Įkraunama...
Įkraunama...

SOS - puola blusos:(

Kaip tos uteles atrodo patalinej ,ar imatomos ?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2011 09 18, 04:10)
Kaip tos uteles atrodo patalinej ,ar imatomos ?

pas mane jos mazos mazos, vos vos matomos ir baltos.
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2011 09 15, 23:10)
Daugiau i uteles is pasakojimo primena,juk jos baltos mazos ,jos ir gi gyvena rubuose!

Taip ir as galvojau, nes man ir galvoje tai apsigyveno, taciau jokiu glindu nesimato, o sapunai nuo uteliu padeda tik trumpam laikui, dvi dienas is eiles plaukus tepiau Hedrin, o ant trecios ir vel kutena (nors plaukai ir atrodo svaresni).
Rubus irgi skalbiau 60 laipsniu temperaturoje ir lyginau, bet vistiek uzsidejus po jais kazkas "vaiksto", nors siek tiek maziau nei nieko nedarant.
Mane pradeda apimti panika.
p.s. namus ir patalyne ispurske ir isdezinfekavo rimtas tuo uzsiimimantis zmogus.

radau kelis angliskus straipsnius, gal kas yra susidures su kazkuo panasiu:
http://www.askmehelp...h...=oldest&p=5
http://www.naturalgi..._parasites.html
Ka manot apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 09 16, 08:21)
Jus neteisi, katinu blusos kanda zmogui, o suniuku ne  4u.gif  Ir aisku zmogines veisiasi visur, kur palankios salygos 4u.gif

Žmogų puola ir kramsnoja visos ir šuniukų ,ir kačiukų
Atsakyti
YAMUNA2 na jei ne tie rasti vabaliukai,tai pasakyciau,kad jums niezai,gal lanketes soliariume,baseine,kirpykloj ar pan.vietoj.as tai is soliariumo buvau niezu parsinesus,tai ir diena niezedavo,o atsigulus ypac,atrodo vaiksto,niezti,nes po oda tos niezu erkutes grauziasi takus ir sukelia toki jausma.jei LT esat,tai efektyviausias tai sieros tepalas,o jei uzsieni,tai jei domina,galesiu paieskojus parasyti koki tepala pirkaus UK.padejo.
Atsakyti
QUOTE(irmule* @ 2010 12 16, 00:51)
Vajetus, o Jūs nepatikėsit. Vaikščioju aš pas dermatologus, alergijos testus atlieku, pasirodo aš visiškai sveika. Tačiau, kai nuvažiuoju pas uošvius, vis grįžtu sukandžiota.. Ir pagaliau pavyko išsiaiškinti, kad čia tos parazitės blusos. Nu, bet kaip uošvei pasakyt, kad jos namuose blusų yra???  g.gif Nes, aš jau pora metų kankinuos...

kokia pazystama situacija doh.gif kai tik nuvaziuoju pas uosvius vis gryztu sukandziota ir dar pora dienu namie kandzioja kol pagaunu kokia grazuole. praeina kelios dienos ir nebelieka ju pas mane. kadangi kas pora savaiciu vaziuojam pas uosvius tai ir vel situacija kartojasi doh.gif o blogiausia kad sunu sikart nejuokais sukandziojo, kokia geda unsure.gif darzelyje auklyte klausineja kas mano sunui doh.gif noriu nusaut uosviene doh.gif
Atsakyti
tai va žiūriu tema apie blusas gvildenama.bet pasisakysiu ir aš.

pas mus kambaryje pilna gyvūnų,šunys ,katinai,šeška.šinšilos.ir mes vis nukandžiotom kojom atsikeldavom su dukryte.vyras vis šaukdavo,kad kažkas po patalus railioja,lyg šokinėja,po to ir pati pamačiau.lėkiau pirkt vaistų,bet kadangi jie baisiai brangūs,tai visų ir nesutepiau.nors gal jie ir neturi tų blusų daug,es vis tiek vis tvarkau,maudau,tepu.

