Įkraunama...
Įkraunama...

Ne(be)noriu maitinti krūtimi

QUOTE(mama4XL @ 2009 04 02, 13:35)

1. Nenorejau daugiau buti tik pereksle, vaikas ir namai.
2. Nemanau(JAU DABAR) kad MP tai kazkas tokio stebuklingo pries ligas, vystymasi geresni, ar didesni rysi. Nieko panasaus.
3. Noriu buti idomi savo vyrui.
4. Noriu buti grazi, issimiegojusi
5. Noriu numesti svorio, grazinti savo figura i pradine padeti.
6. Noriu bendrauti su savo vaikais didziaiasiais, nes su savo MP rysiu prie mazojo galiu prarasti rysi su kitais vaikais.
7. Noriu tvarkingu namu, nes kai vaikas, papai, namuose nebuna tvarkos.

1. Turiu pripazinti, kad zindymas mane isties ikalino namuose (nepriimtinas man viesas "papu metymas", o be to dukra ir nevalgo, jei koks surmulys aplinkui). Jau rasiau cia anksciau, kad pas mus kruties atsisakyma (kuriam vienintelis vaistas siulyt kruti kuo dazniau) keite nepaliaujamas ciulpimas. Bet kuriuo atveju nieko neveikiau, tik laksciau su rekianciu vaiku ant ranku arba papinomes. Tokios nesamones uztruko net 5men blink.gif
2. Na del sveikumo as vistik lieku prie nuomones kad MP yra sveikiau uz misineli. Taciau tos sapaliones apie aukstesni intelekta, komunikabiluma ir rysi prasilenkia su logika. Visiems sitiems dalykams (mano subjektyvia nuomone) didziausia itaka turi bendravimas su vaiku. O bendravimas (velgi mano subjektyvia nuomone) - tai kalbejimasis, zaidimai, mylavimas, o ne papo ibrukimas burnon.
3. Kad ir kaip liudna, bet tas papas papas papas pakenke musu santykiams su vyru verysad.gif Aisku is dalies cia ir jo problema, kad truksta supratimo. Pvz. jis piktinasi del fakto, kad vat bendradarbio zmona su leliuku sugeba ir pasizmonet, ir po parduotuves palakstyt, ir namuose apsikuopt, bet neisigilina i toki niuansa, kad pas ja bernuzelis diena kartais net po 4val. pertraukas tarp valgymu padaro, o as turedavau kas pusvalandi kruti siulyt, kad maze nors kazkiek pavalgytu doh.gif
4. Na del issimiegojimo, tai ne vien maitinimas yra problema. Kai pilvuka pucia, tai nesvarbu kuo maitint - vistiek nakti sokinet is lovos reik.
5. Svoriui mano atveju irgi maitinimas itakos neturi. Netgi atvirksciai, kiek zinau daugelis maitinanciu labai "sunyksta"
6. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Jeigu nuspresim aptureti antra vaika, tai tikrai taip nesidraskysiu del to maitinimo MP. Aisku jau turedama patirties turiu daugiau sansu isvengti kai kuriu maitinimo problemu ir su antru teoriskai turetu buti viskas paprasciau smile.gif
7. As irgi noriu tvarkingu namu, bet galiu susitaikyt ir su neplautom grindim ar nesvaria lekste ant stalo rolleyes.gif
Atsakyti
5. Svoriui mano atveju irgi maitinimas itakos neturi. Netgi atvirksciai, kiek zinau daugelis maitinanciu labai "sunyksta"
6. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Jeigu nuspresim aptureti antra vaika, tai tikrai taip nesidraskysiu del to maitinimo MP. Aisku jau turedama patirties turiu daugiau sansu isvengti kai kuriu maitinimo problemu ir su antru teoriskai turetu buti viskas paprasciau smile.gif
7. As irgi noriu tvarkingu namu, bet galiu susitaikyt ir su neplautom grindim ar nesvaria lekste ant stalo rolleyes.gif
[/quote]

Sveikinu, kad svoriui maitinimas itakos neturi, o vat man atvirksciai, per nestuma priaugau vos 7 kilogramus, tai maitinant dar trys prisidejo. O ir valgai gi ne viska. Na tai diskutuotina tema, skaiciau, kad tai tik hormonai, o ne ptipo pieno gamybai sunaudojama 500 koloroju ir mamytes liekneja. Oi kad taip butu, tai vien del to maitinciau thumbup.gif
Na jau kaip ir rasiau antra as irgi maitinau ir buvo kur kas paprasciau. Bet kaip paprasta buvo treciaji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su misinukais drinks_cheers.gif Galvoju pats dievas taip surede man, nes kaip dabar pagalvoju su pirmoke ir vos dvieju metu dukrytemis dar su papu zaist g.gif schmoll.gif
zinau kiokia tvarka galima palaikyti su vienu nu dviem vaikais, bet Jus nezinote kaip palaikyti tvarka su keturiais unsure.gif Pas mane viena lekste ant stalo buna visada beveik doh.gif Kalba apie rubu,patalynes sklalbima, spintu "grozi" doh.gif doh.gif ir t.t.
Ir dar mielos mamytes, kai as turejau tik viena vaikiuka, mano mociute pasake tokius zodzius "Geriau ir pats blogiausias vyras namuose, nei patys geriausi vaikai" Nu pagalvojau gerai tau mociut sneket, kai aukso gabala turi. Bet dabar suprantu ka ji turejo uomenyje, kai mano pirmagimei greit 18. Branginkit savo vyrus, nepamirskit ju, bent maitindama ignybkit i uzpakaliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 04, 13:23)
  Ir dar mielos mamytes, kai as turejau tik viena vaikiuka, mano mociute pasake tokius zodzius "Geriau ir pats blogiausias vyras namuose, nei patys geriausi vaikai" Nu pagalvojau gerai tau mociut sneket, kai aukso gabala turi. Bet dabar suprantu ka ji turejo uomenyje, kai mano pirmagimei greit 18. Branginkit savo vyrus, nepamirskit ju, bent maitindama ignybkit i uzpakaliuka wub.gif

