Sveikos merginos, daug kas manes klausia i AZ del iamzink.lt, tai parasysiu forume, kad is karto matytumet musu su MB ispudzius

Praeita savaitgali buvome susitike su iamzink.lt ir is tikruju likome patenkinti

operatorius negalejo ateiti (dirbo), tai dar siandien teko susitikti, bet buvo fotografas ir viska issamiai paaiskino.
Fotografas - Nerijus Januška (buvau netgi radusi jį paminėtą kažkokiame straipsnyje), fotografavimo su albumu kaina 1200 lt, jeigu duoda dar CD su nuotraukomis tai 1700 Lt, nuo kovo 1 d. kaina kyla ir fotoalbumo be CD kaina bus 1500 LT, tai tikrai nepigu, bet nuotraukos tikrai grazios ir meniskos...
Klausia kokio stiliaus noretu jaunieji ir stengiasi igyvendinti tuos norus

Viska graziai paaiskina, pries vestuves susitinka ir aptaria visas smulkmenas, padeda viska planuoti jauniesiems...
Operatoriaus darbai irgi grazus, prisitaiko prie klientu noru, iranga ju irgi gera, matosi netgi is filmavimo kokybes ir montazas man patiko, vis tobulina savo darba, todel ir kainos kolkas tokios... Kamera kolkas 1500 lt, bet kainu klausimas gali keistis bet kuriuo metu:) Man labai patiko klipukas su madonos daina, tikrai ne blogiau uz fresco.lt atrodo

Operatorius (Darius) - malonus vaikinukas pasirode siandien, apmasto viska gerai ir tik tada nutaria ar padarys tai, ko is jo tikimasi

Zodziu, kolkas atsiliepimai apie juos kuo geriausi, ziuresime kaip bus toliau

Patinka, kad nepasikele ir lengva su jais bendrauti, manau bendromis jegomis pasieksime kuo geriausia rezultata