na ir galų gale išsiaiškinau,kas kanda.ogi tie zarazos mašalai.nors langas su tinkleliu,bet jie vis tiek pralenda.o atrodo nu baisiai panašūs į blusas.įlgai tyrinėjau atsisėdus.tai prikabinau virš naktinės lempos tą musių lipduką,na tai jos skrenda švieson ir prikimba.ir dar pačioj lempoj kiek nudegusių radau.

na vienu žodžiu nepulkim tų gyvūnėlių.dug metų juos auginu.nelabai tos blusos eina pas žmogų.jei namie yra gyvūnas,gerai jai ir pas jį.o matot tiek metų auginu,susiduriu su tom zarazom,o va ėmiau ir sumaišiau su mašalais.ant kojų dar po šiai dienai dėmelės likusios.nes buvom tiek su mažąja nuvarytos.ant kiekvienos kojos po kokį 100 įkandimų.nu ir drąskėmės ir spiritu tepėm.vyrai degtinę gerdavo,aš pildavau į saują ir kojas tepdavau.žiauru prisimint.o ant to lipduko kur virš lempos ant lubų pridėjau,tai juodas visas.

va tiek norėjau pasidalint su jumis,kad nepyktumėt ant savo gyvūnėlių.nes blusos pas žmogaus pareitų tada,jei jau pas šunį nebebūtų kur kąst nuo jų kiekiaus.bet tada gyvūnas jau juoduot turėtų.o šiaip jei ir pameta gyvūnėlis kokią,tai ji skuba atgal pas savo šeimininką ir į savo kailiuką
Atsakyti
Buvo mus vieną kartą daugiabuty užuolusios blusos. Ir kaip jos ten įlindo - neįsivaizduoju, nes nei kačių, nei šunų neturėjom.
Tai tada nusipirkau elementaraus purškiklio nuo ropojančių gyvių ir išpurškiau visą butą visur visur. Na taip pat kaip tarakonus naikinant.
Purškiau už sofų, po lovom, už spintų, kiek pasiekt ėjo. Ir išėjau visai dienai iš namų. Išdvėsė visos.
Atsakyti
Bėda,
prieš gerą savaite su žmona aptikom blusas. Iškart apkaltinom katina, pas ji jų tikrai buvo daug, ankščiau kažkaip nekreipėm dėmesio, nes jis "naminis" į kiemus nevaikšto, buna kartais duris kiemo atidarom ir išbega i laiptine per kelis laitus, bet pakui namo. Tai sakom laiptinej ir pasigavo. Paskaitėm kaip naikinti, katinui ant sprando ižlašinom vaistų. Namus visus iš pagrindų išplovėm, visus kampus apėjom. Spec. chemijų nenaudojom, bet AJAX ir dar kažkokias buičiai ejo į "trasą". Kiliminę dangą valandą siurbliavau. paskui visus skudurus ir siurbli irgi išploviau chemija. Žodžiu kitą diena katinas švarus, namai lik irgi. Galvojau, "kaip čia paprastai gavos, kiti vargsta, o mes iš pirmo karto išsivalėm". Praėjo dar pora dienu, žiurim ant lovos šokinėja. Patikrinu katiniuką, pas ji iri kelios begioja. Valymo procedūra pakartota. Katinui puse ampulės užvarvinta, kitra pusė atskiesta vandeniu ir išpurkštri namai. Vėl viskas išplauta, išsiurbliuota. Žmona nudvėsusia matė ant lovos, ir vieną šokinėjančia ant kilimo. Matyt bus ilgas karas, pradedu panikuoti.

