QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 07, 15:54)
Sveikutes, jungiuosi prie jusu.
Russne saunuole, kad uzvedei sia tema, neaisku ar tai bus pasiekta kokiu rezultatu, bet visad galima pameginti, juk visoms kartu kazkaip drasiau, nei vienai kovoti su tais kilogramais.
Ugis 1,7 m; svoris 65 kg; amzius 26.
Pries operacija sveriau 59-60. Dabar geriu tiroksina po 125 mg.
Galbut kai kas sakys, ka ji cia susigalvojo, kiek cia sveria. Niekad nebuvau kudena, buvau normalaus sudejimo. Taciau mano manymu, vis mazesnis judejimas ir ta mintis, kad nuo oro auga kilogramai daro savo, veikia smegeneles. Nors gydytoja sake, kad labai keista, kad po 1,5 men. operacijos taip greit atsistato hormonine sistema, bet svoris auga. Klause gal daug valgau, bet sakau, kad lyg ir ne. Todel nelabai suprantu kas darosi. Tikrai nedejuociau del tu keliu papildomu kg, bet tie keli po kazkie metu virsta keliolika.
Gal galim kaip nors pasidalinti mintimis ka valgome? Koks musu dienos meniu buna? Ko galetumem atsisakyti?
Kazkada bandziau nevalgyti po 6val. tai labai veiksminga, jeigu visa diena valgai kas keleta valandu, nedideliais kiekiais ir atejus vakarui, nesinori valgyti. Taciau jei nevalgai visa diena ir vakare prikisi iki tos valandos, tai kaip sakoma tolko is to jokio.
Dar norejau paklaust ar geriat daug skysciu? Man kaip uzplaukia galiu isgerti kad ir 3l, bet dazniausiai nesinori visiskai skysciu.
Tikiuosi suprasit ir mane ir visos kartu vasara galesim dziaugtis numestais nereikalingais kliogramais.
Kas liecia skyscio, man irgi taip buna, gali uzeiti is kart isgeriu apie 3l vandens, bet kaip tu ir sakai dazniausiai nesinori gerti
Papildyta:
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 03 03, 18:35)
Sveikutes turiu pasiulyma pajudeti vakarais.
Pati pradejau lankyti sokius, labai gera atsipalaiduoti kam po darbu, kam po vaiku auginimo. Tuoj ikelsiu.
DEMESIO!!!
NUO KOVO RENKAMA NAUJA GRUPE NUO 19.30 ANTRADIENIAIS IR KETVIRTADIENIAIS
O TAIP PAT VIS DAR PRIIMAMOS MERGAICIUKES IR I PIRMA GRUPE NUO 18.30
kaina 50 LT men
Tai jei kas susidomes parasykit.
Cia tikrai gera zinia, gal kovo men nelabai man iseis, o nuio balandzio su malonumu pradeciau, kur galima paskambinti, ar kur ir kada ateiti? butent kurioj vietoj Pasaze?