Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(Chiromante @ 2009 04 15, 13:39)
Dvejuose Pasauliuose,Baltijos Taro akademijoj,rusiskame knygyne autobusu stotyje.....

As is pajurio, tad visiskai mane ten nepakeliuj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 04 15, 12:41)
As is pajurio, tad visiskai mane ten nepakeliuj  doh.gif

Tada irgi gal rusiskuose knygynuose reiketu pasiziureti...Galu gale uzsisakyk internetu
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 04 15, 13:47)
Tada irgi gal rusiskuose knygynuose reiketu pasiziureti...Galu gale uzsisakyk internetu

Teks, nieko kito ir nelieka smile.gif
Atsakyti
Chiromante, aciu 4u.gif Issiuntinejau visoms 5 mergaitems, ir nedekokite kiekviena i az, nereikia, nes labai dezute kemsasi, beveik pilna ji pas mane mirksiukas.gif Isvis man nedekokite, cia tik Chiromantei didelis didelis aciu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Tai kaip ledu Jumei perduot, ar zolines arbatos, ar pyrageli persiust?
Tylesiu kaip zuvis smile.gif , kad tik toliau taip 4u.gif
Vistiek aciu
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 04 15, 14:31)
Tai kaip ledu Jumei perduot, ar zolines arbatos, ar pyrageli persiust?
Tylesiu kaip zuvis smile.gif , kad tik toliau taip 4u.gif
Vistiek aciu

Pasimelsk,sese,pasimelsk...... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, perskaiciau visa tema nuo pradziu iki galo. Turiu Ošo Dzen Taro - Transcedentinis Dzen žaidimas. Nusipirkau knyga G.O.M. okultizmo enciklopedija, jau pradejau ja skaityti. Griztant prie mano turimu kortu, noriu pasakyti, kad ju net pavadinimai skiriasi nuo tradiciniu. Ar verta man su jomis prasideti? Labai noreciau isigyti Vaito kortas, tik gyvenu ne Vilniuje ir neisivaizduoju kaip jas galeciau gauti. Dar vakar radau knygyne G.O.M. kortas su aprasymais. Patarkit, gal jas reiketu tada nusipirkti? O Oso Dzen kol kas padeti i sali. Bijau susimakaluoti. Ten visai kitaip aiskinamos reiksmes. ir paveiksliukai neatitinka G.O.M. knygoje aprasymus. Labai tikiuosi, kad atsakysite. Is anksto dekoju.
Atsakyti
Homonoja, Tavo minimos Ošo Dzen Taro kortos ir G.O.M. yra skirtingos, todėl jų aprašymai, kaip ir paveikslėliai skirtingi. Mano nuomone, abi jos nėra labai tinkamos pradėti studijuoti Taro sistemą. O RWS (Waito Taro) kortas (vis dar esu įsitikinusi, kad jos labiausiai tinka pradėti pažindintis su Taro) gali įsigyti ir internetu, jei mieste, kuriame gyveni, nėra ezoterinio, arba rusiško knygyno 4u.gif
Jei nežinai, kaip tai padaryti, ar kur ieškoti, gali rašyti man asmeninę žinutę (taip greičiau pamatysiu, kad esu ieškoma), bandysim ką nors kartu sugalvot mirksiukas.gif Beje, tai liečia ir Fille (ar jau įsigijai kortas, mergyt)?

Tuo pačiu noriu nuoširdžiai padėkoti Chiromantei už darbą, bei Linabalt už pagalbą 4u.gif

P.S. Kuo daugiau taisau rašybos klaidas, tuo daugiau jų priveliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue Rose: 16 balandžio 2009 - 11:51
Chiromante dekui 4u.gif
linabalt taip pat aciu mirksiukas.gif kazkaip negrazu nedekoti 4u.gif
Atsakyti
Prasom,merginos...Labai tikiuosi,kad prognostiniame lygmenyje jums tikrai pades ir patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 04 16, 12:48)
Homonoja, Tavo minimos Ošo Dzen Taro kortos ir G.O.M. yra skirtingos, todėl jų aprašymai, kaip ir paveikslėliai skirtingi. Mano nuomone, abi jos nėra labai tinkamos pradėti studijuoti Taro sistemą. O RWS (Waito Taro) kortas (vis dar esu įsitikinusi, kad jos labiausiai tinka pradėti pažindintis su Taro) gali įsigyti ir internetu, jei mieste, kuriame gyveni, nėra ezoterinio, arba rusiško knygyno  4u.gif
Jei nežinai, kaip tai padaryti, ar kur ieškoti, gali rašyti man asmeninę žinutę (taip greičiau pamatysiu, kad esu ieškoma), bandysim ką nors kartu sugalvot  mirksiukas.gif  Beje, tai liečia ir Fille (ar jau įsigijai kortas, mergyt)?

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti

Gera diena visoms!
Ne viską perskaičiau, bet ne visko ir reikia wink.gif
Turiu vieną merginą, kuri labai nori išsiburti Taro kortomis. Pasimetusi jausmuose, meilės trikampis ir pan smile.gif Aš pati nebeburiu jau 5 metus, o be to ji kaunietė, o aš - ne. Tai gal kuri užsiimtų? Ir pačios pasipraktikuotumėt, ir mergaitei lengviau gal gyvent būtų biggrin.gif Tai va, jei kokių norinčių yra, parašykit man į occult@occult.lt - sutarsim kas ir kaip.

Viso!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo occult: 16 balandžio 2009 - 18:26