Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Evelina, labai labai graziai viska suderinai, tik gal kai kur kilputes kliuna, bet as pati neseniai visai pradejau ir manau su laiku viskas tobuleja 4u.gif

O as paskatinta Freimules pastabos (ACIU smile.gif ), del paliktu tarpeliu tarp karoliuko ir kilputes, nusprendziau cia ir padirbeti. Imetu cekiskus kristaliukus su ametistu. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Camea, EditaR, aciu uz gerus zodzius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Edita, daaaug geriau wink.gif Puikūs auskarai, smulkios kilputės - smagu žiūrėti smile.gif Tik dar lygesnių norėtųsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 03 03, 21:10)
Ikeliu savo pirmuosius darbelius

gražiai suderinti auskariukai thumb_yello.gif
kilputes, žinoma, reikia dar tobulint, bet su kiekviena nauja auskarų porele jos vis gražesnės išeis 4u.gif sėkmės toliau kuriant mirksiukas.gif
Atsakyti
LadyRose, aciu, tobulesim toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 03 04, 00:25)
O as paskatinta Freimules pastabos (ACIU    smile.gif ), del paliktu tarpeliu tarp karoliuko ir kilputes, nusprendziau cia ir padirbeti. Imetu cekiskus kristaliukus su ametistu.  4u.gif

kokie grazus wub.gif man taip ilgi patinka, bet dar esu nepasiruosusi tokius padaryti, nes ir kilputes kartais nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Mano nauji ax.gif
user posted image
user posted image
Eveliina derinukai grazus, bet su kilputem reikia dar dirbt smile.gif
EditaR grazus auskariukai 4u.gif
Atsakyti
Ievuxi niu primieji super, man labai patinka ta vielute, esu bandzius, malonu tiesiog su ja dirbti.
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 03 04, 11:31)
Mano nauji  ax.gif

pirmieji thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif pirmieji wub.gif
Atsakyti
iewuxi, pirmieji thumbup.gif
o kokio storio vielute naudoji?
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 03 04, 10:39)
Ievuxi niu primieji super, man labai patinka ta vielute, esu bandzius, malonu tiesiog su ja dirbti.

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 03 04, 13:26)
pirmieji thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Camea @ 2009 03 04, 13:31)
drinks_cheers.gif  pirmieji  wub.gif

QUOTE(tinocka @ 2009 03 04, 13:34)
iewuxi, pirmieji  thumbup.gif
o kokio storio vielute naudoji?

Dekui visoms uz ivertinima 4u.gif Vielute 0,4 atrodo, nes pirkau jau senai, neatsimenu ax.gif
Atsakyti