Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

kalbos apie tarybine armija biggrin.gif blush2.gif doh.gif

muuzika, man atrodo Tu dar l. jauna ir is Tavo postu jauciasi abejones, ar reikalingas tau toks vyras.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 06 20, 13:49)
as pati labai jauna esu ir pas mus 14 metu skirtumas. jauciasi pastovumas,pasitikejimas, nes susidarius aplinkybems gyvename kartu ir su jo dukrele. taciau jis visikai pranoksta mane, as asmeniskai jauciuosi jo metu, tokia letoka, tingesne, o va jis tai maladiec - nesedi namie, juda kruta, gyvas toks  mirksiukas.gif  jeigu mums gyvenime pakeliui, tikiuosi tas amziaus skirtumas nepakis kojos

labai jauna as suprantu -18 metu.
18+14=32
Ka as galiu pasakyti....
Tavo vyras turi polinki i vaikus. Kai jam bus 42 metai , gali buti, kad ji prades traukti mazi berniukai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.168 @ 2009 06 22, 08:49)
labai jauna as suprantu -18 metu.
18+14=32
Ka as galiu pasakyti....
Tavo vyras turi polinki i vaikus. Kai jam bus 42 metai , gali buti, kad ji prades traukti mazi berniukai.

prie ko cia berniukai doh.gif ? svaigaliukas. pati 18 metu visa gyvenima neliksiu
ir siaip jis man ne vyras
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 06 19, 17:25)
Pagalvojau, gal į temą bus  biggrin.gif

[i]Mano svajonių vyras!

9. Nepamiršta svarbios gimtadienio ar kitos sukakties datos.

Mano svajonių vyras – pakeistas aprašymas (42 metai)

2. Nepradeda važiuoti man dar neįsėdus į mašiną.
3. Turi nuolatinį darbą – retkarčiais užmoka už pietus restorane.
4. Man šnekant su juo, linksi galva dažniausiai tinkamais momentais.

Mano svajonių vyras – pakeistas aprašymas (52 metai)

7. Avi kojinėmis iš vienos poros ir dėvi švarias apatinukes.

čia anekdotas ne apie vyrus, o kaip moterys save vertina mirksiukas.gif

QUOTE(Borderline @ 2009 06 19, 23:47)
o sakykit merginos, kaip ten su kvapais? girdejau kad seni vyrai pradeda skleisti specifini kvapa...kai pagalvoju, senas kunas, parodontoze, plike, o dar jei gyvenimo tiesas pradeda porinti...fu...

blink.gif kas čia per briedas? jūs gal su bomžais bendraujat? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2009 06 22, 10:44)

blink.gif kas čia per briedas? jūs gal su bomžais bendraujat?  doh.gif

Ne visai cia briedas. Tik kad gal kazkoki senatves kvapa turi jau tikrai seni vyrai, kazkur gal nuo 65m, o cia tik ne i tema pakalbejo.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 22, 09:51)
Ne visai cia briedas. Tik kad gal kazkoki senatves kvapa turi jau tikrai seni vyrai, kazkur gal nuo 65m, o cia tik ne i tema pakalbejo.

kvapus turi žmonės, kurie turi kokių tai sveikatos problemų ir/ar nesilaiko higienos. ir ne tik vyrai.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2009 06 22, 11:01)
kvapus turi žmonės, kurie turi kokių tai sveikatos problemų ir/ar nesilaiko higienos. ir ne tik vyrai.

Na, turim sutikti, kad nors susirgti gali kiekvienas, i senatve ligos puola daugiau. Tiek ligos, tiek negalios.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2009 06 22, 11:01)

na dauguma pagyvenusių žmonių turi tokį specifinį kūno kvapą. gal čia su vartojamais vaistais susiję? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 06 22, 11:14)
na dauguma pagyvenusių žmonių turi tokį specifinį kūno kvapą. gal čia su vartojamais vaistais susiję?  unsure.gif

Kad ir siaip kiekvienas zmogus turi savo nuosava kvapa. Savo draugo atskirciau, vaiko atskirciau nuo kitu.
O senstant, kai fiziologiniai procesai leteja, arba kai kurie ''stringa'', keiciasi ir skleidziamas kvapas. Jaunysteje isskiriami feromonai gal keicia ji labiausiai g.gif Batistas Grenujis mums cia dabar labiausiai padetu biggrin.gif
Atsakyti
Ne visi seni zmones smirda.Pagrindas-asmens higiena;mano mociute-75 metai,vaiksto kaip uoga kvepenti,todel kad prausiasio (kaip ir jauna budama) kelis kartus per diena
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 06 22, 11:21)
Ne visi seni zmones smirda.Pagrindas-asmens higiena;mano mociute-75 metai,vaiksto kaip uoga kvepenti,todel kad prausiasio (kaip ir jauna budama) kelis kartus per diena

Na, niekas ir nesako, kad visi smirda. Ir ne tik higiena pagrindas. Kai kuriu zmoniu ir jaunu yra nemalonus net ir sviezio prakaito kvapas. Priklauso labai nuo gyvenimo budo, maisto, rukymo, vaistu... Oi, cia daug priklauso nuo ko. Bet kai cia nukalbejo viena, kad seniai nori tik dulkint jaunas, ir visi smirda, tai tikrai jau...
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 22, 10:21)
Kad ir siaip kiekvienas zmogus turi savo nuosava kvapa. Savo draugo atskirciau, vaiko atskirciau nuo kitu.
O senstant, kai fiziologiniai procesai leteja, arba kai kurie ''stringa'', keiciasi ir skleidziamas kvapas. Jaunysteje isskiriami feromonai gal keicia ji labiausiai g.gif Batistas Grenujis mums cia dabar labiausiai padetu biggrin.gif

V ,va...priminei man apie kvapa.Skaiciau,kad viena priwe kito zmones traukia kvapas,ne kvepalai,bet spec. to zmogaus kvapas.O jei tas kvapas netinka,dazniausiai zmones issiskiria(nes pradeda erzinti...kvapas...o atrodo ,kad zmogus erzina,kaip asmenybe).Taip ,kad geriau isiuostykit i savo partnerius ,mazu kvapas nepatinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti