Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(Palomina @ 2010 06 26, 15:48)
Tai, kad sausai odai skirtos priemones dazniausiai buna riebesnes ir labiau maitinancios oda, o ne drekinancios.. Kadangi pas tave misri tik pasausejus, tai tau reikia labai gerai drekinancio kremo veidui lengvos/neriebios konsistencijos, o tokiu bent jau as nesu atradus is natur. priemoniu  doh.gif Dazniausiai buna taip: jei skirtas misriai ar riebiai odai, tai dregmes duoda per mazai arba net sausina oda; jei sausesnei odai skirti tai buna automatiskai labiau maitinantys.. tai tokie kremai nebent ziemai tinkami (ir tai labai atsirinkti reikia).. Normaliai odai skirti irgi bent jau man retai itinka.. zodziu sunkus reikalas su tais kremais  doh.gif  biggrin.gif

Tavo tiesa, karštesnėmis dienomis tenka apsiriboti toniku arba hidrolatu, o pasausėjusias vietas sausai odai skirtais kremukais patepti nebent nakčiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandžiusio plaukų dažus? smile.gif

Straipsnis apie Aubrey Organic 4u.gif
Atsakyti
Noriu pagirti AO kuno krema su nakvisom.. Butent sis labai neblogai padrekina oda, nera nei per lengvas nei per riebus.. Kvapas nera ikyrus.. Mastau gal ir antra buteliuka isigyti (i sandeliuka) kol dar nuolaidos.. g.gif
Galiu ji palyginti su AO kuno kremu su rozem.. tai tas su rozem buvo "sausesnis" ir kvapas labai ikyrus ir nepasakyciau, kad labai jau 'skanus'..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 07 09, 11:08)
Noriu pagirti AO kuno krema su nakvisom.. Butent sis labai neblogai padrekina oda, nera nei per lengvas nei per riebus.. Kvapas nera ikyrus.. Mastau gal ir antra buteliuka isigyti (i sandeliuka) kol dar nuolaidos..  g.gif

Aš irgi jį šiandien SP puslapyje žiūrinėjau, sakyk o pasiskirsto lengvai, skalsus? 4u.gif

Dar domintų losjonas sportuojantiems, gal yra naudojusių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 09, 16:52)
Aš irgi jį šiandien SP puslapyje žiūrinėjau, sakyk o pasiskirsto lengvai, skalsus? 4u.gif

taip, pasiskirsto lengvai.. atrodo, kad skalsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 07 09, 11:08)
Noriu pagirti AO kuno krema su nakvisom.. Butent sis labai neblogai padrekina oda, nera nei per lengvas nei per riebus.. Kvapas nera ikyrus.. Mastau gal ir antra buteliuka isigyti (i sandeliuka) kol dar nuolaidos..  g.gif
Galiu ji palyginti su AO kuno kremu su rozem.. tai tas su rozem buvo "sausesnis" ir kvapas labai ikyrus ir nepasakyciau, kad labai jau 'skanus'..

O jis kaip ir kiti AO kremai,perlamutrinis? ax.gif

Kaip tik senai jau neturiu kūnui kremo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 07 09, 18:34)
O jis kaip ir kiti AO kremai,perlamutrinis?  ax.gif

Kaip tik senai jau neturiu kūnui kremo  doh.gif

taip, perlamutrinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 07 09, 20:02)

O kas pas juos tą perlamutrą suteikia, kaip manote? g.gif
Atsakyti
Gal žinote kokių šampūnų, kondicionierių miniukų turi „Sveiki produktai“? Internetinėje parduotuvėje įdėtas tik GPB miniukas, gal parduotuvėje yra daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 07 09, 20:02)

Kokia jo akcijine kaina?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 11, 16:49)
Kokia jo akcijine kaina?

237ml, beveik 30Lt.
Atsakyti
Aš tai naudoju viską iš AO - šampūną, kondicionierių, kremą veidui, toniką ir prausiklį riebiai odai. Visoms riebiagalvėms labai rekomenduoju "Green Tea Clarifying Shampoo" (puikiai putoja) ir GPB kondicionierių (tepu plaukų galiukus).

Neseniai pradėjau naudoti AO kosmetiką veidui, nežinau ar čia nuo karščio ar nuo AO, bet mane išbėrė. :/ Vis guodžiuosi, kad oda valosi...

P.S. Mane irgi privertė susimąstyti - iš kur tas perlamutras???

Atsakyti