Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Siaip man atrodo tos vielutes yra 0,6 mm, kai kas jas vadina viela su atmintimi, nes islankcius puikia islieka forma.
Atsakyti
Su ta vielute dirbt tikrai malonu, galima tiek visko pridaryt , tik laiko turet reikia. biggrin.gif
Atsakyti
Aš pritriu - reikia turėti laiko:) Tiek visko noriu padaryt, bet viskam laiko neužtenka blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif noreciau paklausti, kur Vilniuje butu galima isigyti kriaukliu disku auskaram? (zinot tie apvalus skridineliai su sylute virsuje) smile.gif
Atsakyti
Mano sios dieno darbelis. Lieku istikima cekiskam kristalui smile.gif Bet sikart su naturalias perliukais 4u.gif

user posted image
Atsakyti
ir vel, merginos, begale nauju darbeliu prikuret.. mirksiukas.gif tikros saunuoles..
editaR, grazus auskariukai.. pradeda rysketi tavo megstamos spalvytes.. mirksiukas.gif
iewuxi, paziurejus i tavo auskariukus ir as uzsimaniau ta puikiaja vielute isbandyt.. nes kol kas paprasta naudoju.. blush2.gif
Eveliina.. tavo uzsidegimas tiesiog trykste tryksta.. tad.. greitu laiku ir darbeliai labai patobules.. 4u.gif
parodysiu ir as sao pastaruoju metu intensyviai nesiojamus auskariukus.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif , as dar noriu pakamantinet del tu grandineliu, nusipirkau viena tai pasirodo jin ant kaklo kabinama, per stora kirpti ir auskarams gamint..uzsisakiau sita http://karoliukai.eu...o-spalvos-50-cm, kazin ar gera bus? blush2.gif sauluutte, labai grazus auskarai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 04 kovo 2009 - 22:33
QUOTE(sauluutte @ 2009 03 04, 22:42)
parodysiu ir as sao pastaruoju metu intensyviai nesiojamus auskariukus.. biggrin.gif

labai gražūs auskarėliai wub.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 03 05, 00:31)
noriu pakamantinet del tu grandineliu, nusipirkau viena tai pasirodo jin ant kaklo kabinama, per stora kirpti ir auskarams gamint..

O nebandei tavokaroliukuose žiūrėti?
Juk ir nueiti gali (buvusiame Projektavimo institute). Yra pas juos grandinėlių, tikrai išsirinksi. Nes kai realiai pamatai, visai kitaip ir įsivaizduoji. O užsakymą, kai darai, pasidėk liniuotę ir atkreipk dėmesį į grandinėlės išmatavimus. mirksiukas.gif
Pažiūrėk čia
Atsakyti
rankdarbiai.com dar pastebėjau didelį grandinėlių pasirinkimą.
čia

Nedarau reklamos, tiesiog padedu Eveliinai. tongue.gif
Atsakyti
Aga, as pirkau is tavo karoliuku, bet paprastai as ten nueinu tik pasiimt uzsakymo, nieko neklausineju ten blush2.gif o is nuotrauku sunku sprest kokio storio grandinele blush2.gif Aciu uz pagalba 4u.gif Smelio audra, dekui 4u.gif
Atsakyti
Sauluutte nuostabu wub.gif Man labai patinka originalumas, savitumas, turetu nuostabiai atrodyti ausytese thumbup.gif
Atsakyti