Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

Subjektyvi, Jusu komentarai kazkokie pikti ir labai jau kategoriski. Nesuvokiu, nejau taktiskiau, zmoniskiau negalima? Ar tai issilavinimo stoka ar tieisog labai nenusisekes gyvenimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 12, 09:03)
Jei visos tos gyvenančios su pakriošusiais seniais savo laiku būtų sutikusios nesenius, sultingus vyrus, gal kiek vyresnius, ne daugiau nei 5 - 10 - max15 metų skirtumo, bet su tokiais pačiais (jų įsivaizduojamais) privalumais, tai būtų sakiusios, kad laimė gyventi su jaunesniu, o ne be 5 minučių pensininkų. Ir jos tvirtintų iki nukritimo, kad tai fantastinis pasirinkimas ir gyvenimas.

Bet kadangi savo laiku tokio nesutiko ir toks jų likimas, tenka tvirtinti priešingai. Kad +20 metų tai nieko baisaus, kam tas seksas, miršta ir suserga jaunesni (bet pamiršta, kad tai daugiau išimtis nei taisyklė), bei viskas ten su supratimu, bendru požiūriu į viską ok. Dėl pastarojo reiškinio kažkaip abejotina, žinant vos vienos kartos skirtumo nesusikalbėjimus tarp tėvų ir vaikų.

Kas čia neaišku? rolleyes.gif
Papildyta:
O tu dar nesupratai, kad man absoliučiai px kaip kas ir su kuo gyvena doh.gif Diskutuojame apie reiškinį, kaip sekasi gyventi su seniais ir kas iš to. O jau tas noras pripaišyti kaip gyvenu su saviškiu tai juokingas. Gyvenu gerai. Seksas stovintis, o ne suvytęs kabantis.  lotuliukas.gif Bet esmė tame, kad jei MB būtų vyresnis +20 m., kažin ar mūsų keliai būtų susikirtę. Mano skonio vyras turi būti man lygus partneris, o ne tėvas ar senelis. Jaunas dūšia ir visapusiškai vaisingas. Dar žadu gimdyti apie 40 metus, tad jei būtų jis koks +20, vargu ar pajėgtų sveikai apvaisinti ir matyti kaip auga. 60mečiams ne vaikai galvoj. O 40metei pats gyvenimo "gazas". Kaip ir 45metei.

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 12, 15:55)
Kodėl gi, galima patikėti. Tik tiesos mes nei čia, nei kitur nelabai sužinosime, kokio lygio ten laimė ir meilė wink.gif Tiesa kažkur anapus. Na netikiu tais saldainiais, netikiu medum teptu reikalu. Todėl nereikia pasakoti pasakų.

oj ne px tau ir dar kaip ne px. tema sita-izeidimai visoms kurios gyvena su vyresniais. tema apie sugyventines-izeidimai visoms kurios neteka ir gyvena "susidejusios".. kad ir kaip tu noretum kad visi patiketu kad tau px- is tavo postu tiesiog sunkiasi pagieza visiems kurie netelpa i tavo remus.
na as gyvenu su 10 metu jaunesniu ir kokia si karta bus tavo diagnoze? kad as ji nusipirkau? ar kad mes abu nelaimingi? ar kad as tokia suvytus kad jam nebestovi ant manes?
viena karta gyvenime isikalk sau i galva arba didelem raidem uzsirasyk -nebutinai zmones buna tokie riboti ir vienodi... kaip kad tau noretusi
o jei varyt tavo stiliumi -GIMDYSI 40TIES? taigi tu sena ziauriai busi, nebijai kad vaiko mokykloj visi galvos kad tu jo mociute?? kokia nesamone gimdyt 40ties, gi viskam turi but savo laikas. ka zmones pagalvos biggrin.gif
Atsakyti
O aš dar nežinau ar gimdysiu 40, gal man visai patiks laisvėjantis gyvenimas, ūgtelėję vaikai, čia toks planas x, kuris galbūt ir nebus realizuotas. Turiu du ir sočiai.

