QUOTE(melynake* @ 2011 08 24, 13:13)
Teko isbandyti salerm nuemeja ir Color B4. Po Salerm tamsumas gryzo po keliu dienu
,o po B4 ne ,gavosi liux 

o kuris tiksliau b4?
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 14, 23:56)
Su kuo nuiminejot?
Kazka tos, kurioms neiseina, gal ne pagal instrukcijas darot, nes per savo gyvenima daug kartu spalva nuiminejau ir visada gavos sviesiau 

su kuo?
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 16, 12:07)
Susidariau yspudy, kad Salerm korektorius niekam tikes, nes daugeliui neiseina. Pabandykit Brelil firmos, as jy budama LT naudojau ir mano kirpeja naudoja jy extra atvejais. Uzdazyt reikia iskart, ta pacia diena, plauko buklei nepakenkia.
o kokia kaina?
neparduoda jo, skambinau, tik profesionalams
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 04 23, 12:25)
o kuris tiksliau b4?
su kuo?
o kokia kaina?
su kuo?
o kokia kaina?
Siaip b4 visi geri, jeigu norit nuiminet is labai tamsiu tai geriausia naudoti:

Man antrasis labai patiko

Brelil as pirkdavau Kaune Mickeviciaus g. netoli Milano picerijos esancioje parduotuveje ir jo kaina pries 5 metus buvo 52 lt.
vilniuje kas turi skambinau tai neparduoda, aceit nemokesite pasidarytidel to nepardavineja. tik kirpejoms.
va tokios noriu spalvos

juodi dabar, ir naturalus irgi tamsus pilkai juodi/tamsiai rudi..
va tokios noriu spalvos

juodi dabar, ir naturalus irgi tamsus pilkai juodi/tamsiai rudi..
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 04 23, 16:41)
vilniuje kas turi skambinau tai neparduoda, aceit nemokesite pasidarytidel to nepardavineja. tik kirpejoms.
Siaip tai tada rekomenduociau pabandyt parsisiust B4. Zinau yra L`oreal Efassor, senai per seminara juoda spalva nuiminejom ir gavos sviesi, bet kadangi cia miltukai jau, plaukas pagadintas liko, teko labai gaivinti. Todel ramiau rekomenduociau be miltuku, nors su jais efektas geresnis, bet labiau kenkia, todel daroma tik ant itin sveiku plauku.
Sveiki. Turiu labai didele beda ir man labai reikia jusu pagalbos... buvau blondine, turejau naturalius labai sviesius plaukus, niekada nebuvau ju daziusi ir nusprendziau pasitamsinti. Kirpykloje nudaze tokia tamsiai ruda spalva, berods 3% stiprumo dazai. Po keliu plovimu plaukai tapo tamsiai ryzi su raudonu vario atspalviu. Atrodo tikrai baisiai ir man labai netinka. Patarkite ar imanoma susigrazinti mano naturalia spalva? kazkaip issiimti tuos dazus? ar reikia dazyti kazkaip ant virsaus? Labai gailiuosi kad daziau ir dabar nezinau kur detis, is namu niekur iseit negaliu, pamatau save veidrody ir verkiu.

QUOTE(Nagainee @ 2012 01 19, 14:58)
Ziauru
.Milteliai, salermas...Kas is tu plauku lieka(ar lieka ju aplamai?...)
Man su salermu nueme spalva kirpykloje. Gavosi puse bedos spalva.Tada uzdaze sviesiais dazais- ir gavosi baisi, purvinai zalia spalva...
Plius labai sugadino plaukus tas Salermas su dazymais. Nutrupejo galai
...
Ilgas plauku gydymo procesas veliau seke...Dabar, praejus metams po visko, pagaliau plaukai atsigauna ir atauga sveiki.

Man su salermu nueme spalva kirpykloje. Gavosi puse bedos spalva.Tada uzdaze sviesiais dazais- ir gavosi baisi, purvinai zalia spalva...
Plius labai sugadino plaukus tas Salermas su dazymais. Nutrupejo galai

Ilgas plauku gydymo procesas veliau seke...Dabar, praejus metams po visko, pagaliau plaukai atsigauna ir atauga sveiki.
pas mane labai zvilgantys plaukai, as per nakty juos palieku alyvuogiu aliejum isteptus tai gal tai padejo, bet nuemiau su salermu tikrai daug kartu, ir po to su milteliais 2 kartus. uzdaze ir dbr sviesi esu. nepasakyciau kad ziauriai pakenke. taip galai baisus, tai juos nukirpau ir dbr labai gerai.
nu va, turiu Brelil nuėmėją,
ten gale parašyta kad po nuėmimo perplauti su 1,5% peroksidu, iš kur jo gauti? gal kas patars?
ir ta kirpėja kuri man pardavė tą nuėmėją sakė geriau dažyti beamonjakiais dažais ant viršaus 2 tonais šviesiau nie noriu kad būtų realiai.
tai kokios firmos geriau pirktis? gal patarsit?
ačiū
ten gale parašyta kad po nuėmimo perplauti su 1,5% peroksidu, iš kur jo gauti? gal kas patars?
ir ta kirpėja kuri man pardavė tą nuėmėją sakė geriau dažyti beamonjakiais dažais ant viršaus 2 tonais šviesiau nie noriu kad būtų realiai.
ačiū
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 05 09, 20:57)
nu va, turiu Brelil nuėmėją,
ačiū
ačiū
1,5% tai cia is beamoniakiniu aktyvatorius tokio stiprumo dazniausiai buna, jo gausite perkant su dazais. Patys dazai tai man patinka: L`oreal Richesse and Hi.Richesse ( antrasis su 4% aktyvatorium), Milkshake, Alfaparf Color Wear arba Wella Color Touch. Taip pat Keune turi neblogas spalvytes

nezinau ar cia buvo diskutuota sioj temoj apie nuemima spalvos vitaminu c, bet as radau pora video youtube ir gundausi pabandyti, nes man reikia is tamsiai rudos grysti prie savos sviesesnes spalvos. va cia vienas is pavyzdziu. My Webpage
QUOTE(emiliuxas @ 2012 05 10, 12:43)
nezinau ar cia buvo diskutuota sioj temoj apie nuemima spalvos vitaminu c, bet as radau pora video youtube ir gundausi pabandyti, nes man reikia is tamsiai rudos grysti prie savos sviesesnes spalvos. va cia vienas is pavyzdziu. My Webpage
Cia ne vien vitamino C reikia, bet ir giliai valancio sampuno

na ka sutryniau vit. c ir sumaisiau su paprastu sampunu, istepiau plaukus ir pralaikiau keturias valandas. ir istiesu veikia! is juodu plauku jie jau tamsiai rudi. reikes pakartoti ir paziureti gal dar geresnio rezultato pasieksiu