Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl skydliaukės auga svoris!

Sveikos merginos. smile.gif Buvau vakar pas gydytojus irdeja itaria autoimunini tiroidita.Prisiskaiciau cia apie ta liga ir labai issigandau.Taip bandau kovoti po gimdymo su 10 kg, o dar jei labiau prades augti tas svoris verysad.gif Pakartotinai darys tyrimus po 4 men. ir tada bus aisku, ar pasitvirtins ta liga ar ne.Jei pasitvirtins, tai kazka minejo gydytojas apie thyroxiną, ar tikrai nuo siu hormonu svoris dar kyla? fear.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinemergaite @ 2012 10 05, 13:54)
Sveikos merginos. smile.gif  Buvau vakar pas gydytojus irdeja itaria autoimunini tiroidita.Prisiskaiciau cia apie ta liga ir labai issigandau.Taip bandau kovoti po gimdymo su 10 kg, o dar jei labiau prades augti tas svoris  verysad.gif  Pakartotinai darys tyrimus po 4 men. ir tada bus aisku, ar pasitvirtins ta liga ar ne.Jei pasitvirtins, tai kazka minejo gydytojas apie thyroxiną, ar tikrai nuo siu hormonu svoris dar kyla? fear.gif

Autoimuninis tiroiditas visai nereiškia hormonų disbalanso ir reikiamybės naudoti tiroksina.Hipotireozė yra diagnozė,kai trūksta tiroksino,tada svoris gali augti ir,kad būtų pasiekta hormono pusiausvyra-jo reikia gerti.Svoris dažniausiai kaip tik pradeda kristi,kai hormonų kiekis pasidaro normalus,nes normalizuojasi medžiagų apykaita,kuri būna sulėtėjusi esant tiroksino stygiui.
Aš su tiroidito diagnoze gyvenu jau 6metus.Gydymo nuo jo nėra jokio,jei nėra hormonų disbalanso.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 10 06, 01:09)
Autoimuninis  tiroiditas visai nereiškia hormonų disbalanso ir reikiamybės naudoti tiroksina.Hipotireozė yra diagnozė,kai trūksta tiroksino,tada svoris gali augti ir,kad būtų pasiekta hormono pusiausvyra-jo reikia gerti.Svoris dažniausiai kaip tik pradeda kristi,kai hormonų kiekis pasidaro normalus,nes normalizuojasi medžiagų apykaita,kuri būna sulėtėjusi esant tiroksino stygiui.
Aš su tiroidito diagnoze gyvenu jau 6metus.Gydymo nuo jo nėra jokio,jei nėra hormonų disbalanso.

Tai ne taip baisu, kaip as cia grizusi prisiskaiciau. blush2.gif
Atsakyti