Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(DiDiDu @ 2010 05 09, 17:58)
Perskaičiau temą ir norėčiau paklausti, ypač tų moterų, kurių vyrai vyresni daugiau nei 15 metų. Įsivaizduokit : jūs dar jauna ,pilna jėgų 60 metė moteris, o vyras 80 metų. Tik nereikia sakyti, kad visų vyrai bus kaip riešutėliai, sveiki, be jokių problemų sekse ir t.t.
Ar nevirsite slaugėmis, ypač , jeigu sutuoktinis po kokių 2 insultų ar šiaip su lėtinėmis ligomis?
  Kiek mačiau tokių porų, jau amžiuje, visuomet jaunesnės žmonos tapdavo slaugutėmis, labai greitai susendavo. Kelis kartus kalbėjausi ir klausiau : negi nesunku? Visuomet gaudavau atsakymą : jauna buvau, durna. Pasenau per anksti. Seksas užsibaigė per anksti, o dabar net savo ligas pamirštu, juk reikia vyrą prižiūrėti....
Aišku,gal jums pasiseks. Gal visų vyrai tokie sveikatos galijotai ir niekada neturės osteoporozės, aukšto kraujospūdžio, potencijos sutrikimų, prostatos adenomos, stuburo problemų ir t.t. ir t.p. Nors gyvenant su jaunom moterim, kaip tik dauguma vyrų pradeda nekreipti dėmesio į savo sveikatos sutrikimus, kad tik nereikėtų gerti vaistų, ypač prieš jauną žmoną. smile.gif , o tai sąlygoja didesnes ligų komplikacijas ateityje.

Aš norėčiau pasenti kartu su vyru, o ne stebėti kaip  pasensta jis. Gal tai egoistiška, tačiau mes patys renkamės su kuo ir kaip gyvensime.

Ne visada tik vyresnio amziaus zmones suserga. Mano kaimynes vyras, beje jau amzina atilsi(mire pries pora menesiu), buvo uz ja 1 metais jaunesnis. Pries 11 metu jam rado galvoje augli, dvi operacijos, chemioterapija ir t.t Liko zmogus invalidas, sunkiai vaiksciojantis, nors tada jam buvo 45m. Metus laiko po visu svytinimu kaip ir buvo pagerejimas, bet po to eme jam kartotis mikro insultai, pradejo trikti judesiai ir kalbesena. Ji tekdavo duse numaudyti, nes paciam buvo neimanoma, nuo duso svaigdavo galva. Pastaruosius 3 metus jau beveik visada tik su vezimeliu isvaziuodavo, 100% prieziura ,nes mikro insultai tiesiog kartodavosi istisai. Pries metus laiko jam vel galvoje rado jau ne 1 bet 2 auglius, 10 men . pragulejo prie patalo prikaustytas iki pat mirties.
Vat jums ir noras pasenti kartu rolleyes.gif Moteris ,kuriai vos 46 metai buvo, 10 savo graziu gyvenimo metu tiesiog paaukojo savo vyrui, cia jau aisku, kad apie seksa nera ne kalbos, nei apie gera nei apie bloga. Vat jums ir slauge bendraamzio.

Mano babytes kaimyne pateko i avarija,(beje vyras vairavo neblaivus) liko invalide jauna moteris 28 metu, nevaikstanti, ir rankas sunkiai judinanti, po poros metu jos panasaus amziaus vyras ir ja ir ju 2 vaikucius "iskeite" i kita bendraamze.

As nesakau, kad gerai ar blogai didelis amziaus skirtumas, ne man gyventi, bet taip rasineti irgi nelabai protinga, juk nezinot, kas jums ar jusu vyrams kada gali nutikti 4u.gif

Atsakyti
matrigna, apie kokią gyvenimo patirtį gali rašyti, jei turėjai vieną vyrą ir tą patį nevykėlį doh.gif Tai jei tavo gyvenime pasitaikė tas vienas ablauchas nevykėlis, o po to senis, kuris buvo priešingybė, bet teko susitaikyt su tuo, kad jaunesnis, bet normalus diedas, "ne likimas", tai ką daugiau belieka daryti. Tik džiaugtis ir pasakoti, kad jaunystė yra tuščias reikalas. Ir apie tai, kad tik eržilai ir seksas privalumas doh.gif Tiesiog savo gyvenime ir šiam gyvenime nebuvai sutikusi normalių vyrų, va kame bėda ir nelaimė.

tasha, tai koks proc. tokių dalykų atsitinka 40 - 45 m. vyrams? Ar čia toks dažnas atvejis, vos ne kas antras ar kas trečias?? Ir kokia mirtingumo statistika? Ir koks proc. senatvinių ir kitokių ligų ištinka 60 - 65 m. vyrus?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 11, 09:06)
matrigna, apie kokią gyvenimo patirtį gali rašyti, jei turėjai vieną vyrą ir tą patį nevykėlį doh.gif Tai jei tavo gyvenime pasitaikė tas vienas ablauchas nevykėlis, o po to senis, kuris buvo priešingybė, bet teko susitaikyt su tuo, kad jaunesnis, bet normalus diedas, "ne likimas", tai ką daugiau belieka daryti. Tik džiaugtis ir pasakoti, kad jaunystė yra tuščias reikalas. Ir apie tai, kad tik eržilai ir seksas privalumas doh.gif Tiesiog savo gyvenime ir šiam gyvenime nebuvai sutikusi normalių vyrų, va kame bėda ir nelaimė.