Labai atsiprašau, bet kiekviena čia taip asmeniškai priėmėt, lyg rodyčiau į kiekvieną pirštu ir rašyčiau tik jai skirtą komentarą. Mano "stiliukas" kartais būna aštrokas, tą pripažįstu, bet nenorėjau asmeniškai kiekvienos personališkai įžeisti ar pažeminti 4u.gif Na nevynioju tų žodžių į cukruotą vatą. blush2.gif

Mes visos žinome, kaip atrodo vyresni ir senstelėję vyrai, gamtos neapgausi, kaip ir fiziologijos. Todėl kai šalia jaunos merginos sėdi tėvas ir draugas/vyras tėvo amžiaus ar net gi vyresnis už tėvą, tai nori nenori visuomenė reaguoja kiek neadekvačiai. Su klausimu: kodėl? Kas ten vyksta? Juk smalsu. Dažną domina visokie nestandartai, netradicinės poros. Kaip ir ženkliai vyresnių moterų sąjunga su ženkliai jaunesniais. Kas tie vyrai, kas tos moterys, kas juos sieja. Žinoma, prioritetai skirtingi ir poreikiai taip pat. Ir smalsu, kodėl tokia jauna moteris, kuriai visas gyvenimas prieš akis, renkasi nemažą gabalą gyvenimo nugyvenusį vyrą, kuris jau eina link saulėlydžio. Kodėl ji nepasirinko jaunesnio, nebūtinai bendraamžio. Kas paskatino ir kas lėmė. Todėl ir kyla loginė seka: gal nesutiko verto jaunesnio ar į ją neatkreipė dėmesio? Gal tas vagonas jau nuriedėjo ir gyvenime liko kaip tam posakyje: tik užimti arba apš... . Todėl susitaikė su likimu ir džiaugiasi tuo, ką turi.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 12, 20:40)
Ir smalsu, kodėl tokia jauna moteris, kuriai visas gyvenimas prieš akis, renkasi nemažą gabalą gyvenimo nugyvenusį vyrą, kuris jau eina link saulėlydžio. Kodėl ji nepasirinko jaunesnio, nebūtinai bendraamžio. Kas paskatino ir kas lėmė. Todėl ir kyla loginė seka: gal nesutiko verto jaunesnio ar į ją neatkreipė dėmesio? Gal tas vagonas jau nuriedėjo ir gyvenime liko kaip tam posakyje: tik užimti arba apš... . Todėl susitaikė su likimu ir džiaugiasi tuo, ką turi.

Nesuprantu, iš kur toks standartas: jei jau vyresnis, tai arba iš išskaičiavimo, arba todėl, kad "savo laiku nesutiko savęs verto"? Argi negali būti tiesiog daug paprasčiau: pamatė, sutiko, pamilo. Nekreipdama dėmesio į metus. Nu negi tai nenormalu? Negi ta meilė jau nenormali? Negi ji atkreipė į jį dėmesį tik todėl, kad "normalūs" jos nekabino? O gal ji visą savo gyvenimą norėjo vyresnio vyro. O jūs pateikiat tai kaip kokį lažą, kaip didžiausią nelaimę, kurią vargšė jauna moteris privalo prisiimti... Tai juk jos išsirinkimas, o ne kažkokia bausmė. Ir jei ji sako, kad yra laiminga, kodėl taip sunku patikėti? Laiminga! Na ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Va tas momentas įdomus: ar visą gyvenimą svajojo apie tėvo amžiaus mylimąjį?

Tas normalu ar nenormalu - kiekvienam asmeniškai. Ir kiekviena asmeniškai per save matuoja, ar ji gali įsimylėti, sugulti, gimdyti, gyventi, svajoti ir t.t. būtent su tokiu žmogumi.
Atsakyti
O siaube... Zinoma, kad nei viena augdama nesvajoja apie zymiai vyresni. Aisku, kad nei viena neplanuoja apie dvigubai jaunesni. Paradoksalu, bet retai kuri isteka ir uz isvajoto tamsiaplaukio melynakio aukstaugio bendraamzio,apie kuri svajojo nuo mazens. Nejau taip keista, kad zmones susitinka ir pamilsta? Bijau, kad tamsta Subjektyvi kalba is skaudzios patirties... Kazkaip man kvepia karcia patirtim ir pagieza jaunoms panelems, kurios galbut is vyresniu moteru "atima" mylimuosius...
Noreciau pabrezti, kad cia kalbam ne apie tai, o apie dvieju zmoniu, kuriuos skiria didelis amziaus skirtumas, meile. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 12, 21:07)

Tas normalu ar nenormalu - kiekvienam asmeniškai. Ir kiekviena asmeniškai per save matuoja, ar ji gali įsimylėti, sugulti, gimdyti, gyventi, svajoti ir t.t. būtent su tokiu žmogumi.

