Agotuk, nu jo, šokinėja lyg jos. Ir įkandimai jų berods būna tokie vienas šalia kito keli.
Buvo man sia vasara nuotykis poliklinikoj
Proceduriniam perrisinejo koja, ir sesele net pasoko - sako, lyg maciau blusa nusokant. Dar pajuokavau, is kur poliklinikoj blusos, bet sesute gan rimtai pasake, jog visokiu zmoniu gi lankosi. Pasnekejom ir pamirsau... Tiesiai is poliklinikos isvaziavom i Palanga, vakarop kazkodel mane vienintele is visos seimos kazkas sukando. Vyras dar juokesi, kad as uodams skani, o man buvo labai keista, kodel bunant su kelnem visos kojos sukastos
O vakare nusiimdama kelnes pamaciau kazka sokinejant
Pasirodo, ta blusa as sugebejau is poliklinikos parsinest
Aciu dievui, kad tik ta vienintele - ir tai kiek kankinausi, kol ikandimai sugijo (nezinau, ar visada, bet pas mane tokie skaudus raudoni guzai pasidare, kelias dienas nieztejo
)

Proceduriniam perrisinejo koja, ir sesele net pasoko - sako, lyg maciau blusa nusokant. Dar pajuokavau, is kur poliklinikoj blusos, bet sesute gan rimtai pasake, jog visokiu zmoniu gi lankosi. Pasnekejom ir pamirsau... Tiesiai is poliklinikos isvaziavom i Palanga, vakarop kazkodel mane vienintele is visos seimos kazkas sukando. Vyras dar juokesi, kad as uodams skani, o man buvo labai keista, kodel bunant su kelnem visos kojos sukastos

Labai uzjauciu,turejom ir mes tokia beda
Ilgai naikinti teko,nes nepastebejom kaip uzsivese
Forume jau buvo tokia tema paieskokit,ten daug visokiu patarimu,net diskusija buvo
As isnaikinau su kazkokiu brudu,kur pazistama dave is savo pazistamos,kuri dirba toj dezinfekcinej tarnyboj.tai ta pazistama,kuri man dave,purksdavo kolorado vabalus ant bulviu
O is vaistiniu ,ka pirkau ,man nieko nepadejo,nebent kur gyvunams nuo blusu naikinti padeda.Paskaitykit apie blusas,baisus padarai is vis,ne tik kanda
Zodziu,darbo bus ,bet isnaikinti galima.

QUOTE(Smaika @ 2007 11 03, 07:55)
Labai uzjauciu,turejom ir mes tokia beda
Ilgai naikinti teko,nes nepastebejom kaip uzsivese
Forume jau buvo tokia tema paieskokit,ten daug visokiu patarimu,net diskusija buvo
As isnaikinau su kazkokiu brudu,kur pazistama dave is savo pazistamos,kuri dirba toj dezinfekcinej tarnyboj.tai ta pazistama,kuri man dave,purksdavo kolorado vabalus ant bulviu
O is vaistiniu ,ka pirkau ,man nieko nepadejo,nebent kur gyvunams nuo blusu naikinti padeda.Paskaitykit apie blusas,baisus padarai is vis,ne tik kanda
Zodziu,darbo bus ,bet isnaikinti galima.

Kad čia ir yra toji tema

Nu va, ir aš atėjau ieškoti pagalbos dėl šių parazitų
Neįsivaizduoju iš kur jų atsirado, ar čia kaltas daugiabutis ar parsinešėm iš kažkur, bet vaiką sukandžiojo, po to vyrą, o dabar įnirtingai mane valgo. Abi kojos sukastos žiauriai, tie įkandimai sutinę ir dar nusikasau per naktį. Bet aš negaliu vartoti jokių cheminių preparatų, nes laukiuos, jau 38 savaitė, tuoj šviežutėlį leliuką į namus parsivešim, tai kažkaip nesinori tos chemijos. Bandysiu garais išlyginti visą čiužinį, patalynę, pagalves ir su arbatmedžių aliejum plaut namus. Duok Dieve, kad padėtų... Tai viskas ką iš visos temos sau prisitaikiau....

Na va, ir pas mus atsirado
Namuose neradau, tik per gruodzio men du kartus radau blusas darbe atejus is ryto ant manes, nes kando ir as taip pastebejau
Pirmakart pagavau, antrakart pabego blusa darbe
Tai dabar sedziu kaip ant adatu. Todel manau kad pas manes namuose yra blusu
, nes radau darbe bet tik atejus i darba. Kas keisciausia namuose turiu suni, o jis svarus svarutelis, ir namuose megstu tvarka palaikyti, tai dabar jauciuosi kaip kokia apsileidele, net geda kam ir pasakyti bei pasiguosti:verysad:
Ir buvau nusprendus nusipirkti ta taip isgirta purskala Virbac " Indorex spray", bet Klaipedoje jo nera
Nu isvis pravalas

