QUOTE(relija @ 2009 02 08, 12:22)
Na man tai jis labai gražus

Koloritas labai mielas, raminantis... Gėlytės, raitūzas iš veltinio, vž, man jis labai labai mielas
O dėl užrašo, tai baltas pats tas, tik gal tada dar reiktų paryškinti, kad tikrai balta būtų.... Mano galvoje tiek minčių, laukiam ką kitos pasakys
Ačiū.

Man šis darbelis kol kas pats mieliausias, artimiausias širdžiai. Gi apie brangiausią mano turtą.
O tą baltą ryškinau kelis kartus, kažkaip ryškiau nesigauna.

Gal reiks dar vėliau pabandyti pavedžioti dar kartą.
Kokios dar mintys tavo galvoj?
QUOTE(Tosk @ 2009 02 08, 13:16)
Isida - puiki pradzia

Jei raideles issikerpa nelabai graziai, apzulink su nagu dilde. Man tai padeda paslepti skubota karpyma.
sakyciau labai rimtai darbuojies, kaip pradedancioji

Is kur tas veltinis kringelis? Man jis patiko.
Ačiū už patarimą.

Dabar dar suku galvą, kaip tą pirmą darbelį pataisyti. Pati jaučiu, kad jis man nelimpa. Kai nuotaika bus tinkama, sėsiu dar prie jo padirbėti.
Veltinio detales pirkau iš senasnaujas.
va ji Dar buvau sugalvojusi nuotraukos viršuje vieną užkabinti, bet pasirodė, kad bus per daug.
QUOTE(Miglota @ 2009 02 08, 13:23)
Isida, labai mielas darbelis, grazus zodziai
Ačiū ačiu.

Su tais žodžiais irgi "vargau". Norėjosi išsakyti viską, ką jaučiu, o vietos tiek nedaug...
Lauramama, ačiū už tokį komplimentą

Kuo daugiau darbelių darau, tuo drąsiau jaučiuosi. Jau nebedvejoju tiek, kiek su pirmuoju. Dabar guli dar du LO pradėti. Laukiu siuntinuko iš joann.com, kad galėčiau įgyvendinti, ką sugalvojau.
Dar ir relijos sugalvotam namų darbui nuotraukas atsispausdinau. Taip noriu prie jo prisėsti, rankos niežti, ale šiandien svečių laukiu. Reik eit pietus ruošt, o aš aplink savo kūrybinį bardaką sukuosi...

Norisi užsidaryt ir atsijungti.