Įkraunama...
Įkraunama...

Ne(be)noriu maitinti krūtimi

QUOTE(jolo @ 2009 04 07, 14:17)
  Juk kiek laiko užima buteliukų plovimas, sterilizavimas, mišinio ruošimas, ko maitinant pačiai nereikia

Hm, idomu, kas ilgiau laiko uzima? g.gif Buteliuko isplovimas su sepeteliu man uzima lygiai 15 sekundziu. Sterilizavimo as neatlieku nuo gimimo, is viso nesuprantu, kam tas dalykas cia taip iskeliamas ir sureiksminimas, kai supa nesterili aplinka, misinio miltuku idejimas i buteliuka ir uzpilimas siltu virintu vandeniu bei pamakalavimas uzima irgi 20 sekundziu, misinio sugirdymas-5 minutes. Taigi, suskaiciuokim, kiek laiko sugaistu su misiniu-ogi plius minus 6 minutes. bigsmile.gif 6 minutes ir esi laisvas, vel gali ramiai miegoti tris valandas(sakykim naujagymiai, kurie valgo kas tris-keturias valandas), miegoti ant pilvo, nebijant primygti vaiko ir nemiegant gyvmiegiu, kol zindai.

QUOTE(ragnez @ 2009 04 07, 14:22)
atvirksciai, neisivaizduoju, kaip reiktu, pvz., poilsiaujant miske su palapinem pagaminti kudikiui misini  g.gif

Labai paprastai:namuose atsivirini vandens, supili i termosa ir veziesi tik miltelius. Gamtoje lygiai taip sumakaluoji misini, paduodi vaikui. Buteliuka paskui isplauni su vandeniu, kuri veziesi bambalyje, o del saugumo perlieji karstu vandeniu is termoso. Sitaip mes keliavom ir nakvodavom Lietuvos paezerese su dvieju menesiu kudikiu, lygiai taip pat atostogavom ir Turkijoj su triju menesiu kudikiu.
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2009 04 07, 15:17)
Nepasakyčiau, kad maitinant laisvės mažiau  g.gif  Juk kiek laiko užima buteliukų plovimas, sterilizavimas, mišinio ruošimas, ko maitinant pačiai nereikia Aišku, ilgesniam laikui išeiti iš namų sudėtingiau, bet galima pieną nusitraukti arba tą maitinimą mišiniu pakeisti  4u.gif

vaikas vaikui nelygu, maniskiai nei vienas nei kitas buteliuku ir misinuku nepripazino ir nepripazista.Va cia sudetingumas schmoll.gif .Naktim tp pavalgyt megsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 04 07, 14:22)

zindydama jauneli baigiau VU dieniniam skyriuj magistratura. mano vaikas buteliuku ir zinduku nera ciupinejes, misinio neragaves, o as ne karto nenutraukinejau pieno  tongue.gif

Nu saunuole thumbup.gif bet ka patarsi man, kai as ne Vilniuj , ne Kaune ir net ne kokioj Marijampolej gyvenu? Veztis vaika kartu, kaip Baukutei ir paskaitose sedet?
Baigiau ir as magistra tik KTU ir tik neakivaizdiniu, nes vaiko nenorejau i paskaitas temptis lotuliukas.gif o man iki Kauno vien vaziuoti 2 valandos kelio.
Ne kiekvienam viskas padeta ant lekstutes, todel Jusu pavyzdys, kad ir labai grazus negali tikti kitam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolo @ 2009 04 07, 14:17)
Nepasakyčiau, kad maitinant laisvės mažiau  g.gif  Juk kiek laiko užima buteliukų plovimas, sterilizavimas, mišinio ruošimas, ko maitinant pačiai nereikia Aišku, ilgesniam laikui išeiti iš namų sudėtingiau, bet galima pieną nusitraukti arba tą maitinimą mišiniu pakeisti  4u.gif

