Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Norėčiau konsultančių patarimo kuo skiriasi valymo pienelis nuo virtuvės valiklio? Pasiskaičius tai man tas pats atrodo. Tiesiog nežinau ką nusipirkti pieneli, virtuves valiklį ar zoom ar orkaičių valiklį. g.gif
Norėčiau mikrobanginę išvalyti, dujinę viryklę nušveisti, gerai būtų ir radiatorių virtuvėj pavalyti nes jis irgi apsitaškę, na vienu žodžiu norėčiau viską valyti, bet nusipirkti tik vieną priemonę. blush2.gif Masčiau apie orkaičių valiklį bet gal per stipri koncentracija, ne daug ką galėsiu valyti.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2009 03 31, 16:39)
Norėčiau konsultančių patarimo kuo skiriasi valymo pienelis nuo virtuvės valiklio? Pasiskaičius tai man tas pats atrodo. Tiesiog nežinau ką nusipirkti pieneli, virtuves valiklį ar zoom ar orkaičių valiklį. g.gif
Norėčiau mikrobanginę išvalyti, dujinę viryklę nušveisti, gerai būtų ir radiatorių virtuvėj pavalyti nes jis irgi apsitaškę, na vienu žodžiu norėčiau viską valyti, bet nusipirkti tik vieną priemonę. blush2.gif Masčiau apie orkaičių valiklį bet gal per stipri koncentracija, ne daug ką galėsiu valyti.

Orkaiciu valikli pirkciau orkaitei ir pridegusiems puodams atsveisti, svelnu pieneli kaitlentei ir LOC universalu viskam (sienoms, kedems, grindims, radiatoriams, t.t.) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 31 kovo 2009 - 15:48
QUOTE(sssaule @ 2009 03 31, 16:39)

as nors ir turiu begale priemoniu,bet virtuveje dazniausiai siauciu su ZOOMu ax.gif
tik stikl.keram.kaitlente su pieneliu valau bigsmile.gif
vat nesenai bandziau valyt stiklus,jie pas mane per visas duris doh.gif su LOC PLUS SPRAY tai man kazkaip jis nelabai patiko,nes purskia kazkokiom putom,na spraigosi i visus sonus ir bais stiprus kvapas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 31 kovo 2009 - 15:51
QUOTE(bambyze @ 2009 03 31, 16:46)
Orkaiciu valikli pirkciau orkaitei ir pridegusiems puodams atsveisti, svelnu pieneli kaitlentei ir LOC universalu viskam (sienoms, kedems, grindims, radiatoriams, t.t.)  4u.gif

cool.gif man tas universalus LOCvaliklis tai nelabai ką išvalo, aš jį naudoju tik grindims plauti.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2009 03 31, 13:51)
cool.gif man tas universalus LOCvaliklis tai nelabai ką išvalo, aš jį naudoju tik grindims plauti.

Man irgi tas pats. Kas skirta viskam- netinka niekam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2009 03 31, 16:51)

Nesutinksiu schmoll.gif Skirtingai skiedziant daug ka galima isvalyti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2009 03 31, 17:49)
as nors ir turiu begale priemoniu,bet virtuveje dazniausiai siauciu su ZOOMu  ax.gif
tik stikl.keram.kaitlente su pieneliu valau  bigsmile.gif
vat nesenai bandziau valyt stiklus,jie pas mane per visas duris  doh.gif su  LOC PLUS SPRAY tai man kazkaip jis nelabai patiko,nes purskia kazkokiom putom,na spraigosi i visus sonus ir bais stiprus kvapas  schmoll.gif

O man sitas LOC PLUS SRAY thumbup.gif labai patogu tos putos, viso buto langus ir balkonu stiklus jau issivaliau su juo, dar valau sienines spintos duris - veidrodi, po to kai mano Coliuke nuterlioja su kosiuotom rankom, tik palaukiu kol nudzius kose biggrin.gif
JoOOO, kvapelis, tai doh.gif amoniaku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 31 kovo 2009 - 16:20
QUOTE(bambyze @ 2009 03 31, 17:12)
Nesutinksiu  schmoll.gif  Skirtingai skiedziant daug ka galima isvalyti.  tongue.gif

Aš tai jo neskiedžiu ant drėgnos kempinės užpilu ir valau.
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2009 03 31, 16:55)
Man irgi tas pats. Kas skirta viskam- netinka niekam schmoll.gif

Tas universalus man gerai nuplove lentelem apkalta sienos dali - dukryte buvo apipaisius tusinuku, ir siaip apsinese buvo, tai labai lengvai viska nuvaliau, o su Fairy tusinukas man nenusivale schmoll.gif Dar tas universalus locas gerai rankas atplauna po morku ir burokeliu tarkavimo/pjaustymo, vyras po krapstymosi prie masinos tepaluotas rankas gerai atsiplauna. Is pazistamu, kas augina geles, zinau, kad labai gerai vietoj trasu loc - geles bujoja. Dar sako, kvapus gerai neutralizuoja (pvz. kaciu, sunu). Sito negaliu patvirtinti, neteko isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 03 31, 17:21)

Is pazistamu, kas augina geles, zinau, kad labai gerai vietoj trasu loc - geles bujoja.

Reiks pabandyti, bigsmile.gif o kokiu santykiu jį reikia atskiesti su vandeniu.
Atsakyti
LOC universalus man irgi tinka tik tusinukui isvalyti nuo sienu ir grindim plauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2009 03 31, 17:25)
Reiks pabandyti, bigsmile.gif  o kokiu santykiu jį reikia atskiesti su vandeniu.

• Kaip trąšos augalams, augalams plauti: 1-2 pompos paspaudimai (5 m ) į 5 l vandens. Laistyti kartą per mėnesį.
• Skintoms gėlėms: 1 lašas į vazą.

man gėlių lapai labai lengvai valosi thumbup.gif
Atsakyti