Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

QUOTE(Jazira @ 2012 05 15, 21:01)
Na apie spalvos neutralizavima turiu savo nuomone, kuri suformuota koloristikos ziniu ir jos nekeisiu. Bet gerbiu kito zmogaus teise tureti savo nuomone.

Tai gal su giliai valanciu sampunu butu dar geresni rezultatai?
As ji naudoju, kai pilkintojo padauginu

Mano zinios irgi ne is menulio, bet kadangi matau, kad jus labai ysitikinus tuo ka rasot, nesivelsiu y beprasmiskus vienos tiesos ieskojimus 4u.gif
Giliai valantis veikia panasiu principu, bandziau ir toky, man H&S rezultatai geresni smile.gif
Atsakyti
Apturėjau ir aš katastrofą plaukų dažyme, bet spalvą pavyko išgelbėti. Mini fotoreportažas:

Pradinė spalva
user posted image

Ji nubluko, žinoma, šaknys ataugo, reikia dažyti vėl, o tū pačių dažų parduotuvėse nėra. Išsirinkau labai panašius, bet kito kamintojo.

Rezultatas - o tu siaube, siaubeli, siaubūnėli - va toks:
user posted image

Puoliau googlint, radau šitą temą, persiskaičiau ir iš pat ankstyvo ryto lėkiau birkiti ColourB4. Tuo pat metu ir ir kitus ryžus dažus prigirebiau.

Iš Colour B4 kažkodėl labai didelio stebuklo nesitikėjau, bet vyliausi, kad nors kiek pašviesins. Tačiau rezultatas pranoko visus lūkesčius. Dar nebaigus sutepti buteliuko turinio, akivaizdžiai matėsi, kad ta bordinė/violetinė spalva blunka. Tiesiog akyse. Va nuotrauka, kaip atrodė plaukai, vos tik ištepti spalvos nuėmėju:

user posted image
Kantriai, kaip ir parašyta instrukcijoj, išlaikiau valandą, ilgai ir nuobodžiai skalavau. Baigus spalvos nuėmimo procesą plaukai atrodė taip:

user posted image
(realiai plaukai atrodė kiek šviesiau, bet šlapi nuotraukoj atrodo tamsesni).

Naujus dažus laikiau ant plaukų vos 10 minučių vietoj 30, ir štai rezultatas:

user posted image

Plaukai švelnūs, minkšti, blizgantys. Neatsidžiaugiu yahoo.gif
Atsakyti
Man visada grazi spalva gaunasi po to B4, net gaila kitais dazais uzdazyti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos grazuoles,turiu nerealia naujiena visoms norincioms susigrazinti savo spalva gamtos stebuklas liaudiskai vadinamas AUKSINIS USAS ARBA GELE KVAPNIOJI KALIZIJA jos deka spalva nusiiima per 1 mesi bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif tik butinai paskaitykite knyga auksinio uso mitai ir tikrove nes ja reikia naudoti tiksliai:)Sekmes wub.gif
Atsakyti
as pries 3men.spalva su salerm nusiemiau, is juodos i sviesiai ruda... tik kai uzdaziau su sviesiais dazais, tai ta sviesiai ruda tapo tamsiai ruda. Daziau sviesia,kokiais 3tonais sviesesne uz ta ruda.. tai va tokie mano pastebejimai smile.gif
Atsakyti
idoooomiai idomiai cia su ta askorbo rugstim.. prasau patikslinkite, turbut ta rugstele sutrinta reikia sumaisiti su sampunu ir visus plaukus kai iprastai ismuilavus laikyti?.. man kazkaip irgi per daug uzrudave plaukai, ton u sviesesniu bent jau reikia ax.gif daugiau irgi nekenktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 01, 22:38)
idoooomiai idomiai cia su ta askorbo
rugstim.. prasau patikslinkite, turbut ta rugstele sutrinta reikia sumaisiti su sampunu ir visus plaukus kai iprastai ismuilavus laikyti?.. man kazkaip irgi per daug uzrudave plaukai, ton u sviesesniu bent jau reikia  ax.gif  daugiau irgi nekenktu  biggrin.gif

Taip, jeigu tabletes - jas reikia maisiuke su kocelu pervaziuojant sutrint iki miltuku, geriausia sumaisyt su Head&Shoulders sampunu ir istepus laikyt 4u.gif
Atsakyti
O su ta rugstele sviesinant plaukas ziauriai pasauseja, ar gera kauke padeti pataiso? ax.gif ir gal yra, kas is tokiu tamsia rudu i normaliai ruda atsisviesino su rugstele?... Nes mano plaukas l. ima tamsia spalva, tai uzsitamsinau l. Kai kas net nebe ruda vadina, o juoda schmoll.gif Noris tokios, kaip po pirmojo patamsinimo biggrin.gif paskui daziau tik saknis, persukuodavau truputi plaukus, bet to pakako, kad uzjuoduotu...
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 03, 10:16)
O su ta rugstele sviesinant plaukas ziauriai pasauseja, ar gera kauke padeti pataiso?  ax.gif  ir gal yra, kas is tokiu tamsia rudu i normaliai ruda atsisviesino su rugstele?... Nes mano plaukas l. ima tamsia spalva, tai uzsitamsinau l. Kai kas net nebe ruda vadina, o juoda  schmoll.gif  Noris tokios, kaip po pirmojo patamsinimo biggrin.gif paskui daziau tik saknis, persukuodavau truputi plaukus, bet to pakako, kad uzjuoduotu...

Man sausumo nesijaute, nes as veliau pasidariau kauke is alyv. aliejaus, medaus ir kiausinio trynio pernakt, galima kokoso al. ar siaip gera kauke. Nors man ir nuemejas nepridare zalos, kai zinai, kaip tuo naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip jus sutrupinot ta askorbo rugzti? Turiu vitaminu paprastu zirneliais... neimanoma sutrinti biggrin.gif jokiais budais... misija inposible biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 02, 12:43)
Taip, jeigu tabletes - jas reikia maisiuke su kocelu pervaziuojant sutrint iki miltuku, geriausia sumaisyt su Head&Shoulders sampunu ir istepus laikyt  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
geriausias budas auksinis usas,plauku spalva labai greitai nusiplauna,jokio bloga poveikio plaukams atvirksciai jie dar labiau sustipreja ,atsigauna,aga greicia:)
Atsakyti