Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

dar vieni
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sauluutte @ 2009 02 28, 15:26)
Camea @, grazus paprastuciai auskariukai ir labai madinga spalvyte.. 4u.gif
dar mergaites noriu paklaust, kur kaune ar e-parduotuvese galima isigyt juvelyrines replytes?? regis tokias "rimtesnes" tik akmeneliai.com macius esu.. maniskes man kazkokios keistos.. norisi geresniu.. ax.gif  rolleyes.gif

sveikutes 4u.gif , manau, replyciu visokiu galima nusipirkt elektronikos daliu parduotuvese, nu ten kur pardavineja viskokias varzas, laidelius, etc, blush2.gif as pirkau Lemona parduotuveje, po 7 lt http://www.lemona.lt...temlist&b_id=19 . o akmeneliai.com vos ne tokios pacios 45 lt kainuoja unsure.gif http://www.lemona.lt...p?page=contacts, nzn, gal per velai atsakiau, bet gal kam pravers tokia informacija 4u.gif imesiu ir as kada savo pirmuosius darbelius,ale dar nelabai igudus esu blush2.gif ax.gif , toli iki jusu sedevru blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 03 kovo 2009 - 08:53
Nu bet pas jus mergaites ir tempai thumbup.gif Visi labai grazus, labai graziu akmenuku parenkant, kaip matau tas auskarui labai daug ka duoda mirksiukas.gif
Papildyta:
Imesiu as savo favoritus, kuriuos pati su didziausiu malonumu nesioju 4u.gif

Swarovskiukai
user posted image

Jaspis, oniksas ir lava
user posted image

Ir kas dienai smile.gif Su dramblio kaulo karoliukais
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaR: 03 kovo 2009 - 09:09
QUOTE(Lady Rose @ 2009 03 03, 01:54)
Mano žaidimai:

Lady Rose , smagūs, gaivūs, pavasariški auskarėliai ir nereali nuotrauka wub.gif wub.gif

QUOTE(EditaR @ 2009 03 03, 10:09)
Imesiu as savo favoritus, kuriuos pati su didžiausiu malonumu  nesioju 4u.gif

labai gražiai pirmoje nuotraukoje perteiktas swarovskių spindesys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 03 02, 20:34)
Freimule, pirmieji auskariukai netekau zado, nerealus  wub.gif
Papildyta:
Ai pagalvojau imesiu ir as savo auskariukus, kuriuos siandien meistravojau kol mazoji numigo pietuku 

ačiū labai blush2.gif malonu, kad gražūs kažkam ax.gif
o tų apatinių stiklo burbuliukų spalva skirtinga, akys manęs neapgauna? smile.gif labai gražūs šiandieniniai su swarovskiais 4u.gif o tu specialiai palikai tokį tarpelį tarp kilputės ir karoliuko? blush2.gif ir su dramblio kaulu labai fainuoliai wub.gif

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 03 02, 20:45)
pirmieji, tai čia tie pataisyti? gražu
ir auskarų kabliukai pirmų dviejų gražūs wink.gif

aga, pataisyti kaip liepet smile.gif iškart kelios jų užsinorėjo lotuliukas.gif ačiū už pagalbą 4u.gif
o tavieji super thumbup.gif man labai patinka netradicinių formų akmenukai, o dar kepurėlę taip gražiai pritaikei wub.gif žodžiu žavu wub.gif

QUOTE(Camea @ 2009 03 02, 22:16)
grazuciai  wub.gif

freimule, kaip visada  wub.gif  thumbup.gif

oj ačiū bis.gif: wub.gif
Atsakyti
Eveliina, pas mane irgi irankiai is Lemonos blush2.gif

Pora mano darbeliu, draugiu uzsakymai ax.gif

Saules akmuo, Swarovskiai, sidabras

user posted image

Opalas, Swarovskiai, stiklas, sidabras

user posted image
Atsakyti
Na bet jūs ir saunuolės. tokių grožybių pridarot. 4u.gif
Atsakyti
[quote=freimule,2009 03 03, 10:52]
ačiū labai blush2.gif malonu, kad gražūs kažkam ax.gif
o tų apatinių stiklo burbuliukų spalva skirtinga, akys manęs neapgauna? smile.gif labai gražūs šiandieniniai su swarovskiais 4u.gif o tu specialiai palikai tokį tarpelį tarp kilputės ir karoliuko? blush2.gif ir su dramblio kaulu labai fainuoliai wub.gif

Aciu Freimule.
Deja nuotrauka ne visada atspindi tikraji karoliuku ar akmenuku grozi, o jei spindi tai dar ziurek ir iskreipia spalva schmoll.gif Tikriausiai dauguma susiduret kad tinkamas papuosalu fotografavimas jau atskiras menas smile.gif
O del tarpelio tai net kazkaip nekvarsinau galvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 03 03, 10:52)
o tavieji super  thumbup.gif  man labai patinka netradicinių formų akmenukai, o dar kepurėlę taip gražiai pritaikei  wub.gif  žodžiu žavu  wub.gif

kaip pradžiugino tavo komentaras freimule aciuks.gif didis.gif smagu, kai įvertina dar kažkas be manęs ir namiškių biggrin.gif
beje, džiaugiuosi, kad mūsų patarimai naudingi buvo 4u.gif
Atsakyti
Istikruju tai aciu Freimule uz pastaba del tarpeliu, esu pradziamoksle tai net nesusimasciau kazkaip. Paziurejau auskariukus pataisiau ir tikrai atrodo dailiau.
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinocka @ 2009 03 03, 10:44)
Hovlitas  4u.gif

mmm... wub.gif man primena vasara ir jura rolleyes.gif labai grazus modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinocka @ 2009 03 03, 09:44)
Hovlitas  4u.gif
user posted image

grazu thumbup.gif , o sakykit, is kur jus gaunat tas grandineles auskarams, pacios nusipinat ar perkat gatavas, (gal ir kvailokas kam klausimas pasirodys) blush2.gif
Atsakyti