Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

occult, yra toks skyrelis cia „Burejos Vilniuje“ smile.gif manau rasi ten informacija su telefono numeriais smile.gif

Mergaites, man pvz iskilo toks vienas klausimas. Tarkime ar visos gali burti su Taro kortomis ir ar tai bus teisingai gauta informacija. Kaip reiketu dirbti su kortomis, kad gaunama informacija butu kuo skaidresne ? bigsmile.gif
Atsakyti
Pastebėjimas.
Senokai esu ką berašius ranka, o gaudama tekstus juos perrašau į sąsiuvinį, ir ką pastebiu - kuo toliau, tuo mano raštas gražėja. Na, bent jau darosi įskaitomas smile.gif) Kaip mandala sutvarko psichika, taip mano rašymas sutvarko protą smile.gif))) Ir pirštukus ne taip jau skauda lotuliukas.gif (mano Merkurijus džiaugiasi)
Žinutė tiktų į astrologija pirmokams ir į naują - apie raštą - toji dar nenagrinėta, o gi įdomi yr, nors ne ezoteriška smile.gif)
Atsakyti
g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 17, 08:03)
occult, yra toks skyrelis cia „Burejos Vilniuje“ smile.gif manau rasi ten informacija su telefono numeriais smile.gif

O mergaitė taigi Kaune smile.gif Aš pati Vilniuje ir žinau, kad to "gero" čia nestinga...

occult
www.occult.lt
Atsakyti
Tai yra ir tema tokia manatrodo Burejos Kaune, jei nera uzvesk smile.gif
mes snekame cia apie Taro kortas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 17, 07:03)
Mergaites, man pvz iskilo toks vienas klausimas. Tarkime ar visos gali burti su Taro kortomis ir ar tai bus teisingai gauta informacija. Kaip reiketu dirbti su kortomis, kad gaunama informacija butu kuo skaidresne ? bigsmile.gif

Nebesuk tu sau galvos-kiekvienas gali ar negali-tu esi tik "operatorius" (kaip ir kievienas pasaulio tarologas)o ne jokia bureja,kaip priimta neteisingai vadinti.....Taro kortoms nereikia nieko,o vat "operatorius" turetu buti nors kiek pasilavines,tureti gera iskalba,intuicija,literaturiniu sugebejimu,bent menkiausia supratima apie zmogaus psichologija ir zinoma,pazinti "Taro kalba"-simboliu kalba.....(mes dabar ta ir darome,t.y. Taro simboliai "isversti" i 21 amziaus buitine kalba)....Taigi,Selena-Taro tau visada parodys teisinga informacija,o jau ja perskaityti turi mokytis pati....Pvz.,mano vyras megsta pasidelioti kortas pries koki nors svarbu ivyki...jis,aisku,nieko nesupranta,tada kvieciasi mane....informacija buna tokia tiksli (po to paaiskeja),kad nors nugriuk biggrin.gif Tas pats sunui ir dukrai...taigi kiekvienas gali delioti kortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 17, 10:52)
Tai yra ir tema tokia manatrodo Burejos Kaune, jei nera uzvesk smile.gif
mes snekame cia apie Taro kortas mirksiukas.gif

Žinau, apie ką šnekat smile.gif
Aš pati Taro užsiimu... Tik per atstumą aš to nedarau, man reik žmogaus prisilietimo, todėl ir klausiu, gal norinčių yra jėgas išbandyt per atstumą... Buvo gi čia pasisakymų, kad kai kurioms tik vardo-pavardės pakanka...

occult
www.occult.lt
Atsakyti
QUOTE(occult @ 2009 04 17, 10:01)
Žinau, apie ką šnekat smile.gif
Aš pati Taro užsiimu... Tik per atstumą aš to nedarau, man reik žmogaus prisilietimo, todėl ir klausiu, gal norinčių yra jėgas išbandyt per atstumą... Buvo gi čia pasisakymų, kad kai kurioms tik vardo-pavardės pakanka...

occult
www.occult.lt

O tai pabandyk per atstuma...Jei uzsiimi Taro,tai pamatysi,kad nera jokio skirtumo-su zmogum salia ar ne (zinoma,butu gerai buti ta zmogu macius nors karta)...O kaip delioji kortas treciam asmeniui?-juk jo irgi nera salia.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 04 17, 11:06)
O tai pabandyk per atstuma...Jei uzsiimi Taro,tai pamatysi,kad nera jokio skirtumo-su zmogum salia ar ne (zinoma,butu gerai buti ta zmogu macius nors karta)...O kaip delioji kortas treciam asmeniui?-juk jo irgi nera salia.....

Pabandyt svetimam žmogui - nerimta. O savi manęs jau ir taip bijo. Manau, kiekvienas su sava technika. Aš darau tiesiogiai. Mano 15 metų parodė, kad geriau neišsiplėst, o tobulėt ten, kur jauties geriausiai. Aš geriausiai jaučiuos, kai buriamasis šalia.

Ačiū bet kuriuo atveju smile.gif

occult
www.occult.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo occult: 17 balandžio 2009 - 10:18
Kaip galetumete interpretuoti dienos korta iskritusia - VALDOVE/IMPERATORIENE ?
Kokia tai turetu buti diena?
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 04 17, 13:58)
Kaip galetumete interpretuoti dienos korta iskritusia - VALDOVE/IMPERATORIENE ?
Kokia tai turetu buti diena?

Sakyčiau, gera, produktyvi, pilna malonių (ir nevisai) gyvenimiškų rūpesčių, paties gyvenimo (kaip opozicija apmąstymams, gilinimuisi į dvasinius reikalus). Imperatorienė gali rodyti reikalus, susijusius su motinyste, motina/vaikais, man ji visad rodo į geraširdį dosnų žmogų- susitikimą, bendravimą su juo.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 04 17, 14:04)
Sakyčiau, gera, produktyvi, pilna malonių (ir nevisai) gyvenimiškų rūpesčių, paties gyvenimo (kaip opozicija apmąstymams, gilinimuisi į dvasinius reikalus). Imperatorienė gali rodyti reikalus, susijusius su motinyste, motina/vaikais, man ji visad rodo į geraširdį dosnų žmogų- susitikimą, bendravimą su juo.

Baigus dienai sukonkretinsiu sau ivykius ir darysiu isvada kortos, Dekoju Blue Rose..
Atsakyti