Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl skydliaukės auga svoris!

Sveikutes, kur pradingusios visos?
Gal kas Kaziuko mugei buvot? Kas gero? As jos laukiu kiekvienais metais, bet man vis nesigauna i ja nueiti unsure.gif
Kaip jusu dienos meniu, kazkaip nustojom rasyti. Mano siandien pusryciai buvo stikline pieno ir batonas keli galbaliukai su razynkom, pietums valgiau stintos ir arbatos puodelis, vakarienei dar nesumasciau ka pati valgysiu.
Merginos ar esat kuri gerusi maisto papildus, mazinanciu saldumynu potrauki?
Atsakyti
Sveika , as tai rytais valgau jogurta wink.gif papildu negeriu , bet esu gerusi vasara bio cla 1000 , nu buvo super smile.gif
Atsakyti
Esu girdejus apie siuos papildus, jie yra norint sumazinti svori, kiek girdejau atsiliepimu, tai visoms nukrito, bet kazin kaip paskui, o ir kainu ju ne pati maziausia. Kazkada geriau obuoliou sidra ir veike, taciau man virskinima labiau veike. greitesne medziagu apykaita.
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 07, 15:54)
Sveikutes, jungiuosi prie jusu.
Russne saunuole, kad uzvedei sia tema, neaisku ar tai bus pasiekta kokiu rezultatu, bet visad galima pameginti, juk visoms kartu kazkaip drasiau, nei vienai kovoti su tais kilogramais.

Ugis 1,7 m; svoris 65 kg; amzius 26.
Pries operacija sveriau 59-60. Dabar geriu tiroksina po 125 mg.
Galbut kai kas sakys, ka ji cia susigalvojo, kiek cia sveria. Niekad nebuvau kudena, buvau normalaus sudejimo. Taciau mano manymu, vis mazesnis judejimas ir ta mintis, kad nuo oro auga kilogramai daro savo, veikia smegeneles. Nors gydytoja sake, kad labai keista, kad po 1,5 men. operacijos taip greit atsistato hormonine sistema, bet svoris auga. Klause gal daug valgau, bet sakau, kad lyg ir ne. Todel nelabai suprantu kas darosi. Tikrai nedejuociau del tu keliu papildomu kg, bet tie keli po kazkie metu virsta keliolika.
Gal galim kaip nors pasidalinti mintimis ka valgome? Koks musu dienos meniu buna? Ko galetumem atsisakyti?
Kazkada bandziau nevalgyti po 6val. tai labai veiksminga, jeigu visa diena valgai kas keleta valandu, nedideliais kiekiais ir atejus vakarui, nesinori valgyti. Taciau jei nevalgai visa diena ir vakare prikisi iki tos valandos, tai kaip sakoma tolko is to jokio.
Dar norejau paklaust ar geriat daug skysciu? Man kaip uzplaukia galiu isgerti kad ir 3l, bet dazniausiai nesinori visiskai skysciu.
Tikiuosi suprasit ir mane ir visos kartu vasara galesim dziaugtis numestais nereikalingais kliogramais.

Kas liecia skyscio, man irgi taip buna, gali uzeiti is kart isgeriu apie 3l vandens, bet kaip tu ir sakai dazniausiai nesinori gerti
Papildyta:
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 03 03, 18:35)
Sveikutes turiu pasiulyma pajudeti vakarais.
Pati pradejau lankyti sokius, labai gera atsipalaiduoti kam po darbu, kam po vaiku auginimo. Tuoj ikelsiu.
DEMESIO!!!

NUO KOVO RENKAMA NAUJA GRUPE NUO 19.30 ANTRADIENIAIS IR KETVIRTADIENIAIS

O TAIP PAT VIS DAR PRIIMAMOS MERGAICIUKES IR I PIRMA GRUPE NUO 18.30
kaina 50 LT men

Tai jei kas susidomes parasykit.

