Sveikos neštukės, planuojančios ir jau turinčios vaikučių
Nesenai sužinojau kad laukiuosi: keli požymiai leido įtarti, o testas po 20 s. parodė ryškią antrą juostelę

....kadangi vaikučio labai laukiam, tačiau jau buvo du persileidimai ankstyvi dėl neaiškių priežasčių, tai mane daug kas neramina

...pas ginekologe eisiu liepos 4 d....todėl noriu Jūsų patarimo...pirmiausia tai dėl krūtinės...pradžioje ji buvo galėtnai jautri, tačiau dabar jautrumo neliko, gal vos vos prie pazastu jauciasi skaudesnes vietos kur pieno liaukos

...šiaip mano krutine maza, tai gal jauciasi jog siek tiek pilnesne...per pirmus persileidimus pirmasis pozymis budavo atsileidusi krutine...tai tai ir gazdina...atrodo jog visai jos nejauciu kartais

....be to, matavausi kuno temperatura (nuo tos dienos kai testa pasidariau), siaip mano kuno temperatura gana zema budavo...bet rodydavo 36.6/36.8....taciau vakar jau rode mazesne...o siandien isvis vel rodo 35.8 ....ar temperatura turi kokios itakos?
zinau kad nervai labai negerai, todel lengviau butu jei pasidalintumete savo nuomone