Mieloji 4u.gif o kiek laiko uzima kosytes paruosimas g.gif Ar tu jos neduodi, neduosi?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 07, 14:26)
Abejoju, kad valgyti galejai absoliuciai viska  g.gif , ilgiau kaip 3 val su vaiku issiskirti tikrai negalejai  g.gif Apie seksa patylesiu  ax.gif

valgiau viska, isskyrus, zinoma, visokias kokakolas ir koldunus, kuriu ir siaip nevalgau. bet neatsisakiau nei rytinio kavos puodelio, nei apelsinu, nei retkarciais sokolado ar taures vyno su drauge. gamindavau net astrius keptus vistu sparnelius kinietiskai su medumi ir jalapeno pipirais essen.gif:

taip, pirmaji pusmeti maziu laikydavau netoliese (su auklyte parke, per pertraukas tikrindavau situacija) arba nesdavausi kartu - ir visada turejau "buda" ji paguosti ar uzmigdyti. jis ramiausiai sau parpdavo lopsyje, o as konspektuodavau. esu ir prezentacija dariusi, ir egzamina laikiusi su kudikiu - jam mano mokslai netrukde. o antraji pusmeti, kai pradejo po truputi valgyti tyres ir koses, jokiu klausimu del isejimo i paskaitas ar i miesta is viso neliko.

apie seksa as gal irgi patylesiu, cia gi ne skyrelis uz miegamojo duru blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 07 balandžio 2009 - 13:41
PARASYSIU IR AS SAVO NENORO PRIEZASTIS:

1.NORIU NEPRARAST RYSIO SU VYRESNIUOJU.
2.NORIU VALGYT NORMALU MAISTA, O NE VITAMINUS IR PUTRAS.
3.NORIU VEL UZSIDET GRAZIA LIEMENELE IR DAILIUS BEI SAUSUS RUBUS.
4.MAN PATOGIAU GRIEZTAS MAITINIMO REZIMAS, O NE "PAGAL POREIKI".
5.MAN PATINKA, KAI VYRAS KELIASI NAKTIMIS IR TAISO MISINI (TEGUL PAJAUCIA IR JIS TA "VARGELI").
6.NORIU TVARKINGU NAMU IR GRAZIU GELYNU.
7.NENORIU PRARAST DARBO IGUDZIU,TODEL GALIU KART NUO KARTO ISLEKT NET 14-16 VALANDU.
8.NORIU BENDRAUT IR SU DRAUGEMIS, KURIOS NETURI NEI SEIMU, NEI VAIKU.
9.NORIU ATSIGRIEBT UZ PRALEISTUS JUBILIEJUS IR KITAS SVENTES.
10.GALU GALE NORIU GRIZT PRIE RYTINIO RITUALO: KAVA + CIGARETE.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 07, 14:33)
Labai paprastai:namuose atsivirini vandens, supili i termosa ir veziesi tik miltelius. Gamtoje lygiai taip sumakaluoji misini, paduodi vaikui. Buteliuka paskui isplauni su vandeniu, kuri veziesi bambalyje, o del saugumo perlieji karstu vandeniu is termoso. Sitaip mes keliavom ir nakvodavom Lietuvos paezerese su dvieju menesiu kudikiu, lygiai taip pat atostogavom ir Turkijoj su triju menesiu kudikiu.

jei miske tupi, tarkim, tris dienas? g.gif

kiek reikia papildomo bagazo - buteliuku, zinduku, termoso, bambaliu vandens, milteliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 07 balandžio 2009 - 13:45
QUOTE(ragnez @ 2009 04 07, 14:40)
taip, pirmaji pusmeti maziu laikydavau netoliese (su auklyte parke, per pertraukas tikrindavau situacija) arba nesdavausi kartu - ir visada turejau "buda" ji paguosti ar uzmigdyti. jis ramiausiai sau parpdavo lopsyje, o as konspektuodavau. esu ir prezentacija dariusi, ir egzamina laikiusi su kudikiu - jam mano mokslai netrukde. o antraji pusmeti, kai pradejo po truputi valgyti tyres ir koses, jokiu klausimu del isejimo i paskaitas ar i miesta is viso neliko.

