Įkraunama...
Įkraunama...

Vienkartinė priklijuojama liemenėlė

Sveikos 4u.gif
radau sau labai patinkančią bliuskutę po kuria neišeina dėtis liemenuko, krūtinė mano nenukarusi, bet persišviečia speneliai, gal žinote ar yra kokie nors lipdukai ar kažkas panašaus užklijuoti ant tų vietų blush2.gif
Nes matosi tik speneliai, bliuskutė balta, jei kažkas po ja ir bus užklijuota manau nesimatys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 03 15, 22:03)
As ji tik isskirtiniais atvejais uzsidedu.Del to ir skirtos tos liemeneles.Kad ISGELBETU kai norisi ypatingai atrodyti.
Nusipirkau grazia suknele,ten liemenuko is viso uzsideti negalejau,tai ilgiausiai ieskojau,isnarsiau visas parduotuves,kol si liemenuka radau.Jauciu vien silikoninis liemenukas dar fainiau atrodo

galiu pasiteiraut kokioj parduotuej pirkai?Nes as apejau aptainuku kelias ir neradau ax.gif ar rekia gal pasiteiraut..o beje,toj foto kur idejai,ten tiesiog ima ir uzsiklijuoja ant krutines ar as nemaciau tu tarkim juosteliu?
Atsakyti
Kaune tai yra urmo bazej, apie 60-70 lt. klijuojamas 100 kartu, yra triju spalvu, juodos, baltos ir kuno spalvos, taip yra prie Takiosios neries ishparduotuvej irgi kaina panashi, naudot gali 100 kartu, o ne 1000, o 1000 kartu, kur devet galima tai maciau, kazkokio lietuviu trikotazo gamintojo puslapyje, gal Miglej? kainavo apie 100-110 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 09, 18:33)
Vakar mačiau moteriškę su suknele nuoga nugara, su liemenėle, bet šleikutės ir ta dalis, kur nugaroj permatoma, kaip kad būna šleikutės.

Gal kas žino kur Klaipėdoje yra pirkti tokių liemenėlių mastau.gif ?
Atsakyti
man tai negraziai atrodo kur nugaroj ta liemenel permatoma, tada jau geriau isvis be liemeneles (na bent as tai vasara be liemeneles tik ir vaikstau ax.gif )
Atsakyti
Bazej 100proc yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteS @ 2006 07 20, 21:40)
Bazej 100proc yra  smile.gif

Gal žinai kiek kainuoja?
Atsakyti
O gal galetumete pasakyti ar Panevėžyje būtų galima kur rasti tokių liemenėlių? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 07 20, 22:35)
man tai negraziai atrodo kur nugaroj ta liemenel permatoma, tada jau geriau isvis be liemeneles (na bent as tai vasara be liemeneles tik ir vaikstau  ax.gif )

Iš tiesų nelabai gražu ... bet ką daryti, jeigu krūtinė - D blink.gif ? Be liemenėlės atrodyčiau kaip k... dėl to net neperku bliuzelių visai nuoga nugara, net ir visai nuogais pečiais, nes tos liemenėlės, kurių šleikutės nusiima, man nenulaiko...
Atsakyti
O as ne taip seniai isigijau liemenele UnBra ir labai dziaugiuosi thumbup.gif Nes drasiai galiu detis sukneles atvira nugara ir be sleikuciu, nes liemenele klijuojama tik ant priekio. Vat tokia kaip nuotraukoje. Smagiausia, kad galima formuoti krutine, na pvz sukelti, kad krutu kaubureliai atsirastu.. blush2.gif Mano krutine nedidele, bet su sia liemenele tinkamai uzsidejus taip tikrai neatrodo wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 07 21, 13:47)
O as ne taip seniai isigijau liemenele UnBra ir labai dziaugiuosi thumbup.gif Nes drasiai galiu detis sukneles atvira nugara ir be sleikuciu, nes liemenele klijuojama tik ant priekio. Vat tokia kaip nuotraukoje. Smagiausia, kad galima formuoti krutine, na pvz sukelti, kad krutu kaubureliai atsirastu..  blush2.gif Mano krutine nedidele, bet su sia liemenele tinkamai uzsidejus taip tikrai neatrodo wub.gif

Tokia gal ir man tiktų g.gif O kur pirkai, jei ne paslaptis 4u.gif ?

Atsakyti
QUOTE(bride @ 2006 07 21, 11:56)
Tokia gal ir man tiktų  g.gif    O kur pirkai, jei ne paslaptis  4u.gif ?

Manau, yra pirkti "Miglej".. g.gif O as isigijau sio tinklalapio forume is vienos mergyckos smile.gif
Papildyta:
Siaip labai gerai prisiklijuoja mirksiukas.gif Kadangi buna ivairiu dydziu, manau, rasi sau tinkama varianta.
Atsakyti