Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5

QUOTE(Mcgirl @ 2009 02 11, 18:10)
FAINulka@
jaigu nesunku ir turi laisva minute labai norėčiau, kad pora knygelių ir žodymų atsiūstum man į paštą mcgirl@inbox.lt  smile.gif labai būčiau dėkinga smile.gif

jos uzima nemazai vietos, tad mailu nepasiuntinesi wink.gif parsisiusk pati pagal nuorodeles mirksiukas.gif

QUOTE(TaGre @ 2009 02 12, 20:28)
Ieškau FCE Gold Plus  (2008) Teacher's Book ir Activity Book
Laaaabai reikia  blush2.gif
Ačiukas

neteko dar matyt ax.gif

QUOTE(lapute33 @ 2009 02 13, 14:22)
O kodel nebeatidaro knyguciu is 1 temos?  unsure.gif  turbut jau baigesi kazkoks galiojimo laikas  verysad.gif  norejau parsisiusti kokia protingesne knygele, bet nebeiseina  verysad.gif

greiciausiai nuorodeles paseno mirksiukas.gif parasiau i AZ mirksiukas.gif

QUOTE(Seila @ 2009 02 22, 13:04)
laba diena, mergytes 4u.gif gal kuri galetu rekomenduoti is kur galeciau parsisiusti zodyna lietuviu anglu, anglu lietuviu? 4u.gif kompiuterini varianta.

nebent torentuose.. internete nemaciau kad but galima parsipust.. nebent domina web'iniai zodynai? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jau kuris laikas mąstau, kad reiktų prisiminti anglų kalbą, tik nežinau nuo ko pradėti doh.gif mokiausi mokykloje prieš ... mastau.gif ...... 6 metus. Mokėjau neblogai, auaišnekėt galėjau, tik su gramatika sunkoka buvo. Metus dar universitete, bet ten jau niekis buvo, gal tik papildomus kelis žodžius išmokau.
tai vat, o prieš kelis mėnesius svečiavomes užsienyje ir teko "bendraut" angliškai. Tai siaubas blink.gif nieko nebemoku ax.gif mokytis norim kartu su vyru(jam šiek tiek prasčiau, nes mokyklą baigė ko ne perpus anksčiau hihihi.gif )
tokia vat ta istorija rolleyes.gif

kažkurioj temoj buvau radus nuorodėlių kalbos prisiminimui, bet ten kažkokio slaptažodžio reik g.gif o gal geriau būtų pirkti knygą su cd(nusižiūrėjus jau esu)

patarkit, prašau, ko griebtis dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 02 23, 18:37)
kažkurioj temoj buvau radus nuorodėlių kalbos prisiminimui, bet ten kažkokio slaptažodžio reik  g.gif o gal geriau būtų pirkti knygą su cd(nusižiūrėjus jau esu)

O kokią knygą nusižiūrėjai?
Atsakyti
vat sita buvau nuziurejus g.gif
bet gi visokiu cia yra doh.gif 1knyga 2knyga
na ir dar visokios kitokios blink.gif

tai gal is into tada galima ka parsisiusti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 02 23, 20:09)
vat sita buvau nuziurejus g.gif
bet gi visokiu cia yra  doh.gif  1knyga  2knyga 
na ir dar visokios kitokios  blink.gif

O, neteko susipažinti su šiomis, tai nieko nepatarsiu šį kartą. doh.gif
O šiaip aišku, kad gali parsisiųsti ką nors, juk nieko nekainuoja. mirksiukas.gif O po to matysi.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 02 23, 19:32)
O, neteko susipažinti su šiomis, tai nieko nepatarsiu šį kartą. doh.gif
O šiaip aišku, kad gali parsisiųsti ką nors, juk nieko nekainuoja. mirksiukas.gif O po to matysi.

o parsisiust galima ir skaityma ir klausima?

gal tada kokia konkreciai pasiulysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 02 23, 21:04)
o parsisiust galima ir skaityma ir klausima?

gal tada kokia konkreciai pasiulysit ax.gif

Viskas įmanoma. Reikia peržiūrėti nuorodas.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 02 23, 20:22)
Viskas įmanoma. Reikia peržiūrėti nuorodas.

labas. zinok, ten kur nurodei nuoroda, nelabai ka suprantu. ten tiek tu knygu doh.gif
o tos atsisiustos knygos irgi buna su rusiskais aprasymas, nes tada tai jau nesmagu butu. as labai letai rusiskai skaitau smile.gif
na bandysiu po senesnes temas paslampineti, gal ka konkretesnio atrasiu wink.gif
Atsakyti
laba diena, prispazistu, kad neskaiciau pries tai esanciu temeliu, nes kiek zinau ir dauguma nuorodu pasene, bet gal glaite padet surasti kokia programa anglu klabos mokymuisi? Pradiniame lygyje?
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2009 03 03, 20:55)
laba diena, prispazistu, kad neskaiciau pries tai esanciu temeliu, nes kiek zinau ir dauguma nuorodu pasene, bet gal glaite padet surasti kokia programa anglu klabos mokymuisi? Pradiniame lygyje?

hmmm programa ir man būtų įdomu rolleyes.gif

aš vis tik nusipirkau knygą, anglų per 4 savaites. jau pusę savaitės guli net neišpakuota doh.gif visai laiko nerandu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2009 03 03, 21:55)

praitos temos pabaigoje buvo kalba apie englis plius programa ir kad ja galima parsisiusti is torentu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2009 03 03, 21:55)
gal galite padet surasti kokia programa anglu klabos mokymuisi? Pradiniame lygyje?

QUOTE(FAINulka@ @ 2009 03 04, 11:32)
praitos temos pabaigoje buvo kalba apie englis plius programa ir kad ja galima parsisiusti is torentu mirksiukas.gif

Fainulka jau atsake, o as tik galiu prideti kad labai gera programa thumbup.gif . Pati su ja mokausi - kasdien skiriu siam reikalui pora valandu ir jau po trupuciuka zengiu pirmyn rolleyes.gif Fainulka ja uzrode uztai jai balioncikas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti