Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(Palomina @ 2009 08 29, 15:05)
raso, kad visiems tipams tinka, bet as tai galvoju, jei plaukai prie riebesniu, tai geriau kita rinktis, kur riebiems plaukams..

Maniškiai normalūs, manau, reikės bandyti šį ax.gif Beje, neužfiksavau, nebandei aliejinės kaukės plauti?
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 08 29, 16:09)
Maniškiai normalūs, manau, reikės bandyti šį ax.gif Beje, neužfiksavau, nebandei aliejinės kaukės plauti?

nebandziau.. kazkaip dabar nera poreikio man aliejinems kaukems..
tik sioks toks pastebejimas del sampuno - manau nelabai taupiai jis naudojasi.. kazkaip pakankamai daug jo reikia (ypac kai plaukai labiau riebaluoti buna) g.gif bet isplauna plaukus tai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 29, 16:05)
raso, kad visiems tipams tinka, bet as tai galvoju, jei plaukai prie riebesniu, tai geriau kita rinktis, kur riebiems plaukams..

Mano prie sausesnių buvo,bet dabar nebenoriu to šampūno naudoti,per daug man jis 'primaitina' plaukus,tik išsiplovus,iš karto apsunkę būna,nėra tokio vientisumo. doh.gif Pusę butelio liko ir kur dabar dėti. g.gif Ir visgi manau,kad man nelabai tinka šampūnai ir balzamai kokosų pagrindu,gal man galvos odos poras kemša,jei gali taip būti,po kelis spuogus vis atsiranda.Kurį laiką naudojau alijošiaus šampūną ir sante balzamą ir tikrai viskas susitvarkę buvo,dabar vėl.. verysad.gif Teks vėl keisti.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 29, 16:13)
Mano prie sausesnių buvo,bet dabar nebenoriu to šampūno naudoti,per daug man jis 'primaitina' plaukus,tik išsiplovus,iš karto apsunkę būna,nėra tokio vientisumo. doh.gif Pusę butelio liko ir kur dabar dėti. g.gif Ir visgi manau,kad man nelabai tinka šampūnai ir balzamai kokosų pagrindu,gal man galvos odos poras kemša,jei gali taip būti,po kelis spuogus vis atsiranda.Kurį laiką naudojau alijošiaus šampūną ir sante balzamą ir tikrai viskas susitvarkę buvo,dabar vėl.. verysad.gif Teks vėl keisti.

oho kaip idomiai doh.gif na ziuresiu kaip man bus.. bet kol kas (tfu tfu tfu) viskas ok
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 29, 15:12)
nebandziau.. kazkaip dabar nera poreikio man aliejinems kaukems..
tik sioks toks pastebejimas del sampuno - manau nelabai taupiai jis naudojasi.. kazkaip pakankamai daug jo reikia (ypac kai plaukai labiau riebaluoti buna)  g.gif bet isplauna plaukus tai gerai  smile.gif

Na, bet putoja, kaip supratau, gerai? 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 29, 15:13)
Mano prie sausesnių buvo,bet dabar nebenoriu to šampūno naudoti,per daug man jis 'primaitina' plaukus,tik išsiplovus,iš karto apsunkę būna,nėra tokio vientisumo. doh.gif

O tas apsunkimas nepasireiškia greitesniu riebalavimusi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 08 29, 16:43)
Na, bet putoja, kaip supratau, gerai? 4u.gif

aha putoja..
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 08 29, 16:43)
O tas apsunkimas nepasireiškia greitesniu riebalavimusi? ax.gif

tiesą sakant,galėčiau ir taip pasakyti g.gif Jei ryte išsiplaunu plaukus,vakare jau visai sukritę būna,bet ryte lyg būtų nieko,nebūna susiriebalavę,bet po nakties labai netvakingai susiguli ir dažniausiai vėl tenka plauti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 29, 15:46)
aha putoja..

4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 29, 16:13)
tiesą sakant,galėčiau ir taip pasakyti g.gif Jei ryte išsiplaunu plaukus,vakare jau visai sukritę būna,bet ryte lyg būtų nieko,nebūna susiriebalavę,bet po nakties labai netvakingai susiguli ir dažniausiai vėl tenka plauti. smile.gif

O paprastai kas kiek laiko plauni galvą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 08 29, 17:27)
O paprastai kas kiek laiko plauni galvą? 4u.gif

jei niekur neinu,galiu neplauti dvi tris dienas,bet kai dirbu ir ryte atsikėlus plaukai kaip nori taip atrodo,tai dažniausiai lekiu plauti kas rytą,o kartais ir sėdėdama namie ( dabar retai taip pasitaiko ) išsiplaunu kasdien,nes jaučiuosiu daug geriau po to,tiesiog galva 'prasiplauna' nuo nereikalingų minčių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 29, 11:18)
lygiai pries menesi pirkau lupu balzama ir pasirodo jau as ji beveik baigiu isnaudot (dar kokiai savaitelei uzteks)  blink.gif  nu ir tempai mano  doh.gif  blush2.gif

as lupu balzama naudojau 3 menesius ir dar geras gabalas liko biggrin.gif ir negailedama tepiau, nors dabar kiek maziau tepu, pora kartu perbraukiu, nes kitaip man nepatinka "sviestuotos lupos" biggrin.gif
Koki dabar pirksi? Is Aubrey? smile.gif Kiek pamenu turejau su vanile ir medum, ar klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 30, 22:08)
as lupu balzama naudojau 3 menesius ir dar geras gabalas liko  biggrin.gif  ir negailedama tepiau, nors dabar kiek maziau tepu, pora kartu perbraukiu, nes kitaip man nepatinka "sviestuotos lupos"  biggrin.gif 
Koki dabar pirksi? Is Aubrey?  smile.gif Kiek pamenu turejau su vanile ir medum, ar klystu?  blush2.gif

aha vel is Aubrey galvoju.. gal avietini g.gif
taip pas mane su medum ir vanile dabar..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 30, 21:30)
aha vel is Aubrey galvoju.. gal avietini  g.gif 
taip pas mane su medum ir vanile dabar..

aisku ax.gif avietinis skanus, tik man jau pabodo saldumas blush2.gif
Atsakyti