Cia tikrai gera zinia, gal kovo men nelabai man iseis, o nuio balandzio su malonumu pradeciau, kur galima paskambinti, ar kur ir kada ateiti? butent kurioj vietoj Pasaze? thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif kai man nustate skydliaukes nefunkcionavima,tuo metu geriau ir kontraceptikus,tai patikekit kaip lengvai prisiauginau apie 10 kg,tik nezinau ka labiau kaltinti,skydliauke,kontraceptikus ,ar save?dabar -jau senai-laukiu savo pirmadienio,kad busiu stipri,su tvirta valia ir paskelbsiu griezta kova valgiui...man virs 40,ugis 168,arteju prie 84 kg blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Pusryčiams šian valgiau sūrelį varškės su aguonom.
Pietum/vakarienei meduolio dalis(nusipirkau Kaziuko mugėj,tai toks kietas,kad draugui net įsiūlyt nepavyko doh.gif ) tada vidutinės Čili picerijos picos pusė ir Latte. doh.gif blush2.gif
Nuo trečiadienio prasidės badmetis man.Gulsiu į ligoninę,o kad negaučiau dar kokio apsinuodijimo,turiu nevalgyt ten maisto jų gaminto (bet tiesiai šviesiai pasakius ir netraukia valgyt doh.gif ) tai valgysiu tik tai ką atveš tėvai ir draugai,tai matyt porą sav maitinsiuos jogurtais,vaisiais ir džiūvesėliais (nors draugas pažadėjo užvežt picą doh.gif lotuliukas.gif ) Svoris laikosi stabiliai,nors jau nebegeriu antibiotikų kurį laiką tai nepykina ir su tualetu nedraugauju,bet svoris neauga.Šiai dienai sveriu 67kg wub.gif Trenerė ir iš šokių panos giria,kad sulieknėjau labai,tai šian sakiau,kad kai pamatys po ligoninės mane hihihi.gif Nusprendžiau,kad ten nieko neveikdama darysiu porą kartų per dieną tuos pratimukus pilvo presui kur youtube yra.Sakau kai tik gydytojai nustos vizituot,kibsiu į darbą,kad nenormalia nepalaikytų (tipo atvarau gydytis,o portuoju palatoj,pamanys,kad psichuškėn laikas hihihi.gif )
Atsakyti
as gal biski ne i tema,bet noreciau pasisakyti:
skydliaukes sutrikimu buvo pries 5 metus.tiksliau paskutiniu metu tyrimai budavo geri.sveriau 80 kg, nors esu tik 165cm.svoris augdavo nuo vandens ir l-thyroxin,jei gerai atsimenu vaistu pavadinima...ko tik nedariau... doh.gif doh.gif doh.gif
bet tik nustojau vartoti vaistukus,svoris nukrito per 4 men iki 60 kg ax.gif zinau ka reiskia si liga doh.gif doh.gif doh.gif laikykites mamytes 4u.gif
Atsakyti
hmm sakai nuo tiroksino auga kg ? as tai kai jo padauginu tai visa degu ir prakaituoju , visos kcal sudega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Again @ 2009 03 07, 22:57)
as gal biski ne i tema,bet noreciau pasisakyti:
skydliaukes sutrikimu buvo pries 5 metus.tiksliau paskutiniu metu tyrimai budavo geri.sveriau 80 kg, nors esu tik 165cm.svoris augdavo nuo vandens ir l-thyroxin,jei gerai atsimenu vaistu pavadinima...ko tik nedariau... doh.gif  doh.gif  doh.gif
bet tik nustojau vartoti vaistukus,svoris nukrito per 4 men iki 60 kg ax.gif zinau ka reiskia si liga doh.gif  doh.gif  doh.gif laikykites mamytes 4u.gif

Na mes taip paprastai negalim mesti tikroksino, nes jis paskirtas visa gyvenima gerti. Mes kitais budais irodysim, kad galim ir gerdamos tiroksina but lieknos yu.gif yu.gif yu.gif , ane merginos?
Atsakyti
tai aisku , va Dagiliukas temoj tiroidito , geria tiroksina ir ka jus manot ... numete 14kg ziuredama ka valgo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visos tyliai svorį metat tik, jaučiu mirksiukas.gif
Aš pradėjau skaityti Allen Carr knygą "Lengvas būdas sulieknėti" rolleyes.gif Čia iš tos serijos, kur apie rūkymą ir alkoholį yra jo knygos, esu girdėjusi neblogų atsiliepimų. Pačiai gaila pirkti buvo, tai uošvis, kaip žinodamas, kad noriu, padovanojo su kovo 8-ąja thumbup.gif Kol kas nei pusės neperskaičiau, bus matyt, kas čia per stebuklas rolleyes.gif

O penktadienį važiuoju į Kauno klinikas darytis kolonoskopijos... unsure.gif Nu to bjauraus žarnyno tyrimo. Nes nėra mano tas pilvas sveikas, ir paskauda, ir šiaip kai gulėjau ligoninėj, nerado priežasties, o kažkas tai yra juk, kažką gydyti reikia, kad dar blogiau nebūtų...Taigi ryt po pietų pradėsiu gerti vaistus, žarnynui valyti, bus man gera bado diena smile.gif

Dėl maisto tai stengiuosi, kiek galiu valgyt sveikiau, mažiau, paderinti produktus. Aišku, savaitgaliai iš to konteksto dažniausiai iškrenta blush2.gif Bet irgi stengiuosi bent jau nepersivalgyti. Svoris laikosi stabilus, kaip nukrito 6-7 kg, taip ir laikosi. O norėtųsi, kad mažėtų rolleyes.gif

Tiesa, tyrimą darys man Kauno klinikų gastroenterologijos vedėjas Adamonis. Gal kokių nuomonių turite? wink.gif
Atsakyti
Kaip suprantu visos vartojate thyroksina ir jums yra hipo.Man yra hiper,tireoksikozė bet ir auga svoris.Buvau labai numetusi 10kg.dabar per 2m ataugau ir vis didėja tas svoris.Nors dar norm.175-77kg.,bet jei vis didės tai jau nebenoriu.Na aišku ir apetitas yra turbūt kalta ta hiper.Nes jei nepavalgau dažniau tai net bloga darosi.Kaip kažkuri rašė tai ir duona sausa darbe skani. essen.gif
O knyga apie rūkimo metimą tikrai gera, mano brolis netikėjo,bet metė ir labai patenkintas yra. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moteriskaite47: 11 kovo 2009 - 19:45