QUOTE(mama4XL @ 2009 04 07, 09:48)
Maitinau as ir pirma, nusitraukinedavau, naktim, dienom, nes papo neeme. Maitinau ir antra. Todel as viska zinau ka jus cia apraset. Ir apie nauda MP skaiciau daugiau nei jus isivaizduojat. Bet, kad tikrove kitokia, bent mano atveju, tai ka man daryt, jeigu as mokausi is saves is savo patirties, o ne knygu, kurias daugumoje

parase vyrai. Nes mano nemaitintas treciasis pasikartosiu-niekada nesirges-tfu,tfu. Ir pats geriausias klaseje mokinys, antrus metus Kenguros nugaletojas. Ir tikrai nemanau, kad jis butu to pasiekes, vien maitintas pienu. Jis to pasieke todel, kad as su juo labai daug laiko uzsiimdavau. Keturiu metu jis jau rase didziosiom raidem. Nemanau, kad maitinanti mama jau vien tik del to yra gera, geresne, uz ta kuri daug laiko uzsiima su vaiko, pamaitinusi buteliuku. Kaip zinome is buteliuko pavalgo l.greitai, o papa kartais buna apsikabines ir puse valandos.
Dar prisidesiu prie
mazass zinutes. Joks protingas zmogus nesiims tvirtinti, kad MP yra panaceja nuo VISKO ir kad zindytas kudikis uzauges bus TIK genijus, sveikuolis ir t.t. Butu neprotinga taip tvirtinti, nes taip nera. Saunu, kad auginate sveikus, protingus, mylimus vaikus

Jus visiskai teisi, kad pasiekimai mokykloje vien nuo MP nepriklauso. Tai TIK VIENAS faktorius ivairialypiame musu gyvenime. Ir taip, musu laikais tikrai yra geru misinuku ir vaikuciai gali uzaugti sveiki, laimingi ar zindyti, ar nezindyti. Taciau kas gali paneigti, kad MP yra pats geriausias maistas kudikiams (isskyrus retus atvejus, kai zindymas nepatariamas del tam tikru ligu etc)? Jei as nemaitinciau, sakyciau: taip, zinau, kad MP - geriausia, bet del tokiu ir tokiu priezasciu man maitinti nepatogu, nepriimtina, neimanoma (kas ir ivyko su musu pirmagimiu, kai man reikejo grizti i darba).
Papildyta:
QUOTE(leleka @ 2009 04 07, 11:42)

maitinau ir aš savo mažiuką ir tikraaaaai valgiau ne viską
Tą patį galiu ir aš pasakyti, Vargšės mes, kad nemaitinam MP. Lakstom visą dieną su buteliukais...
Gyvenimas margas, atveju yra visokiausiu del kruvos irgi visokiausiu priezasciu. As maitinu jau antra ir valgau absoliuciai viska, ka noriu, bent jau kol kas, tfu 3 kartus

.
Dar pasikartosiu, kad nemanau, jog nezindancios mamos ar MP negaunantys vaikiukai yra vargsai. O buteliukai taip, "nemyliu" as ju

, bet nesakau, kad tai Sizifo darbas juos plauti ir misinuka gaminti, pati ta dariau nustojusi zindyti pirmagimi.
Papildyta:
QUOTE(Dineda @ 2009 04 06, 22:14)
Dar paziurekim i kaikurias
Afrikos salis: vaikai kabo ant papo, kol pasiekia kojom zeme, o vaistu visas pasaulis nespeja siust,
apie intelekta ten manau ner ko ne diskutuot.
Nors rasistais nebukim ir neplakim visko i viena
Visu pirma, intelektas nuo rases ar vien maitinimo MP nepriklauso. Antra, Afrikoje yra paplite tam tikros ligos ne todel, kad maitinama-nemaitinama MP. Trecia, ypac tokiose salyse, kaip kai kurie regionai Afrikoje, rekomenduojama maitinti krutimi , nes vanduo ne tik nekokybiskas, uzterstas, bet jo daznai apskritai sunku gauti, jau nekalbant apie svarius buteliukus. Su kuo siulytumet toms daznai pusbadziu gyvenancioms, nuo karo, suirutes, prievartavimu, zudyniu begancioms mamoms gaminti misinius?