Įkraunama...
Įkraunama...

Odiniai baldai 2

QUOTE(unte @ 2009 03 11, 22:30)
Na mes turime odinius ir dar miegam ant ju,bet man viskas thumbup.gif . Kaip miegam. issiima pagalves ir issilanksto ,gaunasi normali lova juk miegi ant ciuzinio,o ne ant odos.

Gal galėtumėte parodyti kaip atrpodo Jūsų baldai su miegamu mechanizmu?

QUOTE(solerna @ 2009 02 09, 20:10)
As tik uz odinius baldus, va, buvo pas mus baldeliai odiniai, dramblio kaulo spalvos, pardavem, nes nebetilpo i naujaji valgomaji, tai dabar ir vel uzsisakiau odini kampa, ir vel tokios pat spalvos, nes mums anie baldeliai labai sauniai tarnavo ir parduoti gaila buvo  rolleyes.gif  Tai dabar laukiu nesulaukiu kada atves  ax.gif  Tik si karta bus kampas, o ne 3+2+1 variantas, nes ant kampo daugiau zmoniu galima susodint ir vietos pats kampas maziau uzima... Dar pamirsau pamineti, kad katina turim, tai jis baldu nedrasko, net bijojo is pradziu lipti ant ju, bet po to isidrasino, tai, kaip ir minejo kazkuri mamyte, atsirado tokiu smulkiu ibrezimu, bet nelabai jie ten matesi, tiesiog, kai zinojom, tai ir matem  doh.gif  O valau as savo baldelius su priemone odai is Eres linijos, labai sauniai atsinaujina  thumbup.gif  Nu ir prirasiau cia as  blush2.gif

Gal jau galite pasirodyti naująjį kampą?
Aš ir galvoju dramvblio kaulo ar sapmano spalvos, įdomu ar praktiška?

Papildyta:
QUOTE(Sinera @ 2009 02 17, 23:00)
pas mane sofute kremines spalvos mirksiukas.gif puikiai valosi,ir dulkes nesimato..kazkaip visada buvau pries sia spalva,bet dabar tai labai dziaugiuos thumbup.gif

Kaip čia ta spalvelė atrodo??? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pinga @ 2009 03 24, 00:21)
Aš tai va tokį pirkau:
Kol kas labai patenkinta. Parsivežėm, pastatėm, tai atrodo, kaip čia ir buvęs. O vyras tai išvis dabar nesikelia nuo tos plačiosios dalies  biggrin.gif

P.s. pirkau Arbalde, mokėjau tik 3000 lt. Kaip už natūralią odą, manau, kad labai pigiai prasisukom (o jei dar tikėt pardavėjom, kad vokiškas   tongue.gif )

Man gražus labai smile.gif ir spalva gera, kiek užmačiau geria, kad ant kojyčių,įdomu kokie jo išmatavimai....bėda ta, kad mūsų kambarys svetainės pailgas, tai su baldų statymu, tai nors užsimušk, viskas tik paleis sienas......o čia kiek užmatau, jūs kampą statėte ne prie kampo, įdomu būtų pamatyti viso kambario vaizda
Atsakyti
O gal kuri pirkote Justlukos odinius baldus? Kokie atisiliepimai? Internetinėje svetainėje tai gražiai atrodo, tik niekaip nenuvykstu pasižiūrėti kokybės ir kainų sužinoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaP12: 17 gegužės 2009 - 08:50
QUOTE(Ingese @ 2009 05 16, 17:07)
Man gražus labai smile.gif ir spalva gera, kiek užmačiau geria, kad ant kojyčių,įdomu kokie jo išmatavimai....bėda ta, kad mūsų kambarys svetainės pailgas, tai su baldų statymu, tai nors užsimušk, viskas tik paleis sienas......o čia kiek užmatau, jūs kampą statėte ne prie kampo, įdomu būtų pamatyti viso kambario vaizda

Va čia daugiau nuotraukyčių ax.gif
http://www.supermama...;#entry25673684

Kampo išmatavimai - 250x170.
Atsakyti
Praplėsiu klausimą: gal kas turite odinius baldus iš Justlukos arba iš Klaipėdos sofų? Labai lauksiu komentarų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 05 17, 12:59)
Va čia daugiau nuotraukyčių  ax.gif
http://www.supermama...;#entry25673684

Kampo išmatavimai - 250x170.

