Įkraunama...
Įkraunama...

Ne(be)noriu maitinti krūtimi

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 09, 17:30)
na manęs tavo graudi istorija neįtikino, kad tavo gyvenimui trukdytų žindymas. manau kaip tik palengvintų 4u.gif

Na as cia su dukra pasnekejau papasakojau, kaip mane smerkia, kad nemaitinu brolio. Tai ji gal ir nelabai graziai, bet pasake, "man tai tas maitinimas atrodo kaip zmogus zmogu eda", o va dabar ir galvoju, gal nuzmogeja zmones is tiesu?
Atsakyti
QUOTE(Nidule @ 2009 04 09, 15:53)
NU jau cia tikrai nesamone, kad jautiesi nepakeiciama del papo.

o tu pasiskaityk gailes postus kaip jinai kitiems cia apie nepakeiciamuma aiskino ir tuo didziavosi

QUOTE(Nidule @ 2009 04 09, 15:53)
Jeigu pastebejai as duodu papa dar ir dabar ir zinok jauciuosi nepakeiciama 100% uz tai, kad mama ir yra nepakeiciama.

abu vaiko tevai yra nepakeiciami jam. Isskyrus zindyma nera jokio kito dalyko, kurio tevas negaletu suteikti savo vaikui.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 09, 18:34)
Na as cia su dukra pasnekejau papasakojau, kaip mane smerkia, kad nemaitinu brolio. Tai ji gal ir nelabai graziai, bet pasake, "man tai tas maitinimas atrodo kaip zmogus zmogu eda", o va dabar ir galvoju, gal nuzmogeja zmones is tiesu?

manau, kad vaikai tiesiog perima tevu vertybes 4u.gif
mano sunums zindymas yra normalus ir savaime suprantamas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 09, 19:34)

Dukra taip pasake turbut del to, kad jai niekas neaiskino, kas tai yra zindymas, kaip tai yra naturalu ir svarbu tokiam maziukui, kaip jos broliui. Juk ji irgi kazkada bus mama. Bet kai jai jau nuo mazens skiepijama, kad zindyti - tai yra nieko gero, tai trukdis mamai ir kitiems, o dar geriau "zmogus zmogu eda" doh.gif
Nu negalima taip, mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 09, 17:22)
Citatos tokios gal ir nera konkreciai izeidzios g.gif bet jau tas nepagarbus ir zeminantis tonas doh.gif

juokiasi puodas, kad katilas juodas biggrin.gif . nepakenktų savo toną peržiūrėt. kaip ir atvirai reiškiamą pašaipą žindančioms motinoms mirksiukas.gif
QUOTE(zinulė @ 2009 04 09, 17:28)
Paskaityčiau tokius atsakymus, jei kamuotų tokia mintis, tikrai nuspręsčiau, kad mamai nuo maitinimo stogas važiuoja doh.gif Ir tikrai pagalvočiau, kad gal geriau nežindysiu. Džiugu, kad ne visos maitinančios tokios.

bet nekamuoja, ane? mirksiukas.gif todėl tik hipotetiškai gali teigti, kas būtų, jeigu...
beje, nuo maitinimo man stogas nevažiuoja. be kita ko jau ir nebežindau daugiau kaip pusmetį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 08, 09:58)
tai kodėl protinga moteris sąmoningai turi atsisakyt to, kas sveikiausia ir geriausia jos vaikui? blink.gif

Tai visos kitos neprotingos?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 04 09, 18:32)
o tavo dukra kuo rankas plovesi?  g.gif

Tai ji i misini ranku nekiso?
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 04 09, 15:37)
Žinot, aš gimdydama susirgau gripu. ta prasme, jau prasidėjus sąrėmiams, sukilo temperatūra iki 40 laipsnių. Po to dar 10 dienų laikė ligoninėj, nes niekaip negalėjo numušt temperatūros. Antibiotikus bent kelių rūšių leido visą tą laiką (po kelis kartus į dieną). Gimda nesivalė, todėl darė išvalymą su pilna narkoze. Ir žinokit, aš maitinau (tiesa, ir vaikui reikėjo kažkokius vaistukus girdyt dėl tų man liedžiamų antibiotikų)  biggrin.gif  Pienas niekur nedingo.

man su antibiotikais grieztai uzdraude duoti ta piena vaikui. Kudikis gimes neisnesiotas, gaves savo antibiotiku du kursus (po to kamavomes su virskinimo sutrikimais) ir cia per MP dar plius mano antibiotikai?
Mane priziurncio gydytojo rekomendacijos buvo is viso nutraukti pieno gamyba, nes tai sekina organizma. Po to susitarem, kad nusitraukinesiu po 100 ml ( pries tai per diena nusitraukdavau virs puses litro) du kart per para, kuri ispilsiu i kriaukle ( apie joki davima kudikiui net kalba nejo).
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 04 09, 18:38)
Dukra taip pasake turbut del to, kad jai niekas neaiskino, kas tai yra zindymas, kaip tai yra naturalu ir svarbu tokiam maziukui, kaip jos broliui. Juk ji irgi kazkada bus mama. Bet kai jai jau nuo mazens skiepijama, kad zindyti - tai yra nieko gero, tai trukdis mamai ir kitiems, o dar geriau "zmogus zmogu eda"  doh.gif

O is kur jus nusprendet, kad apie tai nekalbama? Ir pati mate, ir pajaute, kaip yra sunku tureti zindancia mama, kuri pastoviai neissimiegojusi. Neliko pasikalbejimu,pasivaiksciojimu dviese, butent dviese, o ne su papu ir leliuku, juk kiekvienas vaikas turi pajusti, kad jis ipatingas. O nepagalvojot, kad ji jaucia nuoskauda?
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 09, 17:34)

nu va matai koks pasaulis... gal dar nevėlu būtų dukrai paaiškint, kad visi žinduoliai savo vaikus žindo. ir katė kačiukus, ir lapė lapiukus. taip ir žmogus savo vaikus. nes jis - žinduolis. kad natūraliam pasauly nežindantys jaunikliai tiesiog neišgyventų...

QUOTE(ragnez @ 2009 04 09, 17:36)
manau, kad vaikai tiesiog perima tevu vertybes  4u.gif
mano sunums zindymas yra normalus ir savaime suprantamas dalykas.

drinks_cheers.gif

QUOTE(mazass @ 2009 04 09, 17:38)
Dukra taip pasake turbut del to, kad jai niekas neaiskino, kas tai yra zindymas, kaip tai yra naturalu ir svarbu tokiam maziukui, kaip jos broliui. Juk ji irgi kazkada bus mama. Bet kai jai jau nuo mazens skiepijama, kad zindyti - tai yra nieko gero, tai trukdis mamai ir kitiems, o dar geriau "zmogus zmogu eda"  doh.gif

šiaip net kai žaidžia vaikai ž puikiai matosi kokios kur šeimose vertybės. pvz mano anyta - darželio auklėtoja. tai mačiau savo akim, kaip mergaitės žaidžia - 1 lėles iš buteliuko maitina, kitos prie krūties glaudžia. vieni berniukai žaisdami tėčius tv žiūri ir alų geria, kiti "žmonai" virtuvėj padeda arba mašinas remontuoja biggrin.gif
va dėl to ir plinta masiškai nežindymo mada, nes dukros mamoms neįskiepija tokios vertybės.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti