QUOTE(DiDiDu @ 2010 05 09, 18:58)
Aš norėčiau pasenti kartu su vyru, o ne stebėti kaip pasensta jis. Gal tai egoistiška, tačiau mes patys renkamės su kuo ir kaip gyvensime.
Aš irgi to norėčiau, netgi labai. jeigu galėčiau pasirinkti lygiai taip pat mylimą vyrą kuris yra mano amžiaus arba gerokai vyresnį, būtinai pasirinkčiau pirmąjį. Tačiau tokio pasirinkimo galimybės, manau, yra lygios 1 procentui. Todėl Jūs pasakykite man, kaip atsisakyti žmogaus ir jį ištrinti iš savo gyvenimo, kai tu jį myli ir tau su juo yra tikrai gera? ir vienintelis tavo argumentas yra tas, kad GALBŪT ateityje jis sirgs, o tu nenori tapti jaunute jo slauge (beje koks skirtumas slaugyti vyresnį ar jaunesnį sergantį žmogų?) gal kam teko nutraukti santykius mylint žmogų dėl priežasčių, kurios nepriklauso nuo jūsų abiejų, kaip tą padarėte ir ar nesigailėjote?
kitas man neduodantis ramybės klausimas - galbūt kartais geriau išgyventi tuos 20 metų ir vėliau juos prisiminti kaip pačius laimingiausius, negu blaškytis ieškant kito vyro, bet jau bendraamžio, o galiausiai suprasti, kad nieko taip ir nesuradai? aš už jausmą širdyje, laimingas minutes čia ir dabar, o ne apskaičiuotą pragmatiškumą