Ar esate kas lauke paskutines minutes pasiulymu oro uoste "ant cemodanu"? Butu labai idomu paskaityti jusu patirti: is kokio oro uosto skridot, kur nukeliavot, uz kiek ir t.t. Noreciau gal kitoms atostogoms tokios keliones. Vis tik avantiura

Man asmeniskai teko taip keliauti keleta kartu, galvoju kurti kazka panasaus i kelioniu agentura ir padeti zmonems pigiau keliauti. Pvz. i Kuba galima iki 2sav. su visais maitinimais, viesbuciais ir skrydziais (be papildomu ekskursiju) vienam zmogui uz kokius 4500Lt - cia su visais skrydziais su mokesciais is Vilniaus per pvz. Frankfurta. Esu mates ir dar pigiau. Bandau suvokti, ar kam nors butu idomu tokia galimybe? gal net susiorganizuoti grupele, gal kas nori pvz. sausio men?
QUOTE(zhemaitis @ 2007 11 27, 17:13)
Man asmeniskai teko taip keliauti keleta kartu, galvoju kurti kazka panasaus i kelioniu agentura ir padeti zmonems pigiau keliauti. Pvz. i Kuba galima iki 2sav. su visais maitinimais, viesbuciais ir skrydziais (be papildomu ekskursiju) vienam zmogui uz kokius 4500Lt - cia su visais skrydziais su mokesciais is Vilniaus per pvz. Frankfurta. Esu mates ir dar pigiau. Bandau suvokti, ar kam nors butu idomu tokia galimybe? gal net susiorganizuoti grupele, gal kas nori pvz. sausio men?
na parasyk, ka ten sumastes

mes siemet planuojam keliauti per vokieciu agentura, skrendant is amsterdamo iki paskutinio momento laukiant pasiulymo, bet jei turi kazkokiu ideju - pasakok

QUOTE(zhemaitis @ 2007 11 27, 18:13)
Norim,norim!Tik kita rudeni,

QUOTE(sindiokas @ 2007 12 14, 23:10)
Norim,norim!Tik kita rudeni,

taip taip, mane irgi kitas ruduo labai domina

QUOTE(laurynaa @ 2007 12 16, 21:19)
o kur negalima susituokti?

sorry, ne į temą man kartais klausimai kyla...

QUOTE(Stirnaitė @ 2008 01 07, 17:53)

to zhemaitis:aciu uz pasiulyma, kaip tik ieskausi daugiau info apie st. lucy

QUOTE(laurynaa @ 2008 01 07, 19:46)

to zhemaitis:aciu uz pasiulyma, kaip tik ieskausi daugiau info apie st. lucy

http://www.stlucia.o...er/weddings.asp
kelis metus is eiles laimejo "best wedding destination" rinkimus:) Bet siaip as ten vaziuociau po vestuviu:)
Man irgi butu labai idomu suzinoti, kaip ten su kelionemis is pvz Frankfurto oro uosto, kai tiesiai iki ten nusigave ir, kaip kazkuri forumiete minejo, "ant cemodanu" palauke, isigyja zymiai pigesne kelione nei skrendant is Vilniaus
Visi raso, kad uzsisako internetu, o ar kas bande susisaudyti kelione vietoje paciame Frankfurto oro uoste?

Visi raso, kad uzsisako internetu, o ar kas bande susisaudyti kelione vietoje paciame Frankfurto oro uoste?