QUOTE(mama4XL @ 2009 04 02, 13:35)
1. Nenorejau daugiau buti tik pereksle, vaikas ir namai.
2. Nemanau(JAU DABAR) kad MP tai kazkas tokio stebuklingo pries ligas, vystymasi geresni, ar didesni rysi. Nieko panasaus.
3. Noriu buti idomi savo vyrui.
4. Noriu buti grazi, issimiegojusi
5. Noriu numesti svorio, grazinti savo figura i pradine padeti.
6. Noriu bendrauti su savo vaikais didziaiasiais, nes su savo MP rysiu prie mazojo galiu prarasti rysi su kitais vaikais.
7. Noriu tvarkingu namu, nes kai vaikas, papai, namuose nebuna tvarkos.
1. Turiu pripazinti, kad zindymas mane isties ikalino namuose (nepriimtinas man viesas "papu metymas", o be to dukra ir nevalgo, jei koks surmulys aplinkui). Jau rasiau cia anksciau, kad pas mus kruties atsisakyma (kuriam vienintelis vaistas siulyt kruti kuo dazniau) keite nepaliaujamas ciulpimas. Bet kuriuo atveju nieko neveikiau, tik laksciau su rekianciu vaiku ant ranku arba papinomes. Tokios nesamones uztruko net 5men

2. Na del sveikumo as vistik lieku prie nuomones kad MP yra sveikiau uz misineli. Taciau tos sapaliones apie aukstesni intelekta, komunikabiluma ir rysi prasilenkia su logika. Visiems sitiems dalykams (mano subjektyvia nuomone) didziausia itaka turi bendravimas su vaiku. O bendravimas (velgi mano subjektyvia nuomone) - tai kalbejimasis, zaidimai, mylavimas, o ne papo ibrukimas burnon.
3. Kad ir kaip liudna, bet tas papas papas papas pakenke musu santykiams su vyru

4. Na del issimiegojimo, tai ne vien maitinimas yra problema. Kai pilvuka pucia, tai nesvarbu kuo maitint - vistiek nakti sokinet is lovos reik.
5. Svoriui mano atveju irgi maitinimas itakos neturi. Netgi atvirksciai, kiek zinau daugelis maitinanciu labai "sunyksta"
6.

7. As irgi noriu tvarkingu namu, bet galiu susitaikyt ir su neplautom grindim ar nesvaria lekste ant stalo