Sveiki visi blusu augintiniai
As esu viena is jusu, blusai as - gurmaniskas patiekalas. Jei aplinkoje bus nors viena vienintele blusyte, ji butinai pasirinks mane

Gal todel, kad as alergiska joms, nes sukandimo vieta tokiais dideliais plemais ismeto, kurie savaitemis nepradingsta. Noriu papasakoti kaip as kovoju su jomis.
Siu "mielu"

padareliu parsinesu is darbo ir labai daznai, bet mano namiskiu jos needa, net katino neliecia, tik mane. As neperku chemikalu, nekvieciu dezinfekcijos, nevirinu rubu. Paprasciausiai kai jauciu, kad kandzioja arba ropineja po kuna, atsargiai nusivelku drabuzius ir pamerkiu i vandens vonele, kad apsemtu. Blusos nuskesta, aisku rubus isplaunu, nesivilksi gi tik pamirkytu

Bet to pakanka. Jei namuose yra ne viena blusa, jos vistiek ateis pas mane ir arba as jas tiesiog rankomis pagaunu ir skandinu arba merkiu rubus. Aisku, jei uzsiveise labai daug, tada reiketu chemijos, bet siaip nebutina. Net is katino jos pereina pas mane

Cia kalbu apie zmogines blusas, jos yra mazytes ir juodos, o katinines - didesnes ir rudos, joms uztenka Frontline uzlasint kaciui ir isbyra kaip pupos. Va.

Jei blusas siurbiate siurbliu, butinai tik i vienkartini maiseli, ji sandariai uzriskite plastikiniame maiselyje ir ismeskite, nes blusos gali daugintis ir siurblyje, o po to iseiti i aplinka.