Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionių po JAV fotoreportažai

QUOTE(Archideja @ 2010 02 25, 20:13)
tasa, kiek valandu Jus praleidote Arches parke? Ar galima prie idomiausiu arku privaziuot masina?
As paskyriau siam parkui ne daugiau puses dienos. Idomu ar spesim per tiek laiko idomiausius vaizdus pamatyt g.gif

paciam parke mes ir buvom kazkur apie pusdeni, nes vakare atgal vaziavom(virs 7 val), dar spejome Moab miestely pavalgyti. Privaziuoti su masina galima prie Balanced Rock, Windows, Sand Dunes ir siaip bus daug View point, kur grazus vaizdai atsiveria. Prie Delicate arches teks eiti apie valanda kazkur, bet verta!Na ir ten apie valanda praleisti, tiek pat atgal.. Tiesa mes daug kur nebuvom - nes irgi galejome skirti tik pusdeni tam. O ir artinosi audra, tai skubejome. Tad nematem Double arch, Evil Garden, Broken arch(ji pati toliausia net vaziuojant su masina) - nes jos truputi toliau.
Kazkur nete maciau to parko zemelapi, galite pasiziureti ir sudaryti marsruta. O kai atvaziuosit ten - duos popierini zemelapi, ir ten bus parasyta kur galima su masina vaziuot, o kur eit pesciom tik.
Siaip geriausiai tai atvaziuoti ten, pernakvoti, pabuti diena - tada tikrai viska pamatysit, vel pernakvoti ir kita diena vaziuot atgal.
Papildyta:
liekna, man sita foto kazkuo primena vilniuje balta tilta smile.gif tik uz nugaros daugiau dangoraiziu sveicianciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 26 vasario 2010 - 09:00
QUOTE(liekna @ 2010 02 25, 23:22)
Pastebejau, kad niekas neuzsukot i Cikaga  ax.gif O cia tikrai grazu  wub.gif

Sveiki.
Labai gražios visų nuotraukos thumbup.gif Bet va vis galvojau gal kas įdės Čikagos nuotraukų. Man l.gražus miestas,bet turiu tik kelias savo nuotraukas darytas jame ir jos nėra labai kokybiškos ax.gif
Atsakyti
dar keleta vaizdu is Arches parko:
user posted image

user posted image
senoviniu gyventoju paveiksleliai smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
Sand Dunes- siauras praejimas i vidu.

user posted image

Ten buvo labai vejuota, todel smelio buvo visur! vos nenumire mano fotoaparatas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 27 vasario 2010 - 11:36
QUOTE(taša @ 2010 02 26, 11:30)
dar keleta vaizdu is Arches parko:
senoviniu gyventoju paveiksleliai smile.gif
Sand Dunes- siauras praejimas i vidu.
Ten buvo labai vejuota, todel smelio buvo visur! vos nenumire mano fotoaparatas doh.gif

Tikrai labai gražu thumbup.gif Bet turbūt varginanti kelionė ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 vasario 2010 - 11:10
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

na vargina tik pati kelione pirmyn ir atgal , ypac ta kuris vairuoja smile.gif
o atgal bevaziuodami is vasaros patekom i audra - ziauriai snigo ir nieko nesimate, o keliukas ten ojoj! tai atvaziavom i ziema blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 27 vasario 2010 - 11:41
cia neprisimenu kokia vieta, bet grazu, lyg is plastelino butu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 27 vasario 2010 - 11:47
Kiek groziu as cia prisiziurejau.. Dabar jau raginsiu MB ruostis i JAV biggrin.gif

QUOTE(liekna @ 2010 02 25, 22:22)
Pastebejau, kad niekas neuzsukot i Cikaga  ax.gif O cia tikrai grazu  wub.gif