Įvertinsiu viską-man gražu.
Paprasta, bet skoninga.Tik kaip pati sakei per daug tų smulkmenėlių ant sekcijos.....man tas ir nepatinka....be to nemėgstu jų ir iš praktinės pusės-daug dulkių renka smile.gif
Na kampo išsikišančioji dalis-nemaža g.gif tik pas jus kambarys gal platesnis g.gif
Būtų įdomu sužinoti kokie kambario matmenys....
Atsakyti
Na,o aš,merginos,esu pirkusi odinį(naturalios odos) kampą iš Dalios salono.Pirkau tik pernai,liepos mėnesį.Deja,labai nusivyliau. verysad.gif Nepraėjo nei metai,o vienoje vietoje ties siūle pradėjo oda trintis.Ir dar toliau į plotį trinasi,tiesiog oda tampa daug šviesesnė.Labai liūdna,nepraėjo nei metai,o jau tokie mano atsiliepimai.Bandžiau aiškintis,bet,deja,salone man pasakė,kad greičiausiai oda pažeista mechaniškai,kad jų istorijoje pirmas toks atvejis ir p.n.Esu visiškai tikra,kad iš mūsų pusės nėra kaltės,bet...Manau-tiesiog oda blogai išdirbta.Nenoriu peikti šio salono,galbūt tik mums taip pasisekė,bet daugiau iš jo nenorėčiau nieko pirkti. schmoll.gif
Atsakyti
Jau nebeatsakinėkite, nes po ilgų važinėjimų išsirinkom baldelius Juodajame alksnyje. Išties verta visur apvažinėti, apčiupinėti,pasėdėti, nes nuotraukos ir reali kokybė dažnai nesutampa.
Dar nustebino "Matų baldų" pardavėja,kuri pardavinėdama odinius baldus labai labai primigtynai siūlė užtiesti juos visus kailiais... Tipo dėl baldų šaltumo unsure.gif

QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 17, 13:45)
Praplėsiu klausimą: gal kas turite odinius baldus iš Justlukos arba iš Klaipėdos sofų? Labai lauksiu komentarų  ax.gif  4u.gif

Atsakyti
Pasidalinkite patirtimi, kas yra patikimi gamintojai 4u.gif Domina Vilnius ax.gif Gal kas pirkote odinius baldus Ail Design'e?
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 19, 14:03)
Jau nebeatsakinėkite, nes po ilgų važinėjimų išsirinkom baldelius Juodajame alksnyje. Išties verta visur apvažinėti, apčiupinėti,pasėdėti, nes nuotraukos ir reali kokybė dažnai nesutampa.
Dar nustebino "Matų baldų" pardavėja,kuri pardavinėdama odinius baldus labai labai primigtynai siūlė užtiesti juos visus kailiais... Tipo dėl baldų šaltumo  unsure.gif

Gal pasirodytumėte kokius išsirinkote? smile.gif
Atsakyti
nusipirkome ir mes odinukus, šviesius biggrin.gif dabar mąstau, gal riekėtų juos kažkuo impregnuoti ar pan., kad nešvarumai mažiau įsigertų ir lengviau būtų valyti?
Atsakyti
[quote=laimucka13,2009 02 22, 21:35]
user posted image

Sveikutės,esu nusižiūrėjusi panašius baldus tik cheers firmos lygtais,irgi su reklaineriais ir tokios kaulo spalvos. Gal kuri turite atsiliepimu arba bent jau girdejote kažką apie juos ? Senoj temoj skaičiau tai ten mažai ką rašo apie juos,tai taip ir konkrečiai nesupratau g.gif Kaina ten nuo 9 000 dabar 5800. Kaip manot geras variantas ar ne ? Ten 3+2(su bariuku) ir 1. ax.gif
Atsakyti
[quote=Gretukas*,2009 06 17, 11:20]
[quote=laimucka13,2009 02 22, 21:35]
user posted image

Sveikutės,esu nusižiūrėjusi panašius baldus tik cheers firmos lygtais,irgi su reklaineriais ir tokios kaulo spalvos. Gal kuri turite atsiliepimu arba bent jau girdejote kažką apie juos ? Senoj temoj skaičiau tai ten mažai ką rašo apie juos,tai taip ir konkrečiai nesupratau g.gif Kaina ten nuo 9 000 dabar 5800. Kaip manot geras variantas ar ne ? Ten 3+2(su bariuku) ir 1. ax.gif
[/quote]

Na teko man realiai juos matyti.Jiem reikia erdvės, jei kambarys didelis, tada gerai.Girdėjau, kad labai patogūs-nesinori-atsikelti.....Spalva kaulo, manau- gera.Dėl tų visų mechanizmų tik įdomu kaip?
Atsakyti