinau.

P.S. Pries tai dar uzsakinejau is triju parduotuviu, tai visur davaneles nors kokios buvo, o cia nieko ax.gif blush2.gif Ir maiseliu truputi pagailejo. kaikurias detales su akmenukais sudejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 12 vasario 2009 - 14:17
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 12, 16:14)
man smeigtukai atrodo storoki g.gif  a taip kitomis detalemis tai patenkinta.
Buvau uzsakiu viena akmenuka (tik viena toki) is tu nauju ir ta vieninteli gavau labai brokuota, niekur net nepanaudosiu. verysad.gif  2Lt akmenukas, o jei siust atgal tai tiek ir sumokesiu. nezinau.

P.S. Pries tai dar uzsakinejau is triju parduotuviu, tai visur davaneles nors kokios buvo, o cia nieko  ax.gif  blush2.gif Ir maiseliu truputi pagailejo. kaikurias detales su akmenukais sudejo  doh.gif

o man labai patiko cekisko stiklo karoliukai is stikle.lt . ir kokybiski ir palyginti nebrangus ax.gif nors tiesa sakant cekiska stikla tik dabar pamegau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Liep@ @ 2009 02 11, 23:41)
Agatas, oniksas, sidabras
user posted image

tikrai labai grazus mirksiukas.gif is kur pas tave tiek minciu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 12, 16:14)
Buvau uzsakiu viena akmenuka (tik viena toki) is tu nauju ir ta vieninteli gavau labai brokuota, niekur net nepanaudosiu. verysad.gif  2Lt akmenukas, o jei siust atgal tai tiek ir sumokesiu. nezinau.

Labai gaila, kai tokie štai atvejai atsitinka. Ir taip knieti paklausti, kaip taip savininkai nesirūpina geru savo įvaizdžiu? unsure.gif Brokuotas akmuo, juk mato iš karto, kam dėti žmogui, kuris negalės jo niekur panaudoti. doh.gif
Iš www.akmenėliai.com taip pat gavau siuntinuką viename maišelyje ir akmenėliai, ir tarpinės dalys, smeigtukai. Kol išsidėliojau viską atskirai. Tas faktas taip pat nelabai maloniai nuteikė. Bet nežadu atsisakyt jų paslaugų, nes man patinka jų sidabras. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 12 vasario 2009 - 14:37
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 12, 15:14)
Buvau uzsakiu viena akmenuka (tik viena toki) is tu nauju ir ta vieninteli gavau labai brokuota, niekur net nepanaudosiu. verysad.gif 

čia gal apie tuos margus akmenukus kalbi, kad brokuotą atsiuntė? g.gif
Atsakyti