tai kur tik neieskom mes
ir www.lastminute.com ir www.lastminute.de ir dar n... puslapiu

[
I egzotines shalis vaziuociau tik su uzsienio agenturom. Lietuviai, vistik, perdaug pleshia
As katik gryzau is elementarios, nuvalkiotos neegzotines keliones 'last minute' 6 naktims i egipta 4* all inclusive su vokieciu operatorium uz 319 eur (koks 1111lt
), kai tuo tarpu LT tas pats viesbutis, tik 7 naktims 'last minute' kainuoja 1855lt + 165lt oro uosto mokesciu. Skirtumelis yra...O jei dar vaziuotum porai savaiciu, tai apskritai puse kainos susitaupo.
O egzotines keliones tai perpus ir uz trecdali...jei last minute...
[/quote]
As pirkau i Kenija uz 871 eurą iš www.reisetop.de, tik jiems galima pervesti iš vokiško banko tiktai.
Keliones už europos ribų tikrai labiau apsimoka is uzsienio pirkti.
geras tinklapis yra www.firstchoice.co.uk ten ta patui kenija buvo dar pigesne, tik man dienos nelabai tiko...
I egzotines shalis vaziuociau tik su uzsienio agenturom. Lietuviai, vistik, perdaug pleshia

As katik gryzau is elementarios, nuvalkiotos neegzotines keliones 'last minute' 6 naktims i egipta 4* all inclusive su vokieciu operatorium uz 319 eur (koks 1111lt

O egzotines keliones tai perpus ir uz trecdali...jei last minute...
[/quote]
As pirkau i Kenija uz 871 eurą iš www.reisetop.de, tik jiems galima pervesti iš vokiško banko tiktai.
Keliones už europos ribų tikrai labiau apsimoka is uzsienio pirkti.
geras tinklapis yra www.firstchoice.co.uk ten ta patui kenija buvo dar pigesne, tik man dienos nelabai tiko...
Va butent ir as ziurineju keliones is www.firstchoice.co.uk tik nzn ar ten is lietuvos galima uzisakyti kelione, nes bandziau prisiregistruoti ju puslapyje, nera net lietuvos pasirinkti
Tai va. Seip maciau sitame puslapyje http://www.amextrave...?main_id=13,343 neblogu pasiulymu duoda is Tui , tik neaisku , ar nebus taip kad nueisi, o tokiu kainu ne nebuta... kaip visad lietuviai megsta gi

As vat radau http://www.secondcas...x.html?CURR=EUR kelione kairej pusej 06.16d. 17.11 1 euras, tai cia taip is trikruju buna ar man akyse rodosi/?
QUOTE(elenytele @ 2007 06 16, 16:35)
As vat radau http://www.secondcas...x.html?CURR=EUR kelione kairej pusej 06.16d. 17.11 1 euras, tai cia taip is trikruju buna ar man akyse rodosi/?
nebuna.
paskaityk atidziau,- ten ne kelione, o apartamentu nuoma. Kainuoja eura savaitei nuo sausio iki birzelio menesio. Kaip ten nusigausi,- tavo reikalas, kaip ir ka valgysi/veiksi, etc. Ir, be abejo, teks susimoket uz elektra, patarnavimus ir pan

QUOTE(moony @ 2007 06 14, 14:36)
Va butent ir as ziurineju keliones is www.firstchoice.co.uk tik nzn ar ten is lietuvos galima uzisakyti kelione, nes bandziau prisiregistruoti ju puslapyje, nera net lietuvos pasirinkti
Tai va. Seip maciau sitame puslapyje http://www.amextrave...?main_id=13,343 neblogu pasiulymu duoda is Tui , tik neaisku , ar nebus taip kad nueisi, o tokiu kainu ne nebuta... kaip visad lietuviai megsta gi 

Sveikos,
su firstchoice keliavau symet - uzsisakiau kelione is Lietuvos, viska sutvarkiau internetu ir esu labai patenkinta

[quote=uups,2007 05 08, 23:47]
daug vokishku puslapiu nuorodu yra [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=71271]sioje temoje[/ur
www.lastminute.thomascook.de
daug vokishku puslapiu nuorodu yra [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=71271]sioje temoje[/ur
www.lastminute.thomascook.de

Jau antra savaite minu kasdien takelius i lietuvos agenturas prasydama pasiulyti kokia egzotiska kelione per vokiecius. Namuose pasiziuriu kainos svyruoja 1000euru. Nuejus man net uz 1400euru negali nieko pasiulyti, tipo ce kazka per daug as noriu..
Speju gal jie uzsideda kazkokius procentus, gi nebendradarbiautu su tuo TUI jei negautu ne cento nuo to. Tai jau nebesuprantu kas tada ten per kainos vokiskuose interneto puslapiuose?
Sakykit kas esat susidure, ar imanima tiesiog uzsisakyti kelione internetu paciai, tiesiog matai kelione uz tiek ir tiek ir pasirinkus data uzsisakai ja, sumoki? Nes kam tada tos keliones siulomos pirkti internetu. O ten tikrai ne patys prasciausi viesbuciai siulomi. patarkit gal kas tiesiai yra is interneto pirkes is vokieciu, gal kas galetu pakonsultuot, juo labiau mano specialybe anglu k, o vokieciu kazka ten aklai gaudausi, bet sunkiai...