Ir buvau nusprendus nusipirkti ta taip isgirta purskala Virbac " Indorex spray", bet Klaipedoje jo nera

jo, blusos yra ziauriu. mano kaime ju yra, kadangi seneliai jau nebepajegus kazkaip su jom kovoti tai viskas bergzdziai, jau nekalbanat apie kaimiskas salygas, sena nama, grindis su plysiais ir tt. mama dar bande kazkaip su jom kovoti ir kobrom ir diklofosais, nu bet nekas. ir tikrai jos kanda ne visus, pvz jei nuvaziuojam su tevais i kaima, tai kanda tik mane ir broli, tevu ne... o blogiausia, kad ju parsivezam namo, kolkas pavykdavo jas tiesiog pagauti ir sutraiskyti su nagu arba paskandinti, nes jos gi bjaurybes kietos, siaip nepribaigsi su pirstu.
is patirties galiu pasakyti, kad diklofosas ar kazkuris eilinis maximinis purskalas nuo blusu tai nieko nepadejo, grynai tikrinau, pagavau blusa ir purskiau iki balos, o blusa vis tiek judejo! o galiausiai jauciu ji tiesiog paskendo, bet nenusinuodijo.
iskart pirkit ta geresni is veter. vaistiniu, nesvaistykit pinigu.
o jos tokios soklios, kad pvz tevai nuvaziuoja i kaima, parsiveza blusu, tai ju net nesukanda, o as aplankau tevus ir gyvendama atskirai nuo ju ir nebuvusi kaime parsinesu namo blusu ir mane sukandzioja. ir pastebejau ir sito forumo, kad pagrinde kanda kojas.
Sekmes.
o man gaila, net pas mociute negaliu nuvaziuoti!
is patirties galiu pasakyti, kad diklofosas ar kazkuris eilinis maximinis purskalas nuo blusu tai nieko nepadejo, grynai tikrinau, pagavau blusa ir purskiau iki balos, o blusa vis tiek judejo! o galiausiai jauciu ji tiesiog paskendo, bet nenusinuodijo.
iskart pirkit ta geresni is veter. vaistiniu, nesvaistykit pinigu.
o jos tokios soklios, kad pvz tevai nuvaziuoja i kaima, parsiveza blusu, tai ju net nesukanda, o as aplankau tevus ir gyvendama atskirai nuo ju ir nebuvusi kaime parsinesu namo blusu ir mane sukandzioja. ir pastebejau ir sito forumo, kad pagrinde kanda kojas.
Sekmes.
o man gaila, net pas mociute negaliu nuvaziuoti!
sveikutes,
vaje vaje, kas darosi. nemaniau kad blusos taip paplite, geda buvo ir pasakyti kamnors, kad blusu turiu.
mano istorija panasi i Saleen. taip pat kaime gyvena, as jau ten nevaziuoju, nes bijau parsivezti, bet uztat tevai "geradariai" parveza. anksciau pavykdavo bekandancias pagauti ir sutraiskyti, nu bet paskutiniu laiku nematau as ju. kandzioja tik mane ir vyra. aciu dievui dukrytes nekanda.
taigi aciu visoms uz patarimus, bandysiu naikinti.
dar klausimelis: ar gali but, kad po ikandimo prasideda alergine reakcija ir pradeda niezeti visa kuna? o gal man jau paranoja?
vaje vaje, kas darosi. nemaniau kad blusos taip paplite, geda buvo ir pasakyti kamnors, kad blusu turiu.
mano istorija panasi i Saleen. taip pat kaime gyvena, as jau ten nevaziuoju, nes bijau parsivezti, bet uztat tevai "geradariai" parveza. anksciau pavykdavo bekandancias pagauti ir sutraiskyti, nu bet paskutiniu laiku nematau as ju. kandzioja tik mane ir vyra. aciu dievui dukrytes nekanda.
taigi aciu visoms uz patarimus, bandysiu naikinti.
dar klausimelis: ar gali but, kad po ikandimo prasideda alergine reakcija ir pradeda niezeti visa kuna? o gal man jau paranoja?
LABUKS VISOMS,
REIKALŲ IR MES TURĖJOM......LAUKTUVIŲ PARSIVEŽIAU IŠ LIGONINĖS.KAŽKOKS SIAUBAS
REIKALŲ IR MES TURĖJOM......LAUKTUVIŲ PARSIVEŽIAU IŠ LIGONINĖS.KAŽKOKS SIAUBAS

Jofana!!! Nu jau čia britkybė tai nežmoniška. Aš galvojau, kad pas mamą kaime man kažkokia alergija prasideda, nes kai grįžtu - lopais raudonų šlykščių plėmų plantacijos įvairiose kūno vietose. Ir kokią savaitę kasausi iki negalėjimo
Kol mama pamatė pagaliau, kad blusos. Bet kad išnaikintų visiškai -
Jų tik apmažėja, o kadangi kaime mūriniam name drėgmė pastovi, tai jom sąlygos
Buvom ir namo parsivežę, bet neilgam. Padariau geras revizijas su Dichlofosu, be to, pas mus sausa. Lygtais nebeliko tfu tfu tfu... Keisčiausia, kad aš su vaikais suėsta, o vyrui niekd nieko nebuvo.