Gal galit patarti kokia nors cheminę medžiaga, bet ne "COBRA" aš ja nepasitikiu. Gal tikrai Actas ar Soda geriau padėtu, kaip paruošti tą reikalą?
Atsakyti
as nezinau ar pas mus blusos (niekada nemaciau) bet sunu kazkas sukandziojo, musu ne. tai as is ryto isnesiau jo lovele i lauka, nuvilkau patalyne, ja isskalbiau 90 laipsniu temp. issiurbiau visa kambari ir kilima is abiuju pusiu, visus tarpelius kambary. mums padejo
Atsakyti
na va ir mane kankina klausimas nuo ko beria mergaite, namie yr akatinas kuris vaikstineja po lauka o pareina tik pamiegot ir paest, taigi jau treci asavaite mergaitei itariama alergija gerem por asavaiciu tevagili atsisakem visokio alergizuojancio maisto vistiek beria, is odos gyd geriam aerius jau penkta diena vistiek beria ( atsiranda nieztintys gumbiukai maziukai kaip uodo ikandimai nusikasius mazas sasiukas) dazniausiai vakarais ir atsiranda ne po viena pradeda kasytis ziuriu kokie trys keturi berimai. unsure.gif
vakar pas mergaite galvoje radau ruda kaip itariu blusa poto pagavus katina apziurejau jis knibzda blusu unsure.gif taigi kaip issiaiskinti ar namie yra blusu? ieskojau lovoj na lyg ir nieko nematyt unsure.gif
kaip mamos issiaiskinat ar tikrai cia blusos? nesuprantu nuo ko gali berti dukryte?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 11 11, 13:20)
vakar pas mergaite  galvoje radau ruda  kaip itariu blusa poto pagavus katina apziurejau  jis knibzda  blusu  unsure.gif   taigi kaip issiaiskinti  ar namie yra blusu?  ieskojau lovoj  na lyg ir nieko nematyt  unsure.gif
  kaip mamos issiaiskinat ar tikrai cia blusos?  nesuprantu nuo ko gali berti  dukryte?

http://gyvunai.penki...=...&TopicID=28 čia biski info ir paveiksliukas, kaip tos blusos atrodo.

Šeip sunku jas pamatyti, mes net neitarėm, kad turim blusų, nes mūsų nekandžioja. Bet žmona užsiminė, kad lik matė, kad pas katiniuką laksto kažkokie vabaliukai. Kai patikrinom, apšalom. Ten gyvas velnias jų. Tada pažiurėjom tas vietas kur dažniausiai guli katiniukas. Tai jos nusėtos adatos galvutės dydžio juodais kamuoliukais( sukrešėjęs katytės kraujas). Tuos nešvarumus palieka blusos, nes jos nesuvirškina viso kraujo kuri siurbia, o pašalina ji tų "kamuoliukų" pavidalu ir vėliau jų lervos, leliukės juo maitinasi.

Kai pradėjom namų valymus, plovėm viską viska kas ne spintose. Paskui tik pradėjom pastebėti mažiukes juodas sokinėjančias "zarazas". Žiuri mikroskopinis juodas taškelis, pirštu bandai paliesti, o jis stikt ir nušoko kažkur.

Katinui labai padėjo ant sprando iš ampulės varvinami vaistai. Po pirmo užlašinimo po paros švarus pasidarė, tikrinu kailį kasdien, bet katinas švarus, o vat namuose ant kilimo ar grindų vis randam striksinčias. Iš kur jos, nesugalvojam. Nes katinas niekur iš namų neina, svečių mes nesulaukėm tuo laikų kai užveisėm šitą "džiaugsmą". Jau antra savaitė tuoj kai namus kas 3 dienas išplaunam, dažniau fiziškai nesigauna, nes procedūra užima apie 5val. O jų vis yra. Neviltis puola.

Pirmadienį planuojam eiti ieškoti kažkokios chemijos, galvoju apie miltelius, kad išbarstyti po visus namus. Jų neprikvepuosi labai, taio mažiau patys nuodisimes, žiurėsim kaip toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dimitrijus: 11 lapkričio 2011 - 14:29