Sakykit kas esat susidure, ar imanima tiesiog uzsisakyti kelione internetu paciai, tiesiog matai kelione uz tiek ir tiek ir pasirinkus data uzsisakai ja, sumoki? Nes kam tada tos keliones siulomos pirkti internetu. O ten tikrai ne patys prasciausi viesbuciai siulomi. patarkit gal kas tiesiai yra is interneto pirkes is vokieciu, gal kas galetu pakonsultuot, juo labiau mano specialybe anglu k, o vokieciu kazka ten aklai gaudausi, bet sunkiai...

QUOTE(moony @ 2007 07 24, 16:28)
Jau antra savaite minu kasdien takelius i lietuvos agenturas prasydama pasiulyti kokia egzotiska kelione per vokiecius. Namuose pasiziuriu kainos svyruoja 1000euru. Nuejus man net uz 1400euru negali nieko pasiulyti, tipo ce kazka per daug as noriu..
Speju gal jie uzsideda kazkokius procentus, gi nebendradarbiautu su tuo TUI jei negautu ne cento nuo to. Tai jau nebesuprantu kas tada ten per kainos vokiskuose interneto puslapiuose?

jei ka rasi prasinesk, gal ir mudu su vyru atsisakysim keliones automobiliu ir isvyksim i kokia egzotine kelione

QUOTE(moony @ 2007 07 24, 16:28)

keliavau kovo men. i Mauriciju.
keliones paketa flight+hotel pirkau internetu www.lastminute.de
Viskas paprasta:
uzsiregistruoji, uzsakai issirinkta kelione, tada 15 min. begyje tau skambina is ju call centro, susitikslina duomenis, kita diena e'mail tau astiuncia duomenis mokejimui, sumoki, likus 10 darbo dienu iki numatytos keliones datos pastu atsiuncia viesbucio vauceri (lektuvo bilietai elektroniniai). nuvykus i vieta (mauriciju) viskas vyksta analogiskai kaip ir su Novaturu ir kt. musu agenturomis: nuveza i viesbuti, ateina agenturos atstove, papasakoja apie sali ir t. t.
Viskas paptrasta, Jei turi interneta ir bent kiek gaudais vokiskai - LT agentura kaip tarpininke nereikalinga. Beje pries uzsisakydama savarankiskai ir as ejau i musu agentura. Bent jau man kainas siule tas pacia kaip ir vokeiciu tinklalapyje, taciau pasirinkimas is LT agenturu yra ribotas, nes jie bendradarbiausja tik su keliomis didesnesmis vokietijos opretaoremi pvz. tui. O ju pasiulymai intrernete nera patys geriausi.
Is vokieciu gerai yra keliaut: lektvai normalus, del viesbucio gali but ramus, jie i savo katalogus netraukia visokiu apsiurusiu, kuris kazkada pries 10 metu gal ir buvo 5*, kaip ne karta yra pasitaike su LT.
del orouosto kelioniu turgaus: kova skridom per hamburga. ten irgi tas marketas yra. kainos tos pacios kaip ir internete.
Beje siam rudeniui ziurejom europines neegzotines keliones (malaga, sicilija). Kainu skirtumai pvz.: is lietuvos 11'000 is vokietijos 8'500 (cia trims zmonems). pridedi dar islaidas iki vokietijos ir atgal - tas pats iseina. o va egzotines tai jau solidziai susitaupo.
sekmes
Siendien ysigijau kelione i kenija rugpjucio 12 dienai. Su lietuvos agenturos pagalba pirkau kelione is TUI. 2savaites 3,5*, AI, vienam asmeniui kainavo 1179Euru. Na gal ir buna pigiau, bet jau nebesinorejau laukti ir rizikuoti. Dabar didziausias rupestis kaip kuo pigiau y Frankfurta nusigauti. Tokia paslauga nebloga radau. Nuomuoji autobobili parai su vairuotoju uz 300lt +degalai. Na gal per stebukla koki pigu bilieta lektuvo ismes kas, nors abejoju