O sita foto man atrodo netikra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 27 vasario 2010 - 11:49
QUOTE(taša @ 2010 02 26, 10:02)

liekna, man sita foto kazkuo primena vilniuje balta tilta  smile.gif tik uz nugaros daugiau dangoraiziu sveicianciu  biggrin.gif

pati as kauniete, tai sunku pasakyti hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Danielle @ 2010 02 26, 11:08)
Sveiki.
Labai gražios visų nuotraukos thumbup.gif Bet va vis galvojau gal kas įdės Čikagos nuotraukų. Man l.gražus miestas,bet turiu tik kelias savo nuotraukas darytas jame ir jos nėra labai kokybiškos ax.gif

as kol kas irgi nedaug turiu, visos ziema darytos. Laukiu kai viskas suzaliuos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatita @ 2010 02 26, 19:22)
Kiek groziu as cia prisiziurejau.. Dabar jau raginsiu MB ruostis i JAV  biggrin.gif
O sita foto man atrodo netikra  ax.gif

turite galvoje tikrai netikra, ar siaip grazi? biggrin.gif man jos visos atrodo netikros 4u.gif ir pats jausmas bunant ten tokiam grozi nepakartojamas... na kad itinkinciau galiu daugiau foto ideti is Cikagos biggrin.gif

user posted image

user posted image

Centre pilna keistu skulpturu g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki.
Liekna,aš tai buvau vasarą,bet ne pačioj Čikagoj ax.gif O joje buvau tik kelis kartus ir tik pakeliui į kažkur,tai ir tos nuotraukos neįspūdingos gavosi.
Atsakyti
Mes galvojam atvaziave is Colorado pernakvot Moab miestelyje, nuo ankstyvo ryto iki kazkur pietu nuvaziuot i Arches parka, po pietu vaziuot i Bryce Canyon parka, praleisti ten vakara iki kol saule nusileis, pernakvot prie Bryce Canyon, o is ryto vaziuot i zion parka ax.gif
Norisi per trumpa laika pamatyt kuo daugiau - nesvarbu kad viso parko stebuklu ir idomybiu nematysim. Mums svarbiausia bendrai susipazinti su objektu ir pamatyti svarbiausius (graziausius) dalykus jame smile.gif

Taša, tu zemelapiu, kur duoda parke uztenka susiorientuot, numatyt marsruta ir apvaziuot (apeit) nepasiklydus tik tai ka nori? Ar geriau is anksto paieskot parku zemelapiu internete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 27 vasario 2010 - 11:17
QUOTE(Archideja @ 2010 02 27, 11:14)
Mes galvojam atvaziave is Colorado pernakvot Moab miestelyje, nuo ankstyvo ryto iki kazkur pietu nuvaziuot i Arches parka, po pietu vaziuot i Bryce Canyon parka, praleisti ten vakara iki kol saule nusileis, pernakvot prie Bryce Canyon, o is ryto vaziuot i zion parka ax.gif
Norisi per trumpa laika pamatyt kuo daugiau - nesvarbu kad viso parko stebuklu ir idomybiu nematysim. Mums svarbiausia bendrai susipazinti su objektu ir pamatyti svarbiausius (graziausius) dalykus jame smile.gif

Taša, tu zemelapiu, kur duoda parke uztenka susiorientuot, numatyt marsruta ir apvaziuot (apeit) nepasiklydus tik tai ka nori? Ar geriau is anksto paieskot parku zemelapiu internete?

Na gal ir uzteks laiko. o Bryce Canyon netoli nuo ten? spesit davaziuot?
matai, as buvau su zmogum, kuris jau ten buvo 2 kartus. bet ten kone vienintelis kelias yra, todel tikrai nepasiklysit, tikrai zemelapio uztenka. o ir turistu ten daug smile.gif o einant iki tos didziausios arkos, jei vdrug nebus zmoniu- reik orientuotis pagal zenklus- susutatytus akmenukus-jie nurodo kad eini teisinga kriptim:)
Atsakyti
Foto is Walt Disney World, Florida

All Star sport viesbuciai:

user posted image

user posted image

user posted image

FL "maistas":

user posted image

ir "gyventojai:

user posted image

user posted image

Princeses pilis: