QUOTE(Meškuolė @ 2009 06 21, 22:01)

cituota laisva forma ar pažodžiui?
Ir vėl ji čia (burbanti) vargšiukė guostis atėjo, temą kitą teršt

Pacituosiu jos pirmą pasisakymą
"
Nejuokinkit su tais savo vaikiskais pasisakymais,kad va t kokie istvirkeliai,miegot neleidzia Ar jus zinot kas yra geras seksas ?Ir ar suprantat,kad moteris nekontroliuoja decibelu,kai orgazmas nesuvaidinamas.Tiesa,noriu paklausti-ar zinot kas tai yra-orgazmas,kad taip piktinates,o gal ir piktinates todel,kad turit nevykusius sugulovus.Tai cia ne ant kaimynu reikia pykti,o ant jusu vyru.O as garsiai myliuosi ir man nusikakot budavo girdi mane kas ar ne,kai gyvenom daugiabutyje. Vyras sunerimsta ,kai viskas tylu buna o sunerimsta del to ,kad manimi rupinasi o jus galit tuo pasigirti"
Pati turėjau kažkada tokių kaimynų,kur dieną -naktį boba prasikaifuodavo,neidavo pailsėt. O ši dama kad drėbė savo nuomonę,kad tipo darysiu ką aš noriu,staugsiu,rėksiu, o į kitus jau nusispjaut... Aš pati tik už gerą sex,nekalbu kai žmogus iš malonumo aimanuoja,bet jau kai nesavo balsu bliauna

jaučiu reiks dėl jos parašyt moderatorei,nes ir čia toliau pils ant manes
Papildyta:
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 22, 14:30)
Kaip suprantu, jau pasisakete. Kas vercia skaityti pamokslus?
Jūs manęs klausėte,aš atsakiau...Man ši tema įdomi ir aktuali,vis pasiskaitau,bet jeigu vėl ta viena damutė čia pradė reikštis vėl teks trint