Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 14, 22:54)
aš ir turiu vegecol veido kaukę, man labai patinka, nuramina ir padrėkina odą thumbup.gif  tų grūdelių galėtų ir nebūt, na bet netrukdo, norit šveitiklio galima ir pamasažuot. Apskritai man priemonės jautriai odai (vegecol) visos tiko, sunaudojau mini rinkinuką, o dabar įsigyjau normaliais kiekiais. Tik toniką nežinau ar pirksiu, patiko, bet kol kas naudoju hidrolatą smile.gif

O kaip kremas su spf? 4u.gif  mačiau yra dviejų rūšių, ir kiekis nemažas, tai jie veido ir kūno, kaip suprantu unsure.gif  Kadangi natūralių kremų su spf menkas pasirinkimas, tai labai įdomu kaip šie ax.gif

4u.gif abu jie skirti veidui. vienas riebiai odai,kitas normaliai. pirkau skirta normaliai.dbr perpirkau 10ml skirto riebiai odai. pastarasis lengvesnis. abu man mieli kvapai. o daugiau tai nznau.. turiu itarima,kad nuo skirto sausai odai man kimsosi poros,bet dar per trumpai naudoju skirta riebiai odai,kad pasakyciau-kemsa,nekemsa ir kame cia is viso kampas.

QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 14, 23:04)
aha, nepakankamai drekina ax.gif

4u.gif
QUOTE(shopingas @ 2010 03 14, 23:05)
Man atrodo rasius esu sitoj temoj kazkada, bet pasikartosiu. Mano oda sausa, jautri. Sunaudojau sausos odos rozine 'Jojoba Meal & Oatmeal with Rosa Mosqueta® Mask & Scrub' kauke-sveitikli, geltona 'Sea Buckthorn & Cucumber with Ester-C® Moisturizing Mask', o dabar nepabaigta likus 'Vegecol with Aloe & Oatmeal Soothing Mask' jautrios odos kauke. Man visos jos labai patiko ir kazkurios vienos isskirt negaliu. Nei viena odos nesausino, nejautrino. Vyras kartu su manim visas naudoja, tai jam kazkuri is baigtuju labiausiai patiko, tik nepamenu kuri tiksliai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 27, 13:22)
Mano kauke ''leidzia"alieju! per ta briauna,kur tvirtinasi tas kamstelis,neina nei suplakti normaliai,nes vos imu purtyti,teka aliejus. Ar verta nesti i sveikus produktus ir tegu kanors daro,nezinau..Naudojau kokius 3 k. ,bet dabar kokia nauda,kai visos medziagos nesusimaisys? schmoll.gif

tokiu atveju gal geriausia būtų perpilti kaukę į kitą indelį unsure.gif

QUOTE(Sultry @ 2010 03 28, 08:54)
4u.gif abu jie skirti veidui. vienas riebiai odai,kitas normaliai. pirkau skirta normaliai.dbr perpirkau 10ml skirto riebiai odai. pastarasis lengvesnis. abu man mieli kvapai. o daugiau tai nznau.. turiu itarima,kad nuo skirto sausai odai man kimsosi poros,bet dar per trumpai naudoju skirta riebiai odai,kad pasakyciau-kemsa,nekemsa ir kame cia is viso kampas.

turi omeny tą normaliai odai su spf? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o kodel ant siu piemoniu nera, kiek galioja pradetas naudoti produktas?
Kiek tada galioja tarkim veido kremas ar kuno losjonas?
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2010 03 28, 13:20)
Merginos, o kodel ant siu piemoniu nera, kiek galioja pradetas naudoti produktas?

Kremų neturiu, bet ant šampūno,balzamo dugno yra galiojimo data, pvz. EXP 04/11, manau tiek ir galioja, iki 11 metų balandžio mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2010 03 28, 13:20)

Atidarytus ju produktus reikia per metus sunaudot.
Atsakyti
as labai dziaugiuosi atradusi aubrey thumbup.gif

naudoju:

krema veidui sausai odai rosa mosqueta - puikus, greitai isigeria, pamaitina, oda visa diena nebesauseja
krema kunui ir rankoms rosa mosqueta - taip pat super, greit isigeria, neriebina, drekina
krema paakiams su liposomomis - taip pat geras, patepus jauciamas "tempimas", greit isigeria
makiazo valikli Herbessense, cia aliejukas, labai super dalykas, puikiai nuvalo net vandeniui atsparia kosmetika, odos nebereik tepti kremu.
na ir turim vaikiska sampuna baby - gerai isplauna, plaukuciai nebesivelia, malonaus kvapo. taip pat nors raso, saugoti akis, nedirgina ju smile.gif isitikinome ne karta.

