Sveikos besimokancios, norim mes sus sese kol ji neisvaziavo pasitobulint anglu kalba, o informacijos tokia daugybe, kad nebesusigaudom. Galvoju, gal reikia imt tiesiog knygeles kaip univere budavo, o ten gi viskas lygiagreciai ir zodynas ir gramatika. TIk kad vat ziuriu paskutiniu metu tokiu nebededat, o pirmose temose nuorodos nebegalioja..

Gausim vieną kitą įkvėpinėt, nes man kažkaip jau prireikė postūmio
Po savaitės išeinu į atostogas, jau tada nutariau susiimt rimtai
O ar nuorodas būtų galima pakartot, kažkaip praleidau, o ieškot iš naujo.....

QUOTE(TaGre @ 2009 06 12, 15:35)
sitas psl labai geras

Laba diena. Jungiuosi į jūsų būrį- mokausi anglų kalbos savarankiškai. Mokiausi mokykloje, paskui aukštojoje mokykloje porą metų, metus kursus lankiau, o dabar nusprendžiau dar pasimokyti papildomai...Tik vienai nuobodu truputuką
Gal čia lankydamasi daugiau valios įgysiu

Gal žinot, kur ieškoti visų žodžių trijų formų. Sprendžiant pratimus, tiek daug išlenda žodžių, kurių neturiu savo knygose...
QUOTE(Poli1 @ 2009 08 14, 16:55)
Gausim vieną kitą įkvėpinėt, nes man kažkaip jau prireikė postūmio
Po savaitės išeinu į atostogas, jau tada nutariau susiimt rimtai
O ar nuorodas būtų galima pakartot, kažkaip praleidau, o ieškot iš naujo..... 

Taigi, taigi... Kol skaitinėdavau, kad ne aš viena tokia

Į kelionę pasiėmiau 100-ą žodžių. Vis skaitinėjau važiuodama. Nesistengiau, bet daugumą žodžių įsiminiau...
Na, kaip sekasi mokytis? Aš kasdien žodžius mokausi ir taisykles žiūrinėju.

Sveikutes
gavau snd prenumeruojama zurnala "Moteris" rugsejo men, ir mane labai sugunde pasiulymas, kuri radau viduje
ir siuo pasiulymu nutariau pasinaudoti
Sorry uz nuotrauku kokybe, bet siunciu rinkini, kuri galima gauti, tik apmokejus pristatymo islaidas 15,95 lt
dovanu atsius elektronine 12 kalbu vertykle
taip pat ir papildomas salygas
jau pildau uzsakymo kupona ir lauksiu, kada galesiu pradeti mokytis
beje, radau auksini varpeli

gavau snd prenumeruojama zurnala "Moteris" rugsejo men, ir mane labai sugunde pasiulymas, kuri radau viduje

Sorry uz nuotrauku kokybe, bet siunciu rinkini, kuri galima gauti, tik apmokejus pristatymo islaidas 15,95 lt

Atsargiai reaguočiau į tokį pasiūlymą... O išsiversti iš daugumos kalbų galima internetu...
Tiesa, vertimas būna pažodinis, bet vis vien praverčia.

QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 27, 17:01)
Atsargiai reaguočiau į tokį pasiūlymą... O išsiversti iš daugumos kalbų galima internetu...
Tiesa, vertimas būna pažodinis, bet vis vien praverčia.

Na visos salygos mane tenkina, tai surizikuosiu