Siaip man atrodo tos vielutes yra 0,6 mm, kai kas jas vadina viela su atmintimi, nes islankcius puikia islieka forma.
Su ta vielute dirbt tikrai malonu, galima tiek visko pridaryt , tik laiko turet reikia.

Aš pritriu - reikia turėti laiko:) Tiek visko noriu padaryt, bet viskam laiko neužtenka

ir vel, merginos, begale nauju darbeliu prikuret..
tikros saunuoles..
editaR, grazus auskariukai.. pradeda rysketi tavo megstamos spalvytes..
iewuxi, paziurejus i tavo auskariukus ir as uzsimaniau ta puikiaja vielute isbandyt.. nes kol kas paprasta naudoju..
Eveliina.. tavo uzsidegimas tiesiog trykste tryksta.. tad.. greitu laiku ir darbeliai labai patobules..
parodysiu ir as sao pastaruoju metu intensyviai nesiojamus auskariukus..

editaR, grazus auskariukai.. pradeda rysketi tavo megstamos spalvytes..

iewuxi, paziurejus i tavo auskariukus ir as uzsimaniau ta puikiaja vielute isbandyt.. nes kol kas paprasta naudoju..

Eveliina.. tavo uzsidegimas tiesiog trykste tryksta.. tad.. greitu laiku ir darbeliai labai patobules..

Aciu visoms
, as dar noriu pakamantinet del tu grandineliu, nusipirkau viena tai pasirodo jin ant kaklo kabinama, per stora kirpti ir auskarams gamint..uzsisakiau sita http://karoliukai.eu...o-spalvos-50-cm, kazin ar gera bus?
sauluutte, labai grazus auskarai

QUOTE(sauluutte @ 2009 03 04, 22:42)

labai gražūs auskarėliai

QUOTE(Eveliina @ 2009 03 05, 00:31)
noriu pakamantinet del tu grandineliu, nusipirkau viena tai pasirodo jin ant kaklo kabinama, per stora kirpti ir auskarams gamint..
O nebandei tavokaroliukuose žiūrėti?
Juk ir nueiti gali (buvusiame Projektavimo institute). Yra pas juos grandinėlių, tikrai išsirinksi. Nes kai realiai pamatai, visai kitaip ir įsivaizduoji. O užsakymą, kai darai, pasidėk liniuotę ir atkreipk dėmesį į grandinėlės išmatavimus.

Pažiūrėk čia
Sauluutte nuostabu
Man labai patinka originalumas, savitumas, turetu nuostabiai atrodyti ausytese