Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

Kadangi nežinau, kiek kas dažnai prausiasi, tai tik iš pauostymo galiu pasakyti, kad pagyvenusių žmonių kvapas kitoks. Nebūtinai bjauresnis, bet jis turi kažkokią specifiką.
Papildyta:
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 22, 14:47)
Mano draugas nesenas,jis pačiam jėgų žydėjime,va skirtumas tarp vyro ir moters 20-30m. man jau daug blink.gif Kas dėl kvapo -užuodžiu aš tik tuos žmogelius,kuriems maudynės retas džiaugsmas  biggrin.gif

mano tėtis net metais už save nekabindavo, nes jam atrodydavo, kad jos smirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 22, 14:47)

Na pažiūrėsim dar ...Po 10metų aš tau parašysiu savo nuomonę  biggrin.gif

Sutariam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 06 22, 15:48)
Kadangi nežinau, kiek kas dažnai prausiasi, tai tik iš pauostymo galiu pasakyti, kad pagyvenusių žmonių kvapas kitoks. Nebūtinai bjauresnis, bet jis turi kažkokią specifiką.

Su šituo ir aš sutinku,jie turi tokį specifinį kvapą(anksčiau užtekdavo įsėsti į autobusą pilną senelių,tai pramušdavo net vyrų prakaito kvapą blink.gif biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2009 06 22, 15:49)
Papildyta:
mano tėtis net metais už save nekabindavo, nes jam atrodydavo, kad jos smirdi  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 06 22, 15:39)
Nepergyvenk..tuoj priprasi prie mano rašymo manieros  biggrin.gif  Ane mergučės,teisybę sakau? biggrin.gif

Teisybe, spyga taukuota. Ikalam ir uz tai drinks_cheers.gif

QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 22, 15:41)
Juk man jau be šansų jus visas pasivyti  lotuliukas.gif

Irgi teisybe.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 22, 14:59)
Teisybe, spyga taukuota. Ikalam ir uz tai drinks_cheers.gif
Irgi teisybe.

I vė prisiliuobsim šiandien? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2009 06 22, 00:35)
kalbos apie tarybine armija biggrin.gif  blush2.gif  doh.gif

muuzika, man atrodo Tu dar l. jauna ir is Tavo postu jauciasi abejones, ar reikalingas tau toks vyras.

Na kaip kam jauna, žiūrint kaip kas vertina tą jaunumą. Pagal savąjį jauna, pagal kitus jau subendrusi... smile.gif Šiaip jei atvirai ir pati nežinau ko noriu, vis dažniau pamąstau, kas būtų jeigu jo nebūtų... Gyvenimas gi radikaliai nepasikeistų, nes jugi nei kartu gyvename, nei ką...Bet galbūt nebegalėčiau be jo. Ir šiaip tada viskas ką kūriau šitiek metų, žlugtų... Nes jugi viename darbe manau būtų neįmanoma kartu dirbti, tektų kuriam nors trauktis, nes kartu važinėti ir pasirodymuose vaidinti meilę būtų be galo sunku, kai už scenos taip negerai... Ir kitame darbe kiekvieną dieną susitikti būtų keista ir šalia sėdėti...
Iš tikrųjų net pati nežinau ko noriu... smile.gif
Atsakyti
muzika, i spastus patekai

pagalvok, kodel tu turi apie visa tai galvot, kaip bus toliau, o ne jis???
Atsakyti
Štai vasara jau praėjo ir mano gyvenimas radikaliai pasikeitė... smile.gif Pasiskaičiusi šiame forume, ir šiaip sudėjusi visus pliusus ir minusus nusprendžiau, kad pakaks viso šito!! Jau daugiau kaip mėnuo nebeesame kartu ir tikrai be galo džiaugiuosi, esu jauna - laisva ir nepririšta prie Jo. Dirbame vis dar kartu, nes kitos išeities nei jam, nei man nėra. Bandome "žaisti" draugus ir nesikivirčyti. Gal kažkas ir išeina... smile.gif Nežinau, kaip atrodo Jums, ir kaip patartumėte dabar elgtis?
Skyrėmės, nes mano kelyje atsirado kitas. Bet jis taipogi vyresnis, na ne 30, bet 7 metais. Kai po ano vyriškio tai amžiaus skirtumo praktiškai bendraujant ir išoriškai nesijaučia. Bet ar tik vėl nepadarysiu klaidos? smile.gif
Atsakyti
Kam tos panasios temos juk yra tokia
http://www.supermama...howtopic=474589
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 02, 14:15)
Kam tos panasios temos juk yra tokia
http://www.supermama...howtopic=474589

Tai,kad šita tema daug senesnė,nei jūsų nurodyta.
Papildyta:
[quote=muuzika,2009 09 02, 01:25]
Štai vasara jau praėjo ir mano gyvenimas radikaliai pasikeitė... smile.gif

Muuzika, o kokie tavo santykiai su tuo jaunesniu? Ar jauti ką nors jam?
O kodėl dvejonės dėl klaidos? Gal dėl to,kad vis dar nepamiršai savo ex g.gif
Jeigu jauti, kad jis šaunus ir "limpa" prie tavęs, kodėl gi nepabandyti...Pamiršk tą seną dėdulę mirksiukas.gif
Atsakyti
atsiprasau, jei klausima pakartosiu, bet man pasidare labai idomu, kaip jus susitaikot su visuomenes nuomone? i tuos zvilgsnius ar replikas uz nugaros? kreipiat demesi, skaudina ar nuleidziat negirdom? ar kartais nepazistamoj aplinkoj nepasitaiko, kad vyra tevu palaiko? doh.gif
Atsakyti
mano vyras vyresnis uz mane 16 metu, o drauge mes 6. Psichologam nepritariu, nes nei man tevo reikejo nei dar kazko, tiesiog pati puikiai zinau priezasti, nes su bendraamziais man visada budavo neidomu, o daznai ir nejauku, nes truko jiems proto, brandos ir t.t. visuomenes nuomone man neidomi, o aplinkiniai zino, kad visais atvejais geriau patyleti ir su manimi nesivelti i diskusijas sia tema, nes greitai bus nokautuoti, kadangi pritruksta svariu argumentu, o visokie postringavimai apie vaikus naslaicius, psichologines problemas, kvapus ir pan. man kelia tik sypsena ir gaila taip mastanciuju, nes juos varzo ribotumas ir mintis, jog tvirtos seimos pagrindas yra geras sexas ir bendraamzis vyras salia biggrin.gif gyvenimas labai megsta iskresti mums pokstus ir sugriauti musu stereotipus. manau, kad visi mes augame skirtingose aplinkose, lavinames, augame kaip asmenybes, todel labai svarbu, kad salia butu zmogus, kuris puoseletu panasias vertybes, augtu ir tobuletu drauge, o amzius cia jau negriezia pirma skrybkela biggrin.gif o del skyrybu bendrai, na, paanalizuokite skyrybu priezastis, juk dazniausiai nesutampa xarakteriai, pries vestuves sutampa, o nugyvenus kuri laika drauge-jau nebe g.gif o viskas labai paprasta, daznai zmones pamirsta, kad ir sukurus seima reikia augti, tobuleti, bet daznai vienas is sutuoktiniu, dazniausiai moterys, ir lieka tame pradiniame taske, o vyras eina i prieki, tad po kurio laiko ir atsiranda tie nesutapimai.cia as rasau is savo patirties ir pastebejimu...
Atsakyti