O Jus ją pažįstat?
Atsakyti
niekad negali zinot kas laukia ateityje, bet jei dabar yra galimybe pasirinkti, su kuom nugyventi gyvenima, reikia nebijoti pasinaudoti ta galimybe. neisnaudotos progos - negrazinamos wink.gif
Atsakyti
Ne, nepažįstu. Bet kaip turėjusi vieną bendraamžį nevykėlį iš karto nurašo visus, kuriems mažiau nei +20 m. Ir t.t. Ką tai sako? Žmogus nežino, kad gali būti ir kitaip. Nes to nepatyrė.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 05 11, 09:25)
niekad negali zinot kas laukia ateityje, bet jei dabar yra galimybe pasirinkti, su kuom nugyventi gyvenima, reikia nebijoti pasinaudoti ta galimybe. neisnaudotos progos - negrazinamos wink.gif

Tai ką nori pasakyt?
Kad pasirinkusios vyrą, pagal kriterijus, kurie neatitinka daugumos stereotipinės nuomonės- yra bailės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 11 gegužės 2010 - 08:31
Ne, jos ne bailės. Priešingai, jos galbūt drąsesnės už visas kitas moteris. Bet pasitaiko ir taip, kad ta drąsa atsigrežia prieš jas pačias, būna, kad pačios save kaltina, kam pasirinko būtent tokį, o ne kitokį... aišku, aš galiu ir klysti, bet bent jau mano mamos atveju, yra būtent taip
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 05 11, 09:37)
Ne, jos ne bailės. Priešingai, jos galbūt drąsesnės už visas kitas moteris. Bet pasitaiko ir taip, kad ta drąsa atsigrežia prieš jas pačias, būna, kad pačios save kaltina, kam pasirinko būtent tokį, o ne kitokį...  aišku, aš galiu ir klysti, bet bent jau mano mamos atveju, yra būtent taip

Gailėtis pasirinkus neteisingai, kad gyveni ne su tuo vyru, galima ir gyvenant su bendraamžiu. Tai nėra išskirtinai didesnio amžiaus skirtumo porų sąvybė.
Atsakyti
visur savi pliusai ir minusai.
Atsakyti
Nekalbejau, kad jaunyste- tuscias reikalas. Jokiu budu nieko "nenurasineju". Bet ir savo patirties nematuoju apturetu vyru ir isgyventu orgazmu skaiciumi. Esu tikra, kad yra nemazai jaunesniu ir labiau "patyrusiu". Tik tokios "patyrusios" nelinkeciau savo sunui biggrin.gif Jas paprastai vadina "***".
Ka man sako mano patirtis- tai mano reikalas, ir as ja remiuosi. Vienoms patinka vyresni, kitoms gerokai jaunesni, ir tai ju reikalas, nematau cia nieko blogo.
Ir vyru sutikau paciu ivairiausiu. Tai nereiskia, kad jie visi buvo "ablavuchai". Netgi labai idomios asmenybes. Netgi mano pirmasis vyras vienai pasirode "lobis", ir sekmingai su juo gyvena (beje, uz ji vyresne 8m.).Ir nuosirdziai jiems linkiu laimes ir santarves.
Subjektyvi, Jums neatrodo, kad Jusu tonas per daug kategoriskas ir izeidus? Pazistate mane ir visas kitas pasnekoves, kad leidziate sau tokius apibendrinimus?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 11, 09:06)
Tiesiog savo gyvenime ir šiam gyvenime nebuvai sutikusi normalių vyrų, va kame bėda ir nelaimė.

Taip išeina, kad visos, nepasirinkusios jūsų vyro - yra bais nelaimingos ir nesutikusios normalių?
Atsakyti
Aišku, ateities nesuplanuosi. Ir 30-metis gali patirt sunkią ligą ar dar blogiau. Visko būna. Jaunos merginos įsimyli vyresnius dėl didesnio dėmesio ir supratingumo, o paskui, kai ateina vyro senatvė, matyt prisieina vsiką sugrąžinti . Juk dykai nieko schmoll.gif gyvenime negauni.
Atsakyti