matai su tom svajonėm yra toks dalykas, kad labai dažnai jos neišsipildo, arba kai JAU išsipildo, pradeda atrodyti, ka dvisai ne apie tai mes svajojome.
Tarkim seniau sakiau, kad NIEKADA nebendrausiu su jaunesniu vyru, ką gi, malonu susipažinti, po kelių savaičių tekėsiu už 5 metais jaunesnio vyro.
Šiuo metu neįsivaizduoju gyvenimo su vyresniu, bet esu bendravusi, gana artimai su žmogumi kuris buvo 13 metų vyresnis, atsitiko, taip kad jis mažiau subrendęs už bet kurį 25metį. Viskas priklauso nuo žmogaus. Vienas gali būto senas išore, bet vidumi labai jaunas, kitas žiūrėkit nei 30ies neturintis sėdi prie teliko ir nieko neveikia.

Nors mano giminaitė kurios vyras jau per 80, o pati dar žavi 60metė, sakė, žinai kaip su senu lagaminu: išmesti gaila, o pasilikti nesinori, taip ir tempi savo naštą....
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 12, 11:34)
Viskas normaliai, svarbu tau gerai.
Blogai, kai gyvenimo tikslas pasidaro atitikti kitų stereotipines nuostatas, kurias nekurios tetos čia bando visiems besąlygiškai įpiršti...

Papildyta:

Tamsta manaisi labai svarbi esanti, kad kitos geistų įtakoti tavo norus...
Taigi visoms čia px kaip tu su Subjektyvia gyveni ar galvoji, tik nereikia kitų vadint nevykelėmis, į kurias niekas nežiūri...
Tikiu, kad žiūri, ir net labai.
Pažiūrėkit gatvėj, šalia vyresnių vyrų, kokios moterys eina greta?
Ir kur aplinkiniai vyrai tada žiūri...
Atkreipkit dėmesį, kada, kai atsibos į parduotuvių vitrinų languose esančius savo atvaizdus psoksot...

Nu tai se tau, norejau kaip geriau, o gavau kaip su kuju per galva. Na bet aciu ir tiek Nieko nesupratau, kokios tos moterys, salia kokiu tu vyru eina. As tai su saviskiu vaikstau sau ramiai, ir kiek matau tai i mane tie kiti vyrai ziuri ir akiu negali atitraukti. Na dar labai jiems seile tysta mano dukra pamacius. biggrin.gif Ir ko man i ta savo atvaizda spoksot, as jau geriau paziuriu i jaunus grazius vyrukus.
Ir kam tam cia pykt reikia ir tas dvi raides px pridet. Negrazu ir tiek. O tiek daug apie kultura cia kalbejot.

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 12, 21:07)

Čia gali svajot, nesvajojęs, bet trenkia Amūras, kai mažiausiai to tikiesi wub.gif Ar gali moteris įsimylėti? Kodėl gi ne? Juk jūs pamilote savąjį sultingąjį vaisingąjį. Kitos į tokį nė dėmesio nekreiptų ir išvis susimastytų, kaip vargšė moteris gali su tokiu gyventi, miegoti ir jam vaikus gimdyti. Gera, kai mes visos skirtingos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 05 12, 22:07)
As tai su saviskiu vaikstau sau ramiai, ir kiek matau tai i mane tie kiti vyrai ziuri ir akiu negali atitraukti. Na dar labai jiems seile tysta mano dukra pamacius. biggrin.gif 

O taip, dabar visos tos, kurios ištekėjo už "senių" jums pavydi!
Atsakyti
Forget, tai pažinoti, draugauti kaip draugai, galima su įvairaus amžiaus vyrais wink.gif O štai jausmai, seksas (tiesa, kažkam jo ir nereikia), psichologinis ir požiūrių aspektas, tas yra kiek kitaip. rolleyes.gif Jei nekalbam apie santykius iš išskaičiavimo ir barakudas/alfonsus. Kai žmogus renkasi ne partnerį, o tai, kokią naudą jis gali duoti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 13, 07:12)
Forget, tai pažinoti, draugauti kaip draugai, galima su įvairaus amžiaus vyrais wink.gif O štai jausmai, seksas (tiesa, kažkam jo ir nereikia), psichologinis ir požiūrių aspektas, tas yra kiek kitaip.  rolleyes.gif Jei nekalbam apie santykius iš išskaičiavimo ir barakudas/alfonsus. Kai žmogus renkasi ne partnerį, o tai, kokią naudą jis gali duoti.

lotuliukas.gif ir vel pasaka is pradzios.................
ne, nu klausyk ar tu is tikruju tokia, ar apsimeti?........ lotuliukas.gif
Atsakyti