sekmes naudojant mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu šitas kaukes, bet nepasakyčiau, kad mane būtų sužavėjusios - nemanau, kad kartosiu. Tikrai geresnių yra kad ir iš tos pačios natūralios kosmetikos.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 balandžio 2010 - 23:43
QUOTE(Victorious @ 2010 04 13, 00:41)
Turiu šitas kaukes, bet nepasakyčiau, kad mane būtų sužavėjusios - nemanau, kad kartosiu. Tikrai geresnių yra kad ir iš tos pačios natūralios kosmetikos.

user posted image

As sia turiu, bet nesiskundziu - kazko super irgi nera, bet man patinka. Pries tai turejom dar sausai odai (rozine), tai man ji patiko, bet sita labiau patinka. Gal tik smagiau, kad ta rozines serijos galima naudot ir kaip kauke, ir kaip sveitikli. O maniskiui labiausiai patinka is geltonos serijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 balandžio 2010 - 02:00
as vakar norejau pirkti drekinanti krema misriai-riebiai odai, bet pasiskaiciau sudeti aubrey organics puslapyje ir susilaikiau kol kas:

ACTIVE INGREDIENT: Padimate O
INACTIVE INGREDIENTS: Coconut Fatty Acid Cream Base, Organic Aloe Vera, Deionized Water, Organic Shea Butter, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E), Milk Thistle Extract, Organic Rosa Mosqueta® Rose Hip Seed Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Evening Primrose Oil, Lavender Water, Canadian Willowherb Extract, Organic Lavender Oil, Organic Blue Green Algae, Grape Seed Extract, Organic Blue Camomile Oil.

taip suprantu, kad aktyvusis yra tik Padimate O. tai iseina, kad visos tos zoleles ir ekstraktai jau neaktyvios medziagos? dar internete pasiskaiciau, kad Padimate O yra nebeleidziamas naudoti kosmetikoje, labai kenksmingas odai ir pan. g.gif o juk aubrey organics produktai skaitosi prie naturaliu? gal kuri galite man patarti del tokios sudeties?
Atsakyti
stai cia siek tiek informacijos apie ta Padimate O:

Dar neseniai prie UVB filtrų buvo priskiriama PABA - para-aminobenzoinė rūgštis ir jos antriniai produktai arba esteriai, tame tarpe:
• Padimate O (Ethylhexyl dimethyl PABA)
• Padimate A
Šiuo metu šie junginiai iš apyvartos išimti ir neturėtų įeiti į apsauginių kremų sudėtį, kadangi daugelis žmonių jautrūs šiems junginiams. Šie filtrai netgi buvo foto jautrūs, nebuvo labai veiksmingi lyginant su šiuo metu esamais filtrais, be to, labai tepdavo drabužius. Kartais ir dabar ant kremų su filtrais įpakavimų galima sutikti užrašus, kad šiame produkte nėra PABA. Jeigu tokios informacijos nėra, tai dar nereiškia, kad kremuose yra PABA, paprasčiausiai kai kurie gamintojai nebežymi, nes labai mažai kas benaudoja šios rūšies filtrus, tačiau, aišku, išimčių dar yra.

radau cia: http://www.mokslai.l...-puslapis4.html

angliskai yra labai daug informacijos apie sia sudetine kremu dali.

ar niekam daugiau be manes neparupo kodel Aubrey Organics tokia kremu sudetis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasia @ 2010 04 22, 10:45)
dar internete pasiskaiciau, kad Padimate O yra nebeleidziamas naudoti kosmetikoje, labai kenksmingas odai ir pan.  g.gif  o juk aubrey organics produktai skaitosi prie naturaliu? gal kuri galite man patarti del tokios sudeties?

Na FDA leidzia naudot, tai naudoja. Beje, nemaisykit naturaliu ir organisku produktu, o ir kievienas is ju turi standartus (t.y. kiek % ko turi but, tai jei ne 100%, galima ir kitus produktus naudot). Cia is AO puslapio:
"PADIMATE O — An ingredient shown to protect skin from the sun’s harmful UV rays. A very effective sunscreen, recognized by the U.S. Food and Drug Administration."

Kodel naudoja, reiketu kompanijos pacios uzklaust tokio klausimo. Is kitos puses, pagal kai kuriu puslapiu vertinimo skale, Titanium Dioxide ar Zinc Oxide (abu naudojami apsaugai nuo saules - yra kad ir pvz BE pudroje, kuri jau labai naturali skaitosi) dar blogiau vertinami nei Padimate O....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 gegužės 2010 - 13:31
Jau pora menesiu naudoju AO krema misriai i riebuma odai SPF 15, tai atsiliepimai patys geriausi: nekemsa poru,lengvai pasiskirsto, nera toks itin skystas ar pan.,bet patepus po 5 min.viskas gerai. Papildomai neskatina odos riebalavimosi, makiazas dengiasi ant jo lengvai smile.gif
Atsakyti