Įkraunama...
Įkraunama...

Odiniai baldai 2

Ir mes jau pradedam dairytis baldu i svetaine... Labai norim odiniu, pieno spalvos, bet nenoriu kampo, patogiausias variantas 3+2+1. Ir nenoriu to gremozdisku senovivio tipo schmoll.gif

Viena komplektuka nusiziurejau, bet si firma veza baldus is Kinijos, tai klausimas, kokia kokybe ju bus.... Bet sako oda naturali...

vat si nusiziurejau
http://www.pegasusau...iai-baldai/on07

Gal kas nors esat pirke sios firmos parveztus valdus? O gal esat susidure su odiniais baldais is kinijos?
Atsakyti
Sveikos! As norejau tiesiog pasidalinti informacija. Pernai rudeni ieskojau odiniu baldu. Nusprendziau siek tiek pataupyti ir isigyti odos pakaitalo. Kaip dabar gailiuosi verysad.gif Baldus uzsisakinejau Nemuno balduose, Vokmida firmoje. Galiu pasakyti, kad labai prasta medziaga pasitaike. Vietomis jau plysti pradejo. O keisti nenori. Zodziu, nezinau, kaip viskas baigsis.
Norejau paklausti. Kai pirkote baldus, ar Jums israse atskira garantiju lapa, kaip priziureti baldus ir pan.? Itariu, kad reikes kreiptis i Vartotoju teisiu tarnyba...
Et, kaip man nesiseka...
Atsakyti
Kreipkitės ir kuo skubiau, ten jums pagelbės ir paaiškins, kokios jūsų teisės prašyti nuostolių atlyginimo net ir be garantinio talono.
Atsakyti
O eko odos baldus irgi reikia kuo nors impregnuoti ar tik natūralios? Ačiū
Atsakyti
O kaip Softimus odiniai baldeliai? Ką gero ar blogo galite pasakyti?
Atsakyti
Merginos, gal kam teko girdet ar teko susidurt su sio gamintojo odiniais baldais: http://www_galameble...on,34,alia.html (kolekcija desiniame sone).

Baldai is tiesu labai grazus. Naturoje galima pamatyti Agnus interjero centre (Siauliai) , o gal ir kiti miestai turi?

Nors baldai lenkiski, bet atrodo rimto fabriko. Vnz. "i chocetsia i koletsia". Vizualiai atrodo auper, bet gasdina kad lenkiski...

Atsakyti
Sveikutes!
Tikriausiai sulauksiu nemazai kritikos uz tai, ka dabar parasysiu, bet asmeniskai as esu pries odinius baldus namuose.Kokioje istaigoje, ofise - taip, bet tik ne namie.Turiu draugus, kurie svetaineje yar isigije grynos odos baldus, tai kaip jie gailisi blink.gif Isigijo ne JUodojo alksnio, bet kazkokius l.girdetus ir zinomos firmos baldus(nors uzmusk, dabar nepamenu), tai nepatikesit, po ketveriu metu suplyso per siules sofa!Garantija pasibaigusi, o susiuti sake kainuoja tiek pat, kiek nauja pirkti doh.gif kadangi dabar neturi pinigu, tai ir sedi ant suplysusios sofos unsure.gif O kiti draugai ziema sedi ant tu odiniu baldu su pledais, nes sikniukai sala, o vasara, per karscius, atsistoja kaip apsislapine, nes suprakaituoja:oh Man tikrai labai grazus odiniai baldai, bet pasikartosiu, ne namie schmoll.gif
Atsakyti
kiekvienam savo drinks_cheers.gif mes turėjom ir audinio, ir eko odos, dabar natūralios įsigijom ir esam labai patenkinti. Kol kas sėdėti nėra šalta, o pledą tiesiam visada ir ant visų baldų, tiesiog toks įprotis, be to, baldai taip tarnauja ilgiau, paprasčiau valyti ir pan. Žinoma, tas "skuduras" grožio nesuteikia, bet jei parinkus tinkamą - savotiškas interjeras ir akcentas... o vasarą, kol dar neturėjom pledo, tikrai nieks neprakaitavo, nes mūsų bute ir taip niekada nebūna karšta. Asmeniškai man natūrali oda atrodo prabangiau, šiuolaikiškiau ir yra paprastesnė naudoti, o kaina... na, geras gobelenas irgi nėra pigus ir jis taip pat trinasi, plyšta... Apskritai, laimės dalykas tie kokybiški baldai doh.gif
Atsakyti
Vis gi naturalios odos baldai ir islieka naturalios odos baldais. Ir jokie pakaitalai jiems manau neprilygsta. As net striukes neodines negaliu nesiot. Geriau tada gero gobeleno baldai, negu is visokiu pakaitalu 4u.gif
Bet su ta oda irgi labai idomiai. Pas vienus draugus odinis kampas, kai ateinam i svecius, labai malonu sedet tiek man tiek vyriu, nei salta, nei karsta. Pas kitus draugus odinis komplektas, man ant jo sedet irgi gera, o vat vyras negali, sako kad jam per karsta, visada zizia, kad nori namo.
Atsakyti
QUOTE(Murke @ 2009 09 23, 19:59)
O kaip Softimus odiniai baldeliai? Ką gero ar blogo galite pasakyti?

mes turime jau metus odinius baldus iš softimus - esam patenkinti.. Oda kokybiška, tik toje vietoje kur dažniasiai remiesi su galva, truputį pasiglamžė, bet tai natūralu

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2009 09 27, 12:55)
mes turime jau metus odinius baldus iš softimus - esam patenkinti.. Oda kokybiška, tik toje vietoje kur dažniasiai remiesi su galva, truputį pasiglamžė, bet tai natūralu

O su miegama funkcija pas jus? Įdomu iš ko karkasas padarytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2009 09 27, 12:55)

o kaip prižiūrit? aš čia pabuvau reklamos auka ir nusipirkau kažkokį gamtos produktą "hamel classic", dabar mąstau, ar čia tept juo, ar ne g.gif
Atsakyti