doh.gif Absurdas kazkoks, kai siuloma gyventi su tarkim kazkokiu latru, veltedziu vien tik del to, kad vyras butu namuose. Man vaikai vienareiksmiskai yra ir bus svarbesni uz bet koki vyra, o ypac uz negerbianti, nesupratinga, nepalaikanti vyra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 04 04, 13:10)
doh.gif Absurdas kazkoks, kai siuloma gyventi su tarkim kazkokiu latru, veltedziu vien tik del to, kad vyras butu namuose. Man vaikai vienareiksmiskai yra ir bus svarbesni uz bet koki vyra, o ypac uz negerbianti, nesupratinga, nepalaikanti vyra  schmoll.gif

Nieks nesiulo su latru gyventi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - tai posakis, kuri reikia ne visai tiesiogiai suprasti smile.gif

O kas liecia vaikus, jie visiems (normaliems) yra labai svarbus, bet kalbam apie tai, kad nernorim buti apsestom, lakstyti tik su papais ir nieko daugiau nematyti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 04, 12:23)

Dazniausia visoms atrodo, kad vyras palauks, o paskui lieki su kruva vaiku ir galvoji, koks jis nesupratingas buvo ir kaip is tokios tobulos mamos galejo iseiti pas kita blink.gif
O is tiesu vaikai nuostabus ir mes juos auginame, mylime ir t.t., bet vyras irgi ne maziau svarbus 4u.gif As visada galvoju, mano vaikai uzaugs ir iseis, nes kurs savo gyvenima, o su kuo liksiu as g.gif, uztai man svarbus santykiai su mylimu zmogum su kuriuo ir sukuriau vaikus smile.gif , nes noriu senatveje buti su juo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 04, 17:41)
Dazniausia visoms atrodo, kad vyras palauks, o paskui lieki su kruva vaiku ir galvoji, koks jis nesupratingas buvo ir kaip is tokios tobulos mamos galejo iseiti pas kita  blink.gif
O is tiesu vaikai nuostabus ir mes juos auginame, mylime ir t.t., bet vyras irgi ne maziau svarbus  4u.gif As visada galvoju, mano vaikai uzaugs ir iseis, nes kurs savo gyvenima, o su kuo liksiu as  g.gif, uztai man svarbus santykiai su mylimu zmogum su kuriuo ir sukuriau vaikus  smile.gif , nes noriu senatveje buti su juo  4u.gif

