QUOTE(sigvezija @ 2009 02 03, 10:55)
berods kosmadoj maciau

kai paminėjai firmą FABERLIC tai tada pati susimąsčiau kad ir aš tada naudoju rusišką kosmetiką
  kai paminėjai firmą FABERLIC tai tada pati susimąsčiau kad ir aš tada naudoju rusišką kosmetiką  

nu ir nesusipratėlė aš
  nu ir nesusipratėlė aš  taip, dėl firmos FABERLIC galvą guldau kad produktai tikrai geri
  taip, dėl firmos FABERLIC galvą guldau kad produktai tikrai geri  šiaip jie nėra pigūs, bet tikrai verti dėmesio. kas liečia veidą, tai naudoju jų firmos kremą dieninį su deguonimi-
  šiaip jie nėra pigūs, bet tikrai verti dėmesio. kas liečia veidą, tai naudoju jų firmos kremą dieninį su deguonimi- 
 nauduju ju sveitikli odai ir labai patinka.Ir dar tusa blakstienom-labai geras
 nauduju ju sveitikli odai ir labai patinka.Ir dar tusa blakstienom-labai geras  

kol kas kainos/kieko/kokybes santykis yra bene geriausias is visu, ka esu turejusi, o isbandziau tikrai nemazai - nuo O`rising iki Joico..ir manau apsistojau ilgam prie sibirietisku gerybiu
  kol kas kainos/kieko/kokybes santykis yra bene geriausias is visu, ka esu turejusi, o isbandziau tikrai nemazai - nuo O`rising iki Joico..ir manau apsistojau ilgam prie sibirietisku gerybiu  smagu kad pagaliau atradau savo!!
 smagu kad pagaliau atradau savo!! 

supermamos padare apyvarta gera
 supermamos padare apyvarta gera   

nuo neutralaus sampuno Natura Siberica i pabaiga irgi pleiskanu turejau, bet jau nera ju , Sulsenos pagalba
 nuo neutralaus sampuno Natura Siberica i pabaiga irgi pleiskanu turejau, bet jau nera ju , Sulsenos pagalba   nuo balzamo Natura Siberica (dazytiems plaukams) pleiskanu neatsirado
  nuo balzamo Natura Siberica (dazytiems plaukams) pleiskanu neatsirado  o sampuna tamsiems plaukams tik viena karta bandziau
 o sampuna tamsiems plaukams tik viena karta bandziau   ziuresim kaip ten bus....
  ziuresim kaip ten bus....  
   idomu jei naudosiu du balzamus- poveikis bus?
  idomu jei naudosiu du balzamus- poveikis bus?   

Bet uz tokia kaina, negaila ir ismesti