QUOTE(unte @ 2009 03 11, 22:30)
Na mes turime odinius ir dar miegam ant ju,bet man viskas
. Kaip miegam. issiima pagalves ir issilanksto ,gaunasi normali lova juk miegi ant ciuzinio,o ne ant odos.

Gal galėtumėte parodyti kaip atrpodo Jūsų baldai su miegamu mechanizmu?
QUOTE(solerna @ 2009 02 09, 20:10)
As tik uz odinius baldus, va, buvo pas mus baldeliai odiniai, dramblio kaulo spalvos, pardavem, nes nebetilpo i naujaji valgomaji, tai dabar ir vel uzsisakiau odini kampa, ir vel tokios pat spalvos, nes mums anie baldeliai labai sauniai tarnavo ir parduoti gaila buvo
Tai dabar laukiu nesulaukiu kada atves
Tik si karta bus kampas, o ne 3+2+1 variantas, nes ant kampo daugiau zmoniu galima susodint ir vietos pats kampas maziau uzima... Dar pamirsau pamineti, kad katina turim, tai jis baldu nedrasko, net bijojo is pradziu lipti ant ju, bet po to isidrasino, tai, kaip ir minejo kazkuri mamyte, atsirado tokiu smulkiu ibrezimu, bet nelabai jie ten matesi, tiesiog, kai zinojom, tai ir matem
O valau as savo baldelius su priemone odai is Eres linijos, labai sauniai atsinaujina
Nu ir prirasiau cia as

Gal jau galite pasirodyti naująjį kampą?
Aš ir galvoju dramvblio kaulo ar sapmano spalvos, įdomu ar praktiška?
Papildyta:
QUOTE(Sinera @ 2009 02 17, 23:00)
pas mane sofute kremines spalvos
puikiai valosi,ir dulkes nesimato..kazkaip visada buvau pries sia spalva,bet dabar tai labai dziaugiuos 

Kaip čia ta spalvelė atrodo???

Papildyta:
QUOTE(pinga @ 2009 03 24, 00:21)
Aš tai va tokį pirkau:
Kol kas labai patenkinta. Parsivežėm, pastatėm, tai atrodo, kaip čia ir buvęs. O vyras tai išvis dabar nesikelia nuo tos plačiosios dalies
P.s. pirkau Arbalde, mokėjau tik 3000 lt. Kaip už natūralią odą, manau, kad labai pigiai prasisukom (o jei dar tikėt pardavėjom, kad vokiškas
)
Kol kas labai patenkinta. Parsivežėm, pastatėm, tai atrodo, kaip čia ir buvęs. O vyras tai išvis dabar nesikelia nuo tos plačiosios dalies

P.s. pirkau Arbalde, mokėjau tik 3000 lt. Kaip už natūralią odą, manau, kad labai pigiai prasisukom (o jei dar tikėt pardavėjom, kad vokiškas

Man gražus labai