Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(Raga @ 2010 05 13, 10:16)
Klausimas ne apie tai, kas kam iš kur byra...
Daug svarbiau, ar dar yra parako parakinėj!

Gal galit tiesiai šviesiai pasakyt, nuo kada baigiasi parakas, ir ima sklisti kapų kvapas?

Kiekvienam vyrui individualiai. Jei turit teti, galit jo paklausti.
Yra tokiu senioku, kad oj oj oj biggrin.gif
Atsakyti
Subjektyvi, kaip manai,
ar garsaus dirigento (50 m.) žmona (35 m.) yra beviltiška? O gal barakuda?

Papildyta:
QUOTE(Danačka @ 2010 05 13, 10:24)
Kiekvienam vyrui individualiai. Jei turit teti, galit jo paklausti.
Yra tokiu senioku, kad oj oj oj biggrin.gif

Mano tėtis paneigia visus stereotipus apie vyresnio amžiaus vyrus. Jis unikumas.

Bet, jūs esat labai gerai informuotos apie visus vyresnius vyrus/moteris. Prašom pasidalint informacija, kad jaunos ir beviltiškos žinotų, ko tikėtis iš savo pagyvenusių vyrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 13 gegužės 2010 - 09:31
Tarnybinis romanas. Jis įtakingas, turtingas. Ji sekretorė, vieniša motina. Vargo vakarienė. Bet. Ar tu matei jos veide laimę? Nuo to karto, kai jie kartu, aš nei karto nemačiau jos besišypsančios ir švytinčios laime. Nors ir vaikų krūva priperėta. Kas iš to? Ir jis jau senas, suvytęs kupranugaris, kažkada buvęs gražuolis. Ir ką? Ir nieko. Net pavydėti nėra ko.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 13, 09:27)
Kažkas myli už kažką, o kažkas tik dėl to, kad neliktų vienišas.

Labai įdomu g.gif Kaip reikia įsimylėti tik dėl to? Tarkim bijau, kad liksiu vieniša ir liepiu sau įsimylėti. Op ir wub.gif Stebūklai ant svieto, ne kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 13, 10:34)
Tarnybinis romanas. Jis įtakingas, turtingas. Ji sekretorė, vieniša motina. Vargo vakarienė. Bet. Ar tu matei jos veide laimę? Nuo to karto, kai jie kartu, aš nei karto nemačiau jos besišypsančios ir švytinčios laime. Nors ir vaikų krūva priperėta. Kas iš to? Ir jis jau senas, suvytęs kupranugaris, kažkada buvęs gražuolis. Ir ką? Ir nieko. Net pavydėti nėra ko.

O tu juos asmeniškai pažįsti?
Ir, žinoma, priskiri ją prie varguolių: vienišų motinų dirbanių sekretoriės darbą- tai tokias laikai beviltiškomis.

Taip, situacija aiškėja: vyrai seniais ir suvytusiais kupranugariais tampa maždaug nuo 50-ies.
O moterys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 13 gegužės 2010 - 09:50
QUOTE(Penktadienis @ 2010 05 13, 09:37)
Labai įdomu  g.gif Kaip reikia įsimylėti tik dėl to? Tarkim bijau, kad liksiu vieniša ir liepiu sau įsimylėti. Op ir  wub.gif Stebūklai ant svieto, ne kitaip  bigsmile.gif

as manau,tuo norima pasakyti,kad meile tarp moters ir vyresnio vyro yra neimanoma,viskas tik is isskaiciavimo ir pan. doh.gif koks siauras mastymas blush2.gif
o jei kam dvokia kapais tai gal prie kapiniu gyvenat? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 13, 10:11)
Sloga- būna laikina, po savaitės uoslės receptoriai atsistato.

Apie ką ir kalba - hormonai nurimsta, sloga praeina... Kas lieka?

QUOTE(gaziundra @ 2010 05 13, 10:12)
nu o ar ju skauda, kad kazkam pelenai is uzpakalio byra ir kazkas toki peleniu myli?  biggrin.gif

Ar būtinai turi skaudėti, kad galėtum apie kažką kalbėti?

QUOTE(azuolaite @ 2010 05 13, 10:44)
as manau...

Tamstai reiktų manyti iš naujo. Kol kas - prastai sekasi.
Atsakyti
Čia tu priskiri prie beviltiškų ir varguolių, nepainiok to su manimi, ok 4u.gif Tai ką tu rašai iš savo varpinės, man ir neva mano nuomonei neprimetinėk, nes tai ką aš rašau, nebūtinai tai turiu omeny.

Labai jau čia mėtomąsi "meile, įsimylėjimas". Iš kokių čia serialų prisižiūrėjusios. Lyg gyvenime viskas tik muilo burbulai. Kartais/neretai būna viskas paprasčiau ir be seilėtekio.
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2010 05 13, 10:44)
as manau,tuo norima pasakyti,kad meile tarp moters ir vyresnio vyro yra neimanoma,viskas tik is isskaiciavimo ir pan. doh.gif koks siauras mastymas blush2.gif
o jei kam dvokia kapais tai gal prie kapiniu gyvenat? g.gif  biggrin.gif

Turiu patirties su zymiai vyresniais vyrais (14 ir 20 metu), jokio isskaiciavimo is mano puses nebuvo, nebent kartu pavakarieniaut vyro saskaita blush2.gif nemanau, kad cia naudojimasis. Jokiu dovanu, kelioniu ir pan nesu nieko prasiusi. Vyrai nera kvaili ir zino kas kokiu tikslu su jais bendrauja, o su tokiom"skaiciuojanciom" greit atsisveikina.Man vyresni vyrai tera nuotykis, turiningas laiko leidimas lotuliukas.gif taciau su diedliu amziaus skirtumu vyro nenoreciau, bet kai isimyli gal viskas ir DZIN... wub.gif
Siaip tikiu tyra meile ir nuosirdziu bendravimu, ne viskas pinigais skaiciuojama
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 13, 10:34)
Net pavydėti nėra ko.

O kam pavydėti? Jūs turbūt esat su savo vyru vien dėl o, kad jums pavydėtų. Ar jūs galvojat, kad pavydi?

Nesate, moterie, mylėjusi. Net įsimylėjusi nesate verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 13, 10:52)
Apie ką ir kalba - hormonai nurimsta, sloga praeina... Kas lieka?

Tai va būtent- kas?
Su bendraamžiais, taip pat nurimsta hormonai, aistra išblėsta, pasidaro nuobodu, norisi dėmesio iš šalies... Ir kas lieka su vienmečiu/-ete kitaip, nei su vyresniu/-esne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 13 gegužės 2010 - 10:02
Toe, tu esi beviltiška, nes kabinėjiesi prie žodžių ir tempi iš konteksto tongue.gif Aš tik šiaip parašiau, tik tarp kitko, kaip nereikšmingo, o tau, kadangi tai norisi va paklebenti, tempi ir narstai. O esmės tai taip ir nepagavai. Kodėl?
Atsakyti