Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 21, 21:22)
O sitas ''prisiziurejimas'' jei priklauso nuo amziaus, tai kada planuojate jau liautis ''prisiziureti''? Kai istekesite, ir sulauksite tu bobikiu amziaus?
Priklauso nuo kiekvienos moters, kaip ji save pateikia. Amzius cia tikrai ne rodiklis.

Manau niekada nesiliausiu...Na ne rodiklis,bet maniškis jaučias puikiai,turėdamas jaunutę, švelnią merginą...

Beje, į šią temą atėjau pasisakyti,kad aš labai patenkinta ir laiminga vyresniu už save mylimuoju,o ne skaityt pamokslų...
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 06 22, 12:46)
jau buvai isvadinus, tik pakeitei...  doh.gif

A kam skundi? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 22, 14:21)
Beje, į šią temą atėjau pasisakyti,kad aš labai patenkinta ir laiminga vyresniu už save mylimuoju,o ne skaityt pamokslų...

Kaip suprantu, jau pasisakete. Kas vercia skaityti pamokslus?
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 22, 13:30)

biggrin.gif biggrin.gif Palauk,palauk,dar ne tokiu pamokslu isgirsi biggrin.gif cia ta pati,kur mane iškrypusia pavadino... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 06 21, 22:01)
unsure.gif  cituota laisva forma ar pažodžiui?

Ir vėl ji čia (burbanti) vargšiukė guostis atėjo, temą kitą teršt doh.gif Pacituosiu jos pirmą pasisakymą
"Nejuokinkit su tais savo vaikiskais pasisakymais,kad va t kokie istvirkeliai,miegot neleidzia Ar jus zinot kas yra geras seksas ?Ir ar suprantat,kad moteris nekontroliuoja decibelu,kai orgazmas nesuvaidinamas.Tiesa,noriu paklausti-ar zinot kas tai yra-orgazmas,kad taip piktinates,o gal ir piktinates todel,kad turit nevykusius sugulovus.Tai cia ne ant kaimynu reikia pykti,o ant jusu vyru.O as garsiai myliuosi ir man nusikakot budavo girdi mane kas ar ne,kai gyvenom daugiabutyje. Vyras sunerimsta ,kai viskas tylu buna o sunerimsta del to ,kad manimi rupinasi o jus galit tuo pasigirti"

Pati turėjau kažkada tokių kaimynų,kur dieną -naktį boba prasikaifuodavo,neidavo pailsėt. O ši dama kad drėbė savo nuomonę,kad tipo darysiu ką aš noriu,staugsiu,rėksiu, o į kitus jau nusispjaut... Aš pati tik už gerą sex,nekalbu kai žmogus iš malonumo aimanuoja,bet jau kai nesavo balsu bliauna doh.gif doh.gif poster_offtopic.gif jaučiu reiks dėl jos parašyt moderatorei,nes ir čia toliau pils ant manes
Papildyta:
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 22, 14:30)

Jūs manęs klausėte,aš atsakiau...Man ši tema įdomi ir aktuali,vis pasiskaitau,bet jeigu vėl ta viena damutė čia pradė reikštis vėl teks trint doh.gif
Atsakyti
Blondie20, jeigu nenorite, kad jums kas nervus tampytų, paprasčiausiai ignoruokite to žmogaus pasisakymus. o ne bandykite įrodyti, kad jūs kitokia, nei anas rašo.
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 22, 13:49)
Ir vėl ji čia (burbanti) vargšiukė guostis atėjo, temą kitą teršt  doh.gif Pacituosiu jos pirmą pasisakymą
"Nejuokinkit su tais savo vaikiskais pasisakymais,kad va t kokie istvirkeliai,miegot neleidzia  Ar jus zinot kas yra geras seksas    ?Ir ar suprantat,kad moteris nekontroliuoja decibelu,kai orgazmas nesuvaidinamas.Tiesa,noriu paklausti-ar zinot kas tai yra-orgazmas,kad taip piktinates,o gal ir piktinates todel,kad turit nevykusius sugulovus.Tai cia ne ant kaimynu reikia pykti,o ant jusu vyru.O as garsiai myliuosi  ir man nusikakot budavo girdi mane kas ar ne,kai gyvenom daugiabutyje.  Vyras sunerimsta ,kai viskas tylu buna  o sunerimsta del to ,kad manimi rupinasi  o jus galit tuo pasigirti"

Nu tu irissiziojus biggrin.gif biggrin.gif O tai ko nepacitavai mano pasisakymo,kur juodai ant balto tau parasiau ,kad cia "traukimas per danti"... biggrin.gif biggrin.gif Kaip sakiau,keisk ta savo sugulova ,kol dar laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 06 22, 14:52)
Blondie20, jeigu nenorite, kad jums kas nervus tampytų, paprasčiausiai ignoruokite to žmogaus pasisakymus. o ne bandykite įrodyti, kad jūs kitokia, nei anas rašo.

Na, nebūtų dalykų prirašė, savo citatomis...Eisiu moderatorės ieškoti bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2009 06 22, 14:58)
Nu tu irissiziojus  biggrin.gif  biggrin.gif  O tai ko nepacitavai mano pasisakymo,kur juodai ant balto tau parasiau ,kad cia "traukimas per danti"... biggrin.gif  biggrin.gif  Kaip sakiau,keisk ta savo sugulova ,kol dar laikas  lotuliukas.gif

O tu gydykis savo psichologines problemas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 22, 14:05)
Na, nebūtų dalykų prirašė, savo citatomis...Eisiu moderatorės ieškoti  bigsmile.gif

Papildyta:
O tu gydykis savo psichologines problemas  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ko tu tokia nervuot...tokia jauna ,o jau nervai pakrike.Kaip gyvenime elgiesi,idomu,nejau ir taip i viska reaguoji biggrin.gif Nusiramink biggrin.gif
Atsakyti
O tai cia ka, sitoj temoj aiskinotes, kaip kaimynams trukdot myledamiesi? bigsmile.gif Gera dieda reik tam turet, o ne amziu jo aiskintis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 22, 14:05)
Na, nebūtų dalykų prirašė, savo citatomis...Eisiu moderatorės ieškoti  bigsmile.gif

gyvenimas jau toks. visi nebūtus dalykus apie tave šneka. bet ką padarysi. svarbu, kad pati žinotum, kas būta, o kas ne. nes visam pasauliui neįrodysi, kad esi protinga.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 22, 14:09)
O tai cia ka, sitoj temoj aiskinotes, kaip kaimynams trukdot myledamiesi? bigsmile.gif Gera dieda reik tam turet, o ne amziu jo aiskintis. biggrin.gif

Kitoj biggrin.gif Neatsimenu tikslaus pavadinimo..kazkas tai.."padekite,kaimynai garsiai mylisi"..ar panašiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2009 06 22, 14:18)
gyvenimas jau toks. visi nebūtus dalykus apie tave šneka. bet ką padarysi. svarbu, kad pati žinotum, kas būta, o kas ne. nes visam pasauliui neįrodysi, kad esi protinga.

A ją čia kažkas durna pavadino?Matai kaip būna g.gif Aš tai nesakiau,jei ką biggrin.gif
Atsakyti