Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5

Sveikos besimokancios, norim mes sus sese kol ji neisvaziavo pasitobulint anglu kalba, o informacijos tokia daugybe, kad nebesusigaudom. Galvoju, gal reikia imt tiesiog knygeles kaip univere budavo, o ten gi viskas lygiagreciai ir zodynas ir gramatika. TIk kad vat ziuriu paskutiniu metu tokiu nebededat, o pirmose temose nuorodos nebegalioja.. schmoll.gif
Atsakyti
Labas. Tai visos dar atostogaujat? biggrin.gif Aš irgi buvau pritingusi, bet žadu pradėti vėl judinti. Geriausiai man patinka klausytis Effortless English , A J Hoke. Apie tai buvo nuoroda šiame forume. thumbup.gif . Laukiu, kol jūs labiau mane įkvėpsite. Vienai kažkaip g.gif
Atsakyti
Gausim vieną kitą įkvėpinėt, nes man kažkaip jau prireikė postūmio doh.gif Po savaitės išeinu į atostogas, jau tada nutariau susiimt rimtai biggrin.gif O ar nuorodas būtų galima pakartot, kažkaip praleidau, o ieškot iš naujo..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 06 12, 15:35)

sitas psl labai geras thumbup.gif Aciu uz nuorodele drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena. Jungiuosi į jūsų būrį- mokausi anglų kalbos savarankiškai. Mokiausi mokykloje, paskui aukštojoje mokykloje porą metų, metus kursus lankiau, o dabar nusprendžiau dar pasimokyti papildomai...Tik vienai nuobodu truputuką smile.gif Gal čia lankydamasi daugiau valios įgysiu smile.gif
Atsakyti
Gal žinot, kur ieškoti visų žodžių trijų formų. Sprendžiant pratimus, tiek daug išlenda žodžių, kurių neturiu savo knygose...
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 08 14, 16:55)
Gausim vieną kitą įkvėpinėt, nes man kažkaip jau prireikė postūmio  doh.gif Po savaitės išeinu į atostogas, jau tada nutariau susiimt rimtai biggrin.gif O ar nuorodas būtų galima pakartot, kažkaip praleidau, o ieškot iš naujo..... blush2.gif

Taigi, taigi... Kol skaitinėdavau, kad ne aš viena tokia fool.gif fool.gif , tai buvo lengviau ir įkvėpimą turėjau . O dabar... g.gif g.gif . Reikia susiimti. Gal kuri nors parašys apie savo pasiekimus? Būtų smagus postūmis.
Atsakyti
Į kelionę pasiėmiau 100-ą žodžių. Vis skaitinėjau važiuodama. Nesistengiau, bet daugumą žodžių įsiminiau...
Atsakyti
Na, kaip sekasi mokytis? Aš kasdien žodžius mokausi ir taisykles žiūrinėju. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gavau snd prenumeruojama zurnala "Moteris" rugsejo men, ir mane labai sugunde pasiulymas, kuri radau viduje bigsmile.gif ir siuo pasiulymu nutariau pasinaudoti ax.gif
Sorry uz nuotrauku kokybe, bet siunciu rinkini, kuri galima gauti, tik apmokejus pristatymo islaidas 15,95 lt bigsmile.gif dovanu atsius elektronine 12 kalbu vertykle smile.gif taip pat ir papildomas salygas ax.gif jau pildau uzsakymo kupona ir lauksiu, kada galesiu pradeti mokytis bigsmile.gif beje, radau auksini varpeli thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Atsargiai reaguočiau į tokį pasiūlymą... O išsiversti iš daugumos kalbų galima internetu... g.gif Tiesa, vertimas būna pažodinis, bet vis vien praverčia.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 27, 17:01)
Atsargiai reaguočiau į tokį pasiūlymą... O išsiversti iš daugumos kalbų galima internetu... g.gif  Tiesa, vertimas būna pažodinis, bet vis vien praverčia.

Na visos salygos mane tenkina, tai surizikuosiu ax.gif
Atsakyti