Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 30, 01:28)
Kekvienos moters temperatura individuali ir kinta paros metu nuo daugelio vaiksniu, taip pat labai priklauso kurioje vietoj matuojama. Reik ryte tik pramerkus akis matuot bazine temperatura

Tai juk tema vadinasi nėštukių kūno tempertatūra, ką jūs čia savo pasakymu norit pamokyt? Juk tai du atskiri dalykai, bazinė yra bazinė, o kūno yra kūno smile.gif
Atsakyti
smile.gif Nevykusiai atsakiau as cia. Pries tai buvo kalbeta apie galima nestuma ir temperatura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 01 sausio 2013 - 16:17
Sveikutes smile.gif Nestumo testas teigiamas, turetu buti 5 savaite nestuke.gif Norejau pasiteirauti ar esant pakilusiai temperaturai jums lauzo kaulus? Man laikosi 37,2 temperatura, taciau lauzo kaulus ir silpnumas uzejes. Kadangi siaucia gripo epidemija, tai baisu, kad nebuciau kokiu bacilu prisigaudzius unsure.gif Arbatas geriu, bet jau pykina nuo ju...
Atsakyti
pas mane svyruodavo nuo 36,9 iki 37,3 smile.gif na kaulų laužymo tikrai nejutau..gal tikrai gripas arba tiesiog pašalote? g.gif
Atsakyti
Kokius du mėnesius gal jautėsi pakilusi KT, būdavo 37,2-37,3. Blogai nesijausdavau dėl jos, nei silpna, nei kaulus laužė, tik įkaitus kažkiek jausdavaus.
Atsakyti
Tai jau bus koks virusas prikibes verysad.gif
Atsakyti
Sveikos neštukės, planuojančios ir jau turinčios vaikučių 4u.gif

Nesenai sužinojau kad laukiuosi: keli požymiai leido įtarti, o testas po 20 s. parodė ryškią antrą juostelę wub.gif ....kadangi vaikučio labai laukiam, tačiau jau buvo du persileidimai ankstyvi dėl neaiškių priežasčių, tai mane daug kas neramina verysad.gif ...pas ginekologe eisiu liepos 4 d....todėl noriu Jūsų patarimo...pirmiausia tai dėl krūtinės...pradžioje ji buvo galėtnai jautri, tačiau dabar jautrumo neliko, gal vos vos prie pazastu jauciasi skaudesnes vietos kur pieno liaukos g.gif ...šiaip mano krutine maza, tai gal jauciasi jog siek tiek pilnesne...per pirmus persileidimus pirmasis pozymis budavo atsileidusi krutine...tai tai ir gazdina...atrodo jog visai jos nejauciu kartais g.gif ....be to, matavausi kuno temperatura (nuo tos dienos kai testa pasidariau), siaip mano kuno temperatura gana zema budavo...bet rodydavo 36.6/36.8....taciau vakar jau rode mazesne...o siandien isvis vel rodo 35.8 ....ar temperatura turi kokios itakos? g.gif
zinau kad nervai labai negerai, todel lengviau butu jei pasidalintumete savo nuomone smile.gif
Atsakyti
Mano kūno temperatūra nėštumo metu taip ir nebuvo pakilusi, tad tai tikrai nėra rodiklis wink.gif
Atsakyti
Nesimatuoju daznai, bet kiek metavausi, tai nebuvo net 36 laipsniu blink.gif
Atsakyti
As irgi issigandau, kai pasimatavus parode 35,8C Kazkaip mazoka pasirode, bet paskaiciau kad ne man vienai, tai apsiraminau.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mano BT jau savaitę laiko 37, 37,2, 37,4, va tik ką pasimatavau ir rodė 37,1.
Tikrai nėra nei slogos, nei dar kažkokios ligos, apart silpnumą, nuovargį. Bet juk tikrai malkų neskaldau biggrin.gif
Kaip manot, užkibo ?
Man mėnesinės turėtų būti rugpjūčio pradžioje, kažkur apie 3-čią dieną... Taip norėčiau jų nesulaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutiukė @ 2013 07 31, 10:41)
Labas rytas smile.gif

Mano BT jau savaitę laiko 37, 37,2, 37,4, va tik ką pasimatavau ir rodė 37,1.
Tikrai nėra nei slogos, nei dar kažkokios ligos, apart silpnumą, nuovargį. Bet juk tikrai malkų neskaldau biggrin.gif
Kaip manot, užkibo ?
Man mėnesinės turėtų būti rugpjūčio pradžioje, kažkur apie 3-čią dieną... Taip norėčiau jų nesulaukti smile.gif

Tai užkibo ar ne, g.gif pas mane tas pats, temperatura laikosi jau savaitele 37. be jokiu kitu pozymiu ax.gif
Atsakyti