Nejaugi vaikelio zindymas ir gyvenimas su vyru nesuderinami dalykai? g.gif Nejaugi zindymas trukdo buti su vyru?
Bent jau man, zindymas tikrai netrukdo buti ir susitvarkiusiai, ir pasitempusiai, ir pasidaziusiai kai reikia...ar as zindanti, ar nezindanti, tai nei man, nei mano vyrui netrukdo, be to jis labai palaiko tai, kad vaikelis butu maitinamas geriausiu jam maisteliu - mamos pienuku wub.gif Nesuprantu tokiu vyru, kurie to nevertina, nesupranta, juk jiems irgi turetu buti svarbus vaikas, ne vien tik motinai g.gif
Ir kai teigiama, kad zindymas itakoja skyrybas, tai ka as zinau doh.gif Velniop tada toki vyra, kuriam mazai terupi jo pacio vaikelis, kuriam svarbiau matyti grazia krutine ir uzpakaliuka pries save, o ne sveikai maitinama jo vaika. Bet kaip ir sakiau, graziai atrodyti ir zindyti vaikeli - vienas kitam netrukdo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazass: 04 balandžio 2009 - 16:25
Labutis
Esu iš tų, kurios nemaitino savo lelkų MP. Vyresnėlio rankose nelaikiau tris savaites tai apie maitinimą nebuvo nei kalbos, po to jau ir pats nenorėjo. {Po cezario man buvo labai blogai}. Nesirgo kol nepradėjo eiti į darželį.
Antrąjį maitinau MP dvi savaites. Nukramtė, pienukas bėgdavo su krauju, nepadėjo man anspeniai tada iš vis neimdavo krūties. Svorio visai neaugo, gimė 3200 po dviejų savaičių svėrė 3000.Žinau, kad kai kuriem vaikiukam dviejų savaičių reikia kol viskas susitvarko, bet su savo vaiku neeksperimentavau, dar kai daktarai pradėjo sakyti užuominas, kad gal nemaitinu, tai jau viršūnė, tikrai buvo pikta.Pradėjau maitinti mišinuku. Dabar mažius 4 mėn sveria 9 kg. Gerai valgo, gerai miega, šypsosi, guguoja, o man svarbiausia kai mano vaikai jaučiasi gerai.
Nesuprantu ir tokių variantų kai mama gauna labai daug antibiotikų, o vistiek maitinti daktarai rekomenduoja, netgi sakyčiau liepia. Tai kodėl tie patys daktarai neskiria vaikeliui antibiotikų, kai šie suserga?Juk gauna jų su MP tiek ir tiek...
Tikrai gerbiu mamytes kurios maitina savo pienuku, jos šaunuolės.
Gerbiu ir tas mamytes, kurios maitina mišinukais, aš viena iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leleka @ 2009 04 05, 11:22)
Dabar mažius 4 mėn sveria 9 kg. Gerai valgo, gerai miega, šypsosi, guguoja, o man svarbiausia kai mano vaikai jaučiasi gerai.
Nesuprantu ir tokių variantų kai mama gauna labai daug antibiotikų, o vistiek maitinti daktarai rekomenduoja, netgi sakyčiau liepia. Tai kodėl tie patys daktarai neskiria vaikeliui antibiotikų, kai šie suserga?Juk gauna jų su MP tiek ir tiek...
Tikrai gerbiu mamytes kurios maitina savo pienuku, jos šaunuolės.
Gerbiu ir tas mamytes, kurios maitina mišinukais, aš viena iš jų mirksiukas.gif

Oho, kiek daug sveria jusu leliukas bigsmile.gif
Tikrai misinukas savo duoda, dabar suprantu, kodel misinukas itakoja nutukima. Nepriimkite tai asmeniskai, as bendrai kalbu rolleyes.gif
O kas del gydytoju, tai tokiu, kurie siulytu ar net lieptu maitinti krutimi, yra labai mazai, palyginus su tais, kurie ciut kas ir iskart misinuka siulo doh.gif
Atsakyti

Ir kai teigiama, kad zindymas itakoja skyrybas, tai ka as zinau doh.gif Velniop tada toki vyra, kuriam mazai terupi jo pacio vaikelis, kuriam svarbiau matyti grazia krutine ir uzpakaliuka pries save, o ne sveikai maitinama jo vaika. Bet kaip ir sakiau, graziai atrodyti ir zindyti vaikeli - vienas kitam netrukdo smile.gif
[/quote]

Nieks ir neteigia,kad vien zindymas itakoja skyrybas, bet... Kalba eina apie demesi vyrui. Ir mano vyras amne palaike ir gaudavau visada rekt,kai tik uzsimindavau, kad nebenoriu maitinti.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 05, 12:36)
Nieks ir neteigia,kad vien zindymas itakoja skyrybas, bet... Kalba eina apie demesi vyrui. Ir mano vyras amne palaike ir gaudavau visada rekt,kai tik uzsimindavau, kad nebenoriu maitinti.

As irgi nesakiau, kad VIEN TIK zindymas gali isskirti du zmones, turejau omenyje, kad zindymas kazkam trukdo rodyti demesi vyrui, kas yra viena is skyrybu priezasciu g.gif Todel as ir nesuprantu, kaip zindymas gali trukdyti rodyti demesi vyrui?
Atsakyti
Gali, jei zmogus nesubrendes vaikui ir galvoja tik apie save g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 04 05, 11:43)
As irgi nesakiau, kad VIEN TIK zindymas gali isskirti du zmones, turejau omenyje, kad zindymas kazkam trukdo rodyti demesi vyrui, kas yra viena is skyrybu priezasciu  g.gif Todel as ir nesuprantu, kaip zindymas gali trukdyti rodyti demesi vyrui?

Tai neissemiama tema smile.gif , todel nereikia iskirti vieno sakinio is daugelio 4u.gif Tiesiog yra mamu norinciu maitinti, o yra nenorinciu 4u.gif O priezastys ne tik vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 04 05, 10:33)
Oho, kiek daug sveria jusu leliukas  bigsmile.gif
Tikrai misinukas savo duoda, dabar suprantu, kodel misinukas itakoja nutukima. Nepriimkite tai asmeniskai, as bendrai kalbu  rolleyes.gif
O kas del gydytoju, tai tokiu, kurie siulytu ar net lieptu maitinti krutimi, yra labai mazai, palyginus su tais, kurie ciut kas ir iskart misinuka siulo  doh.gif

Tikrai nepriimu asmeniškai, viena mamytė rašė, kad jos mažius kiekviena mėnesį MP valgydamas priauga po 1500 gr. Maniškis jau ir košytes valgo.
Turiu du vaikiukus, asmeniškai man dar neteko susidurti su gydytoju, kuris būtų kaip išeitį pasiūlęs duoti mišinuką.
Atsakyti