Įkraunama...
Įkraunama...

Ne(be)noriu maitinti krūtimi

QUOTE(Dineda @ 2009 04 07, 20:23)
<...>
pacios lendat, tai ir gaunat, o ko taip isizeist jei maitinti malonu?
beje si tema tik su vienais "vartais" ir teturejo buti, suejo gelbetoju ratelis, bruka savo "argumentuotus" zindymo privalumus ir dar sugeba stebetis kodel puolama.
pavadinimus reik skaityt pries atsidarant tema.

Išgerkit ramunėlių ir melisos arbatos, išeikite pasivaikščioti, o po to persižegnokite kelis kartus. Galbūt nebesivaidens jokie gelbėtojai?

P.S. Forumas yra laisvas reikti savo valią, įsitikinimus, nuomonę bet kurioje temoje, kuri yra prieinama forumo skaitytojui.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 07, 21:22)
įdėkit ką nors naujo ax.gif

Tai Jums manau kad nieko naujo, o man tai...gerai,kad tik slykstu butu
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 07, 21:22)
Ar tai priežastis vietoje argumentų pradėti spjaudytis nuodais?
Agresija iššaukia agresiją. Galų gale, kitos skaitydamos kodėl kažkas nežindo (dėl galbūt ir lėkštų priežasių) pajaus palengvėjimą, kad pati negali žindyti? Juk ir pačios pripažystate, kad spaudimas maitinti savu pienu yra didelis ir jį reikia dar atlaikyti, kad savęs nepasmerktum.  g.gif Yra gi tokių moterų, kurios užsiima saviplaka, o vietoje to randa į plaukus kimbančias bobelkas.  cool.gif

Mes saves nesmerkiam smile.gif, bet kalbam apie nesupratinga visuomenes poziuri 4u.gif O kai prasai 10 kartu ir negirdi doh.gif ir visvien kisasi smile.gif
Man asmeniskai tas pats ar mama nori maitinti ar nenori, ji nuostabi 4u.gif Bet gi nelekiu i kita tema juodinti ko nors g.gif
Atsakyti
Mamos, jusu kudikiai alkani, laukia-gal sumakaluokit misinukus, paduokit kruti, nu negi negailo laiko tustiems zodziams ir irodymams, kuri geresne mama/zmona/moteris/meiluze? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 07, 20:24)
is vis be zodziu doh.gif  cia turbut tame skyriuje dirbat su tais vyrais kur smegenu nereikia

Su kai kuriais geriau bendrauti per tarpininkus.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 07, 21:16)
Sąžiningai? Pirmus puslapius linksėjau galva, savotiškai argumentuota, logiškai paaiškinta. Taip, suprantama, egoistinis poreikis turėti patogų gyvenimą. Bet kuris iš mūsų nėra egoistas?  g.gif
Tačiau paskutinius puslapius pradėjau skaityti "žaidimą į vienus vartus", kažkurios bandė dar gražiai paaiškinti žindymo privalumus, tačiau kontr-argymentuojanti pusė pradėjo puldinėti lipdydama etiketes ir įžeidimus, tuo labiau, kad suabsoliutinant po žodžiu - "VISI". Jeigu jau - VISI, tai kuom aš blogesnė? Kodėl lipdant "visoms", aš turiu nesijausti įžeista pavadinta karve?  g.gif Įžeisti proto daug nereikia, tą galima padaryti ir nesigilinant į diskusijos esmę ir prasmę.  cool.gif
Papildyta:

A čia iš kurių moterų? Vienas mano kolega minėjo, kad yra keli tipai moterų - vištos, avys ir lervos. Jūs kuriai kategorijai priklausot?  g.gif

P.S. Kaip jūs jaučiatės, kai jus įžeidinėja? Maloniai?  g.gif

protingi kolegos...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 07, 21:27)
P.S. Forumas yra laisvas reikti savo valią, įsitikinimus, nuomonę bet kurioje temoje, kuri yra prieinama forumo skaitytojui.

drinks_cheers.gif , bet pvz. jei yra tema (gaila nezinau) - gejai, tai net neuzsuku, nes nedomina lotuliukas.gif O Jus maitinat MP ir norit maitinti? Tai kam uzsukti i sita temele? kad pasikolioti?
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 07, 21:27)
Tai Jums manau kad nieko naujo, o man tai...gerai,kad tik slykstu butu

tai kitame skyrelyje ši nuoroda buvo parodyta kelis kartus
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 07, 21:27)
Išgerkit ramunėlių ir melisos arbatos, išeikite pasivaikščioti, o po to persižegnokite kelis kartus. Galbūt nebesivaidens jokie gelbėtojai?

pasikartosiu:

PAVADINIMA REIK SKAITYT PRIES ATSIDARANT TEMA.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 07, 20:30)
Mamos, jusu kudikiai alkani, laukia-gal sumakaluokit misinukus, paduokit kruti, nu negi negailo laiko tustiems zodziams ir irodymams, kuri geresne mama/zmona/moteris/meiluze?  4u.gif

Nealkani. Tėvo ir sūnaus valandėlė.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 07, 21:27)
Mes saves nesmerkiam  smile.gif, bet kalbam apie nesupratinga visuomenes poziuri 4u.gif O kai prasai 10 kartu ir negirdi  doh.gif ir visvien kisasi  smile.gif
Man asmeniskai tas pats ar mama nori maitinti ar nenori, ji nuostabi  4u.gif Bet gi nelekiu i kita tema juodinti ko nors  g.gif

Va pavyzdziui yra tema apie krutu plastines operacijas, bet as ten net nejau. Nes mano nuomone be jokiu islygu "nesamone didziausia", bet nelekiu nepersu savo nuomones, nors man ne pro sali buti mazinimo operacija. Tai ka man ten sakyti,kad mano svajone mazos krutys,kaip su didelem sunku ir t.t. Na nori zmones lai darosi. Savo nuomone as pasilaikysiu sau,juo labiau kai ji nesutaps su skyrelio tema.
O isivaizduoju kaip as ten buciau aprekta.
Tai va kiekvienam savo
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 07, 21:30)
Su kai kuriais geriau bendrauti per tarpininkus.

Gaila jusu kolegu ax.gif Nes toks aukstas saves vertinimas nieko gero g.gif
Atsakyti