Na matai, o jau nekalbu apie isvaziavima be vaiku savate ar dvi doh.gif Bet zinoma tau taip gerai ir tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 07, 14:33)
Hm, idomu, kas ilgiau laiko uzima? g.gif Buteliuko isplovimas su sepeteliu man uzima lygiai 15 sekundziu. Sterilizavimo as neatlieku nuo gimimo, is viso nesuprantu, kam tas dalykas cia taip iskeliamas ir sureiksminimas, kai supa nesterili aplinka, misinio miltuku idejimas i buteliuka ir uzpilimas siltu virintu vandeniu bei pamakalavimas uzima irgi 20 sekundziu, misinio sugirdymas-5 minutes. Taigi, suskaiciuokim, kiek laiko sugaistu su misiniu-ogi plius minus 6 minutes. bigsmile.gif 6 minutes ir esi laisvas, vel gali ramiai miegoti tris valandas(sakykim naujagymiai, kurie valgo kas tris-keturias valandas), miegoti ant pilvo, nebijant primygti vaiko ir nemiegant gyvmiegiu, kol zindai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet tuoj laukiam is MB gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Dineda @ 2009 04 07, 14:43)

5.MAN PATINKA, KAI VYRAS KELIASI NAKTIMIS IR TAISO MISINI (TEGUL PAJAUCIA IR JIS TA "VARGELI").
7.NENORIU PRARAST DARBO IGUDZIU,TODEL GALIU KART NUO KARTO ISLEKT NET 14-16 VALANDU.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ypac paskutinis, kaip as cia praleidau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ai gi nescia dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 07, 14:39)
Nu saunuole thumbup.gif

aciu, geles ir aplodismentus priimu bis.gif:

nenoriu pasakyti, kad visi privalo daryti, kaip as dariau. teigiu tik tai, kad kiekviena situacija be iseities turi ne maziau kaip tris iseitis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 04 07, 14:44)
jei miske tupi ne pusdieni, o tarkim, tris dienas?  g.gif

kiek reikia papildomo bagazo - buteliuku, zinduku, termoso, bambaliu vandens, milteliu...

Apie tris dienas as ir kalbejau 4u.gif Buteliukas vienas, misinuko pakelio pakakdavo savaitei, taip kad vienas pakelis, termosas vienas biggrin.gif , na o geriamo vandens jus neimat trim dienom kelionei net sau? Mes tai imama. Vyresnieji cocacola geria labai retai, duodam vandeni, nesemiam juk is ezero, o ir zuvienei virti vandeni is bambalio naudojam, ezero vandens, net virinto, kazkaip nesinori... biggrin.gif
O del atsivirinimo vandens kudikiui-turim specialu spizini arbatini("cainika"), ji ryte atsivirini visa termosa 2,5 litro -visai dienai sukti galvos nebereikia thumbup.gif
Tik nesakykit, kad va kiek visko veztis reikia... rolleyes.gif Zinokit, ir palapine dar dedames, ir miegmaisius, ir saslykus, ir koncervus, ir puodus, kur zuviene virsim, ir stipresniu gerimu, o vyras dar ir pripuciama valti sugeba isimesti-taip kad tas buteliukas su termosu paskesta bendroj maisalynej biggrin.gif Bet juk tam ir yra isvyka i gamta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dineda @ 2009 04 07, 14:43)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va buvau pamirsusi, apie 3 punkta. Jo pats baisiausias dalykas atsibusti baloje schmoll.gif O kai mano krutine nemaitinant ir ne nestuke.gif yra 80 DD, tai maitinant G ir net F. Tai kokius sesis kilogramus tamyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Is karto parasau savo ugi ir svori, kad nepradetu manes moralizuoti MB, ugis 176 cm svoris nemaitinant ir ne nestuke.gif 64-68 kg, na dabar kiek daugiau, bet dedu pastangas, nes maitinant be sansu svoris tik didejo.
Atsakyti