Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

Man siandien irgi temperatura pakilo 37.0-37.4 unsure.gif is pradziu issigandau, kad busiu pasigavusi kokia bacila, bet veliau visagalis internetas ir gydytoja nuramino, kadangi apart lengvo drebuliuko ir apsunkusiu akiu jokiu persalymo simptomu nejauciu smile.gif Bet, kad ramiau jausciausi, visvien geriu arbata su citrina ir meduti smaliziauju blush2.gif
Atsakyti
Labukas visom nestuke.gif va pas mane tokia pati problemele mum jau 11 savaitėliu, bet jau 5 diena temperatura laikosi 37.2-37.5 nepadeda nei homeopatiniai vaistukai nuo persalimo ir temperaturos nei arbatu begalybe verysad.gif siandiena neapsikentus paskambinau savo daktarytei, tai ryt keliausiu priduoti slapimo ir kraujo tyrimu. sake kad tokios temperaturos laikymasis tiek laiko greiciausiai reiskia jog organizme yra infekcija fear.gif kazkaip nesmagu pasidare. dar ir pilvuko apacia taip nemaloniai diegia verysad.gif na lieka tik laukti rytojaus ir tiketis jog viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mum jau prasidėjo 14 sav. 13sav, pajutau gerklės perštėjimą, o kitą dieną krėtė drebulys. Pasimatavus tempertūrą buvo 37,7 ir taip iki 38, 3t. Nuvykau tą pačią dieną pas gydytoją. Paskyrė antibiotikų ir liepė gert daug arbartų bei paracetamolio. Taip ir dariau. Visą naktį pradrebėjau nuo šaltkrečio. Kitą dieną atsikėliau ir jokios temperatūros, normali, kokia ir turi būti žmogaus, o gerklę vis perštėjo. Taip ir likau nesupratus, kaip taip gali ryškiai šokinėti temperatūra nuo didžiausių drebėjimų kūno iki visiško nebuvimo. Po kelių dienų eisiu pas šeimos gydytoją ir bandysiu aiškintis, kaip taip gali būti. g.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokia jusu kuno temperatura? ir kiek jums laiko? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2009 02 05, 17:39)
Sveikutes nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kokia jusu kuno temperatura? ir kiek jums laiko? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tema sukuriau idomumo delei, kokia temperatura buna pirmame trimestre, antrame ir treciame blush2.gif

Atsakyti
reikejo apklausa daryt ,butu buve lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
nedariau apklausos del to, kad norejau suzinoti nestukiu temperatura skirtingomis savaitemis.....nes juk kiekvienos nestuke.gif skirtingas laikas nestumo 4u.gif bet, kaip matau, nei viena nepasisako schmoll.gif

o gaila.... unsure.gif
Atsakyti
pirmas trimestras pirmos savaites pas mane 36.8 -37.0
Atsakyti
I trimestras 5 sav.-37-37,1 4u.gif
Atsakyti
Pirmą trimestrą, gal ne nuo pradžių ir kiek ilgiau nei iki trijų mėn buvo apie 37,0-37,2. O po to viskas, normali ji laikosi... Gal mažai kas matuojasi, tai ir nelabai atsakinėja. Aš irgi pasimatavau tik pajautus, kad pakilusi, o po to nebematuodavau - pojūčiai daugiau pasako...
Atsakyti
pirma trimestra buvo 37,1-37,3
dabar normali
Atsakyti
na pas mane temperatura siek tiek pakilusi, 37.2, taciau daktare sake kad tai ne temperatura, o nescios moters bukle ax.gif
Atsakyti