Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(Palomina @ 2009 08 16, 16:01)
pasitepiau rankas kuno ir ranku kremu su rozem (cia vienas kremas tinka ir tam, ir tam), na tai feee koks kvapas  doh.gif  man primena depiliacinio kremo kvapa (kurio negaliu pakest)  lotuliukas.gif  vakar kol visas priemones isbandziau tai taip neuzuodziau, o va siandien kai pasitepiau tai  doh.gif
bet seip pats kremas tai man patiko..

nu kvapai ju tai ka as zinau doh.gif mano uoslei per stiprus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 16, 22:09)
nu kvapai ju tai ka as zinau  doh.gif  mano uoslei per stiprus  doh.gif

taip, kai kurie tai stiprus ir nelabai kaip kvepiantys.. bet pvz man tai sampunas ir balzamas kvepia skaniai thumbup.gif na pirma kart pauoscius tai siek tiek keistokas kvapas pasirode, bet dabar tai patinka labai smile.gif
Atsakyti
LT nėra Aubrey tualetinių vandenų? Įdomu, kaip jų kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 17, 11:55)
LT nėra Aubrey tualetinių vandenų? Įdomu, kaip jų kvapas biggrin.gif

ne tikrai nera.. tik dezikai
Atsakyti
JAV apie 22 dolerius buteliukas, tai nėra brangūs, bet mieliau palaukčiau, kol pauostyt atveš SP į Lietuvą biggrin.gif
Atsakyti
Kiek mazdaug moka uz sampuno buteliuka tos, kurios siunciasi internetu? Ar apsimoka daryti bendra uzsakyma?
Atsakyti
na savaite jau panaudojau AO jautriai odai rinkinuka (Vegecol), tai nesuzavejo manes veido prieziuros priemones (prausiklis, tonikas, kremas, paakiu kremas, kauke) g.gif na gal didele pakuote pirkciau tik toniko g.gif
Atsakyti
kodėl nesužavėjo? Ypač kremas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 23, 17:11)
kodėl nesužavėjo? Ypač kremas  4u.gif

na parasysiu apie kiekviena biggrin.gif
taigi.. prausikliu nusiprausus jauciuosi kaip nevisiskai nusiprausus, tiesiog netinka mano odai.. kauke tai kaip ir anksciau rasiau - man nuo jos akys asaroja doh.gif paakiu kremas nieko ypatingo.. kol jis dar ner visai susigeres, tai atrodo visai nieko toks, bet kai susigeria tai siek tiek tempia oda g.gif tai nepatinka man toks jausmas..
veido kremas riebina oda g.gif po keliu valandu jau blizga kaip reikiant blink.gif seniai taip blizgedavau.. na dar visiskai jo nenurasau.. gal kai labiau orai atsals tada tiks labiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 23 rugpjūčio 2009 - 16:24
matai, kaip keista blink.gif Aš atkreipiau dėmesį, kad Vegecol vienintelis ne kokosų bazės pagrindu pagamintas jų kremas, o kiek visko pridirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 23, 16:30)
matai, kaip keista  blink.gif Aš atkreipiau dėmesį, kad Vegecol vienintelis ne kokosų bazės pagrindu pagamintas jų kremas, o kiek visko pridirba  doh.gif

o kas del kokosu bazes? riebina oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 23, 17:30)
matai, kaip keista  blink.gif Aš atkreipiau dėmesį, kad Vegecol vienintelis ne kokosų bazės pagrindu pagamintas jų kremas, o kiek visko pridirba  doh.gif

tai kad irgi su kokosais g.gif stai sudetis Vegecol kremo:
INGREDIENTS: Coconut Fatty Acid Cream Base, Organic Aloe Vera, Witch Hazel (natural herbal extract) Horsetail Extract, Calendula Oil, St. John's Wort Oil, Coltsfoot Extract, Coneflower Extract, Panthenol (Vitamin B-5), Linoleic Acid (Vitamin F), Carrot Oil, Organic Lemon Peel Oil, Aubrey¹s Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2009 08 23, 17:41)
o kas del kokosu bazes? riebina oda?  4u.gif

gali gal poras kimsti g.gif
Atsakyti