Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

Normalu pakilusi temepratura nestumo metu mirksiukas.gif
Kritine temperatura, galinti pakenkti leliukui yra 38.5. taip kad del 37.6 galit buti visai ramios, jeigu siaip jauciates normaliai (normalumas tai reiksia, kad su siokiais tokiais nestuminiais negalavimais biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Esu neščia 4 savaites, tačiau ramybės neduoda temperatūra unsure.gif . Vakare ji pakyla iki 37,5 - 37,8, o ryte būna 37,3 - 37,4. Iki pastojimo kankino ta pati problema, ieskojau priežasčių, bet kažko konkretaus niekas nieko nerado.
Daktare liepeė darytis citomegalos viruso tyrimą, tai ryt einu. Dabar į galvą lenda visokios piktos mintys. Gal kas buvote panašioje situacijoje ir galetumete man ką patarti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(spiegel @ 2011 09 28, 23:16)
Sveikos, merginos  smile.gif
Esu neščia 4 savaites, tačiau ramybės neduoda temperatūra unsure.gif . Vakare ji pakyla iki 37,5 - 37,8, o ryte būna 37,3 - 37,4. Iki pastojimo kankino ta pati problema, ieskojau priežasčių, bet kažko konkretaus niekas nieko nerado.
Daktare liepeė darytis citomegalos viruso tyrimą, tai ryt einu. Dabar į galvą lenda visokios piktos mintys. Gal  kas buvote panašioje situacijoje ir galetumete man ką patarti. Ačiū.

Sveikute, man dabar 24 savaites - ir jau antra savaite temperatura laikosia 37 0 37.2. Is pradziu buvo persalus - tad gydziausi arbatomis ir pienu, nes vaistu negalima, dar citrina ir imbieru. Dabar pasveikau, bet temperatura nekrenta... Pasiskaiciau, kad pas nesciasias normalu, kad temperatura pakylusi. Bet tavo temperatura yra per auksta - tikriausisi esi persalus. Tad butinai darykis tyrimus
Atsakyti
man nestuke.gif metu yra pakilusi temperatūra, maždaug 37-37.2. Ginė sakė - normalu, pasak jos, iki 37,5 gali kilti.

Bet žinoma, jeigu citomegalo, toxoplazmos tyrimai nedaryti, geriau pasidaryti dėl viso pikto.
Atsakyti
Siandie pasidariau NT- TEIGIAMAS thumbup.gif Bet jau keturios dienos laikosi 37 -37.5 temperatura. Nėra taip, kad labai blogai jausciausi, tačiau jauciu, kad degu. Ir vyras vakar sakė, kad visas kunas l. karstas. Kiek zinau tai cia normalu.
Atsakyti
Citomegala ir toksoplazmoze - neigiami. Kur dar problemu galima ieskoti? Kas turit tokios patirties?
Atsakyti
QUOTE(spiegel @ 2011 10 04, 07:37)
Citomegala ir toksoplazmoze - neigiami. Kur dar problemu galima ieskoti? Kas turit tokios patirties?

Iki 37.5 temperatura gali buti pakilusi del nestumo. Jei daugiau problemu ir ligu neturit, tai dziaukites nestumu mirksiukas.gif
Atsakyti
O iki kurio nestumo laiko jums laikesi temperatura virs 37? Nes as anksciau kazkaip net nematuodavau, dabar, kai lyg atsirado sloga, pamaciau, kad laikosi tarp 37 ir 37,3, tai ar cia normalu nestumo metu ir visoms taip buna ir reiktu nepergyvent ar esme yra prisimetes virusas? Aciu uz pasidalinima patirtim 4u.gif O gal ne visom cia taip kyla virs 37?
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 10 12, 21:03)
O iki kurio nestumo laiko jums laikesi temperatura virs 37? Nes as anksciau kazkaip net nematuodavau, dabar, kai lyg atsirado sloga, pamaciau, kad laikosi tarp 37 ir 37,3, tai ar cia normalu nestumo metu ir visoms taip buna ir reiktu nepergyvent ar esme yra prisimetes virusas? Aciu uz pasidalinima patirtim 4u.gif  O gal ne visom cia taip kyla virs 37?

temperatūra yra normalu. Ar visom būna - kas pasakys? Turbūt ne visom, kaip ir kiti nėštumo požymiai.
Bet jei neramu, nueikit pas šeimos gydytoją, padarys kraujo, šlapimo tyrimą, ar nėra kokios ligos.
Atsakyti
mano temperatura dazniausiai buna 37,2 ax.gif iki nestumo irgi tokia budavo, nors jokiomis persalimo ligomis nesirgdavau... na, nebent kazkokia pasislepus liga, neduok Dieve unsure.gif bet siaip jau daug metu gyvenu su tokia temperatura ir su sveikata problemu neturiu smile.gif beje, del temperaturos pasidariau daugybe tyrimu ir ne po viena karta... nieko blogo nebuvo rade, tai galiausiai gavau atsakyma, kad kartais taip buna ir kad tai yra normalu smile.gif o dabar, nestumo metu, kartais ir dar aukstesne temperatura buna, kunas visada karstas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gabija**: 13 spalio 2011 - 13:09
Čia paskaičiusi kažkiek nurimau, nes daugiau nei savaitę slogavau, karščiavau (iki 37.4), kosėjau, o kai šie simptomai praėjo, temperatūra (apie 37.1) vistiek liko... Tai ir neramu - ar čia bus ''užsilikusi'' bacila, ar čia tik nėštumo požymis, nes prieš porą dienų dariausi du testus ir abu rodo rausvus vaiduokliukus... wub.gif Ar dar per anksti (jei nėštumas tikrai pasitvirtins, nes mėnesinių laikas dar neatėjo) tokiai kūno temperatūrai? g.gif Gal reikia mažiau visiems pasakoti, kad temperatūra nekrenta, nes įtars nėštumą? Jei čia tokia dažna nėščiųjų ''bėda''... biggrin.gif
Atsakyti
Fei, man irgi taip pat buvo temperatura tokia apie 37 ir virs ir testukus dariausi iskart nelaukdama mmm. Pradziai vaiduokliukus rode, dabar jau isryskejo, tempratura laikosi, bet dar pas gydytoja nejau.
Atsakyti